WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

W Hotel Amsterdam – vervangen van camera systeem

Een prachtige locatie midden in Amsterdam, het W hotel een van de meest luxe hotels die Nederland kent met service to the max, niks is hun te gek en dat merk je gelijk.

 

Direct vanaf moment een was er een klik tussen opdrachtgever, een warm welkom en je voelt je onderdeel van de W familie of zoals hun het noemen “talent”. De waardering van je werk en inzet is groot en je krijgt veel vrijheid en inbreng om mee te denken.

 

Het resultaat is dat we met ons geweldig team een super mooi camerabewaking systeem hebben mogen installeren, met in totaal 180+ camera’s. De eerste fase van ons project zit er op dit moment op, en naar volle tevredenheid, en gek is dit natuurlijk niet want onze inzet was ook maximaal.

Camerainstallatie.nl

Geen kabel te zien, en alles met 5 sterren kwaliteit verwerkt tot een geweldige installatie. De kabels hebben wij op de meest creatieve manieren weten weg te werken zodat ook de afwerkings-kwaliteit een meesterwerk is.

 

Er zijn 4K ( 8 megapixel ) full color camera’s geplaatst, wat een geweldig mooi en rustig beeld geeft. De kleuren spatten werkelijk van je scherm en de opgenomen beelden zijn dermate scherp dat een persoon duidelijk te herkennen is. De intelligente Ai gedreven software weet een onderscheid te maken tussen personen, honden, auto’s of motoren en deze kan zelfs op kleur van de auto terug zoeken in de opgenomen beelden.

Zo kan er bijvoorbeeld worden gezocht op “rode auto” of een “persoon met groene broek” super handig als je snel wat beelden nodig heb.

 

Voor ons zijn dit soort installaties gewoon, want wij leveren deze kwaliteit van afwerken standaard en dat is voor veel bedrijven nog steeds schrikken. Wij horen vaak dat ze niet verwacht hadden dat een bedrijf zowel de bekabeling kon trekken, als elektra kon aansluiten, de camera’s kon leveren en alles monteren en programmeren en dan als kers op de taart ook alles goed, duidelijk en inzichtelijk kon plannen en begeleiden.

 

Wij doen waar we goed in zijn, en dat merk je gelijk in het eind resultaat.

Waarom investeren in een beveiligingscamera voor een hotel ?

Een bewakingscamera kan een belangrijk hulpmiddel zijn voor hotels om de veiligheid van hun gasten en medewerkers te waarborgen. Hier zijn enkele redenen waarom een bewakingscamera goed kan zijn voor een hotel:

 

  1. Veiligheid: Een bewakingscamera kan helpen bij het monitoren van de activiteiten in het hotel en het voorkomen van potentieel gevaarlijke situaties. Het kan ook helpen bij het identificeren van criminelen of verdachte personen die mogelijk een bedreiging vormen voor de veiligheid van de gasten en medewerkers.
  2. Diefstalpreventie: Een bewakingscamera kan helpen bij het voorkomen van diefstal in het hotel, zoals het stelen van waardevolle spullen van gasten, of het stelen van voorraden van het hotel. Het kan ook helpen bij het identificeren van daders als er toch iets gestolen wordt.
  3. Bewijsvoering: In het geval van incidenten of ongelukken kan een bewakingscamera dienen als bewijsmateriaal. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij rechtszaken of verzekeringclaims.
  4. Toezicht: Een bewakingscamera kan ook helpen bij het toezicht houden op de werknemers van het hotel en ervoor zorgen dat zij zich aan de juiste protocollen houden en de beste service bieden aan de gasten.
  5. Gasttevredenheid: Door de aanwezigheid van bewakingscamera’s kunnen gasten zich veiliger voelen en gerustgesteld worden dat er maatregelen worden genomen om hun veiligheid te waarborgen.

 

Kortom, een bewakingscamera kan een waardevol hulpmiddel zijn voor hotels om de veiligheid en tevredenheid van hun gasten en medewerkers te waarborgen en incidenten te voorkomen of op te lossen.

Wat zien camera’s die in een hotel hangen ?

 

  • Inchecken: De camera’s kunnen worden gebruikt om te zien wie er incheckt en om ervoor te zorgen dat alleen gasten en geautoriseerd personeel toegang krijgen tot de kamers.
  • Verplaatsingen: De camera’s kunnen vastleggen wanneer gasten en medewerkers zich door het hotel verplaatsen, bijvoorbeeld in de lobby, gangen, trappenhuizen en liften.
  • Incidenten: De camera’s kunnen helpen bij het vastleggen van incidenten zoals diefstal, vandalisme, agressie, of andere verdachte activiteiten.
  • Naleving van de regels: De camera’s kunnen helpen bij het handhaven van de regels van het hotel, zoals het verbod op roken in kamers of het gebruik van de zwembaden buiten de aangegeven tijden.

 

 

De beelden worden opgeslagen op een beveiligde locatie en worden alleen gebruikt voor legitieme doeleinden, zoals veiligheid, onderzoek of training. Het hotel zal de beelden niet delen met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is.

 

Gasten en medewerkers worden op de hoogte gesteld van de aanwezigheid van de beveiligingscamera’s, meestal via borden of aankondigingen. Door het plaatsen van deze waarschuwingen wordt de privacy van gasten en medewerkers beschermd en wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften.

 

In het geval van een incident waarbij de bewakingscamera’s zijn betrokken, worden de beelden bekeken door geautoriseerde medewerkers en kunnen ze worden gebruikt om de situatie op te lossen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant