WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerainstallatie.nl Amsterdam Arena (Ajax) Parkeer terrein

Voor Ajax [ Amsterdam Arena ] hebben wij een camerasysteem mogen verzorgen voor het in de gaten houden van de in en uitgangen waar bezoekers-stromen lopen. Voornamelijk de parkeer gelegenheden om zo  professioneel alles goed in de gaten te kunnen houden. Een camera ziet meer dan een menselijk oog kan zien en kan ook dienen als bewijslast.

 

Maar de belangrijkste rede om een camerasysteem voor een evenement in te zetten is het beheren en beheersen van groepen personen dit heet heel luxe “Crowd control”  ons systeem is hier speciaal voor ontwikkeld en kan met onze functies snel en makkelijk alles beheren.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant