WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Wifi , Netwerk, Tv , Beveiligingscamera en bekabeling installatie voor hotel Amsterdam

We Take Care of IT !

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Wifi , Netwerk, Tv , Beveiligingscamera en bekabeling installatie voor hotel Amsterdam

Een nieuw hotel in hartje Amsterdam een prachtig mooi project waar wij  Twee jaar terug, toen de plannen nog slechts op papier stonden, kregen we de kans om mee te denken over de infrastructuur van 50 toekomstige hotelkamers. Van de perfecte plaatsing van kabels en Wi-Fi zenders tot de keuze van geavanceerde sloten en tv-systemen, wij hebben het allemaal tot in de details gepland en voorbereid.

 

 

Na een jaar grondige voorbereiding begon het echte werk: het leggen van meer dan 8 kilometer aan kabels om alle technologieën naadloos te verbinden. Maar, zoals vaak in de bouw, stuitte we op een onvoorziene uitdaging: de noodzakelijke nutsvoorzieningen waren afwezig, en door een stroomtekort in de wijk leek het erop dat dit nog wel even kon duren.

 

 

Een jaar later werd ons geduld beloond en keerden we terug om de klus te klaren. Toch diende het volgende obstakel zich aan: de glasvezelleverancier kampte met problemen en de internetverbinding liet nog maanden op zich wachten. Maar geen nood, ons team is niet voor één gat te vangen. We implementeerden een tussentijdse oplossing: een Starlink-schotel voor internetverbinding! Dankzij de inspanningen van Elon Musk beschikt het hotel nu over een indrukwekkende snelheid van 450 Mbit/s, afkomstig van een schotel die nu trots op het dak staat.

 

 

En het beste van alles? Deze tijdelijke oplossing is verrassend betaalbaar. Voor slechts €65,- inclusief btw per maand biedt Starlink een uitstekende snelheid en betrouwbaarheid. Een prachtig alternatief dat bewijst dat waar een wil is, een weg is. Bent u ook op zoek naar slimme, kosteneffectieve oplossingen voor uw projecten? Neem contact met ons op en laat ons de technologie leveren die uw onderneming verdient.

 

Camerainstallatie.nl

Beveiliging camera in een hotel, wel zo handig en fijn voor bewijslast

Ons moderne beveiligingscamera systeem integreert naadloos met een robuuste opslagserver die cruciale beelden opneemt en opslaat. Met gemak kunt u centraal inloggen en real-time beelden bekijken, of u nu gebruikmaakt van een monitor, tablet of laptop.

 

 

Dankzij innovatieve bewegingssensoren is het doorzoeken van opgenomen beelden een fluitje van een cent. Deze slimme technologie maakt het niet alleen mogelijk om personen te identificeren, maar ook om snel bewijsmateriaal te vinden bij incidenten zoals vandalisme. Beveiligingscamera’s zijn een onmisbaar instrument in de Hospitality sector, vooral wanneer u geconfronteerd wordt met ongewenste situaties. Een snelle en accurate probleemoplossing is essentieel en daarvoor is betrouwbare bewijsvoering onontbeerlijk.

 

 

Maak uw hotel niet alleen een plek waar gasten heerlijk kunnen ontspannen, maar ook waar ze zich veilig kunnen voelen. Investeer in ons geavanceerde beveiligingscamerasysteem en zorg voor gemoedsrust bij uw gasten en personeel. Bent u klaar om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze toonaangevende beveiligingsoplossingen.

Professioneel advies?
Neem contact op!

Een goed en stabiel WIFI netwerk voor een hotel installeren

Ervaar razendsnel en veilig internet met ons op maat gemaakte Wi-Fi netwerk, speciaal ontworpen voor hotelomgevingen. Begrijpelijk, Wi-Fi is een essentiële voorziening voor hotelgasten; of ze nu schuilen voor regenachtig weer of zich willen opwarmen op een koude dag, de behoefte aan een snelle en privé internetverbinding is cruciaal.

 

 

Ons Wi-Fi netwerk is zorgvuldig gepland. We hebben Wi-Fi zenders strategisch geplaatst om een optimale dekking te garanderen. Bovendien biedt onze gespecialiseerde Wi-Fi controller, gecombineerd met een robuuste firewall, niet alleen een veilige toegang tot het gastennetwerk, maar waarborgt het ook dat de internetsnelheid eerlijk verdeeld wordt onder alle gebruikers.

 

 

Het installeren van een betrouwbaar internetnetwerk in een hotel is geen simpele opgave. Het vereist grondige planning en inzicht – iets wat wij met onze expertise en ervaring als geen ander kunnen bieden. Ons advies is gebaseerd op bewezen succes, en onze service is meer dan alleen een installatie; het is een investering in de tevredenheid van uw gasten. Bent u klaar om uw gasten de connectiviteit te bieden die ze verwachten en verdienen? Neem contact op voor een Wi-Fi oplossing die net zo uitzonderlijk is als uw hotel.

Tijdelijke internet verbinding, of een internet verbinding voor als er geen glasvezel beschikbaar is

In een tijdperk waarin een betrouwbare internetverbinding onmisbaar is, biedt Starlink een uitstekend alternatief voor traditionele glasvezelverbindingen. Vooral in situaties waarin een vaste verbinding ontbreekt of wanneer u kampt met een onstabiel netwerk dat neigt naar uitval, komt Starlink als redder in nood.

 

 

Met onze geavanceerde firewall controller kunnen we Starlink moeiteloos integreren als een secundaire of zelfs tertiaire internetverbinding. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat, bij een storing van uw primaire provider zoals glasvezel of kabelinternet, onze firewall automatisch overschakelt naar de betrouwbare Starlink-verbinding. Dit gebeurt zo soepel dat u ononderbroken verbonden blijft, zonder enig merkbaar verschil.

 

 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om meerdere internetverbindingen te combineren voor een nog snellere ervaring. Zelfs het koppelen van twee Starlink-verbindingen behoort tot de opties, wat resulteert in een ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid.

 

 

Onze oplossingen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, altijd ondersteund door grondig advies en professionele ondersteuning. En een interessant feit: Starlink is een uitstekende back-up voor wanneer mobiele netwerken zoals 5G of 4G tekortschieten of overbelast zijn. Starlink blijft standvastig presteren, ongehinderd door de uitdagingen die mobiele netwerken soms ondervinden.

 

 

Voor een bedrijf dat vooruitkijkt en waarde hecht aan continue connectiviteit, is Starlink meer dan alleen een alternatief; het is een strategische keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe Starlink uw bedrijfsvoering kan transformeren.

starlink installatie

Tijdelijke internet verbinding, of een internet verbinding voor als er geen glasvezel beschikbaar is

Voor Wi-Fi netwerken luisteren we naar de wensen en het budget van onze klanten. Recentelijk hebben we een state-of-the-art TP-LINK Wi-Fi netwerk geïnstalleerd, uitgerust met een controller die een gastennetwerk beheert. Dit netwerk verbindt 15 zenders met elkaar in een zogenaamd seamless mesh netwerk, waardoor gebruikers ongehinderd kunnen internetten, zelfs als ze van zender wisselen tijdens het bewegen door het gebouw. Dit staat ook bekend als roaming of een roaming trigger protocol. Hoewel de terminologie snel vergeten mag worden, onthoud dit: het resulteert in een razendsnel en uiterst stabiel wifi netwerk voor alle gebruikers.

 

 

Of u nu een tijdelijke oplossing nodig heeft of een permanent robuust systeem, ons advies en onze technologieën zorgen dat u altijd vooroploopt. Neem contact met ons op voor een netwerk dat net zo indrukwekkend is als uw bedrijf.

Wifi in hotel en beveiligingscamera

De basis van een goed wifi netwerk ?

Het sleuteladvies dat we altijd geven is simpel: vertrouw op de expertise. Het is essentieel om een specialist, zoals ons bedrijf, uit te nodigen – iemand die weet wat ze doen. Onze kennis en ervaring leiden niet alleen tot besparingen maar voorkomen ook chaos en stress. In de projecten die we beheren, is er geen ruimte voor paniek; we handhaven de controle en leveren oplossingen.

 

 

Bijvoorbeeld, een Starlink-internetverbinding kan een uitstekende tijdelijke optie zijn, maar het bewijst ook zijn waarde als een permanente back-upverbinding. Onze firewalls zorgen voor een vloeiende overgang tussen verbindingen, zodat u bij een netwerkstoring geen downtime ervaart.

 

De oplossing voor alle netwerk, wifi en beveiliging problemen

Als hoteleigenaar of bedrijfseigenaar streeft u naar een vlekkeloze operatie: een netwerk dat altijd werkt, Wi-Fi dat nooit hapert, telefoons die helder klinken, alarmsystemen die betrouwbaar zijn en beveiligingscamera’s die scherp blijven. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan heeft u een partner nodig die snel en effectief reageert. U zoekt iemand die niet alleen luistert, maar ook begrijpt en problemen direct aanpakt – liefst op afstand, zodat uw bedrijf geen moment stilvalt. Tijd is immers geld.

 

 

Dat is waar onze professionele helpdesk om de hoek komt kijken. Wij zijn uitgerust met de tools en de expertise om op afstand uw Wi-Fi, beveiligingscamera’s, alarm en andere essentiële systemen weer soepel te laten functioneren. Met een focus op efficiëntie en directe service, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf blijft draaien, zelfs als de techniek even tegenzit.

 

 

Bij ons vindt u niet alleen oplossingen; u vindt gemoedsrust. Wij begrijpen dat elk moment van uitval er één te veel is. Dus wanneer u ons nodig heeft, zijn we er voor u – met support die net zo betrouwbaar is als de systemen die we herstellen. Neem vandaag nog contact op voor een partnerschap dat uw bedrijf toekomstbestendig maakt.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl

MegaSnel ICT / CameraInstallatie - Wij weten raad met Techniek

Laten we even stilstaan bij wie wij zijn en wat we doen, want dat is prettig om te weten. Megasnel ICT, opgericht in 1999, is uw allesomvattende technologiepartner. We zijn thuis in elke vorm van IT en techniek: van het aanleggen van netwerkkabels, het inrichten van patchkasten, tot het installeren van telefoonsystemen, servers, en complexe netwerken. We zijn eveneens experts in het installeren van glasvezel en Starlink systemen. Als het een stekker heeft, als het techniek bevat, en als het om slimme oplossingen vraagt, dan zijn wij uw go-to team.

 

 

Uit Megasnel ICT is Camerainstallatie voortgekomen, gericht op de niche van beveiligingstechnologie. Hierin zijn wij niet slechts leveranciers; we zijn ware specialisten. Ons team telt maar liefst 35 ervaren professionals. Het unieke van onze service is dat wanneer een beveiligingscamera-technicus of een alarmsysteemmonteur voor een raadsel staat, er altijd ICT- en IT-collega’s klaarstaan om met hun expertise bij te springen. Denk aan uitdagingen rondom routers, firewalls, IP-adressen – complexe zaken waar soms net dat beetje extra kennis voor nodig is.

 

 

Bij ons vindt u die kennis in-house. We zijn een zelfvoorzienend team dat geen externe experts nodig heeft. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op een directe en efficiënte oplossing, zonder de noodzaak van tussenpersonen. Dat is niet alleen prettig, maar ook efficiënt en kostenbesparend. Maak kennis met Megasnel ICT en Camerainstallatie: uw deskundige partners in technologie.

Hotel eigenaar ? opgelost , dit is de oplossing die u zocht

Beheert u een hotel en bent u op zoek naar een robuust en betrouwbaar Wi-Fi netwerk? Heeft u behoefte aan een geavanceerd beveiligingscamerasysteem, het aanleggen van netwerkkabels, of het installeren van een nieuwe patchkast? Zoekt u professioneel netwerkbeheer of heeft u nieuwe computers of telefoonsystemen nodig die naadloos integreren met uw huidige technische infrastructuur?

 

Neem dan vooral contact op met ons. Onze expertise in technologische oplossingen voor de hospitality branche is ongeëvenaard. Wij voorzien u van de juiste middelen en kennis om elk aspect van uw hoteltechniek te optimaliseren. Van de backoffice tot de gastenkamers, wij zorgen ervoor dat technologie uw gastvrijheid ondersteunt en versterkt.

 

Bij ons vindt u alles onder één dak: kwaliteit, service en innovatie. Wacht niet langer en bel ons vandaag nog. Laat ons u helpen uw technische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.

 

Belangrijke links naar informatie over wifi en camera systemen voor hotel omgevingen

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant