WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Private Boat Tours Amsterdam voorzien van bewakingcamera's

Het populaire bedrijf Private Boat Tours in Amsterdam in een prachtig, mooi en oud pand aan de grachten is voorzien van een compleet super de luxe digitaal camerabewakingsysteem.

 

Door gebruik te maken van bewaking camera’s is niet alleen het pand zelf beveiligd maar ook alles om het pand heen. In Amsterdam kan het in de avond vrij druk zijn soms per ongeluk maar vaak ook expres kunnen vandalen schade aanrichten.

 

Voor jezelf maar ook voor de politie en de verzekering is het verstandig bewijslast te organiseren. De stad Amsterdam is enorm meewerkende en heeft zelfs diverse subsidies in het leven geroepen waarbij wij als bedrijf een van de meewerkende bedrijven zijn voor het organiseren van een subsidie aanvraag.

 

Amsterdam is een drukke stad, camerabewaking doormiddel van bewakingscamera’s bied vaak de oplossing immers is er geen ander product dat zo duidelijk voor bewijslast kan zorgen, dit ook hebben de verzekeraars door welke vaak ook vragen om een stuk bewaking doormiddel van camera’s.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant