WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera palen plaatsen in het haven gebied van Amsterdam

Voor een bestaande klant mochten wij enkele camerapalen bijplaatsen in het haven gebied van Amsterdam. Vanwege de lange afstanden is er gebruik gemaakt van zowel Glasvezel, utp netwerk bekabeling als ook straalzenders.

 

Zowel de graafwerkzaamheden als het bekabelen en montage is door ons bedrijf uitgevoerd.

 

Middels een graafmachine en een deel met de hand zorgen wij voor een mooie kabel route, deze bekabelen wij met mantels en daar voeren wij de kabels door. Wij maken gebruik van speciale kabel “schieters” om de kabel door de leidingen te schieten.

 

Het mooie van een project in zijn geheel te mogen oppakken is dat je zelf de regie heb, en dus niet te maken zal hebben met externe factoren die de boel zouden kunnen vertragen.

 

Camerainstallatie.nl

 

 

Voor industriële en zakelijke klanten is een planning van groot belang, je wil niet te laat of te vroeg beginnen en je heb vaak te maken met een werk vergunning op het terrein.

 

Van graafmachine tot hoogwerker en van planning tot bekabeling trekken en palen plaatsen, intern hebben wij de gehele installatie van A tot Z opgepakt.

 

Aan het einde van het project is het leukste de camera’s afstellen en het eindelijk zien van het beeld. Op dit project zijn er 180graden groothoek camera’s geplaatst en dat geeft natuurlijk extra mooi en groot overzichtelijk beeld.

De werk voorbereiding voor deze klus is intern opgepakt, en de monteurs en de project begeleider pakken het op locatie op. Een goede samenwerking en een perfect eind resultaat.

 

De beelden zijn nu vanuit het beveiliging kantoor te zien, en ook op de verschillende uitkijk posten kunnen de beelden op ons eigen Vlan binnen dit terrein bekeken worden.

 

Veiligheid is van groot belang, wij zorgen dan ook dat al onze systemen uiterst veilig worden geprogrammeerd.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant