WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Domino's Pizza Amsterdam 4 camera's op harddisk recorder

Om de dief voor te zijn heeft ook deze ondernemer van Domino’s pizza gekozen voor Camerabewaking. Op dit moment van spreken draaien ruim 20 vestigingen van Domino’s pizza het systeem van Camerainstallatie.nl naar de volle tevredenheid.

Domino pizza kiest voor camerabewaking

Het gemak, de snelheid en de service waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor de installaties van Camerainstallatie.nl.

Camerainstallatie.nl

Amsterdam weer een stuk veiliger met een bewakingscamera

Op de locatie in Amsterdam is er voor het standaard pakket van 4 Dome camera’s gekozen i.c.m een digitale harddisk recorder. De opdrachtgever had nog een monitor  staan die hij graag wilde hergebruiken deze is op verzoek aangesloten en in werking gesteld.

 

Linux on-board, Onze luxe DVR harddisk recorders

Uniek aan het door ons geleverde DVR opname systeem is onze besturing te noemen. Volledig op basis van Linux en onderhoudsvrij, super snel en zonder haperingen of vastlopers het systeem onderhoud zichzelf zodat u zich kan bezighouden met belangrijkere zaken dan onderhoud. Is er iets gebeurd? Snel met de muis klik, klik, klik… en u maakt er zo een *.AVI van welke u aan de politie kan aanleveren voor bewijslast.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant