WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Winkel in Amsterdam voorzien van anti-diefstal camerabeveiligingssysteem

Als ondernemer wil je een veilige winkel, zowel voor het personeel maar ook als eigenaar wil je niet dat je duur ingekochte producten worden gestolen en je zelf geen winst kan maken.

Investeren in een camerabeveiligingssysteem

Door te investeren in een camerabewaking beveiliging systeem kan je er voor zorgen dat het inbrekers afschrikt, maar ook dat er een stuk bewijslast is mocht er zich toch iets voordoen.

 

Camerainstallatie.nl

Luxe dome camera’s  doen al het werk

Op deze locatie zijn er 4 stuks luxe 600TVL Sony dome camera’s geplaatst met 15M nachtzicht en automatische motion detectie en opname recorder.

 

Meekijken vanuit thuis en onderweg

Door vanuit thuis mee te kunnen kijken, is het ook mogelijk werktijden van werknemers in te kunnen zien en leveranciers na te kijken voor wat betreft leveringen en mogelijke beschadigingen aan pakketten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant