WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor VVE in Amsterdam

Voor een VVE is beveiliging een gezamenlijke beslissing, samen moet je beslissen dat beveiliging belangrijk genoeg is om er geld aan uit te geven. Eenmaal gekozen om camera’s aan te schaffen en offertes aan te vragen kom je allemaal informatie tegen en termen waar je niet van weet wat ze inhouden.

 

Wij hebben juist voor onze VVE klanten makkelijk leesbare info, en een goed begeleiding proces om alles soepel te laten verlopen. Tot zelfs complete brieven en voorwaarden voor de leden hoe het systeem te gebruiken is.

 

Een goed werkend camera systeem kan zorgen  voor rust, want als er iets gebeurd dan kan je het netjes terug kijken en de juiste dader of schuldige aanwijzen.

 

Camerainstallatie.nl

Waarom een beveiligingscamera voor een VVE

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een organisatie van appartementseigenaren die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van een appartementencomplex. Een van de belangrijkste taken van een VvE is het waarborgen van de veiligheid van haar bewoners en hun eigendommen. Het installeren van bewakingscamera’s kan een effectieve manier zijn om deze veiligheid te verbeteren en de voordelen zijn talrijk.

 

Ten eerste zorgt het hebben van bewakingscamera’s voor een verhoogd gevoel van veiligheid bij de bewoners. Wetende dat het complex wordt bewaakt, kan helpen bij het verminderen van criminaliteit en ongewenste activiteiten in de omgeving. Dit kan een aanzienlijke invloed hebben op het welzijn van de bewoners en hun vertrouwen in het beheer van de VvE vergroten.

 

Ten tweede kan het hebben van bewakingscamera’s de VvE helpen bij het oplossen van misdrijven en het identificeren van daders. In het geval van een inbraak of vandalisme, kunnen de beelden van de camera’s helpen bij het verzamelen van bewijsmateriaal en het identificeren van de daders. Dit kan leiden tot snellere opsporing en vervolging van criminelen en kan de veiligheid van het complex verder vergroten.

 

beveiliging en bewaking van VVE

 

Ten derde kan het hebben van bewakingscamera’s bijdragen aan het verminderen van aansprakelijkheid van de VvE. Als er zich een incident voordoet, zoals een valpartij of een ander ongeval, kan de camera-opname als bewijs dienen en helpen bij het bepalen van de aansprakelijkheid. Dit kan de VvE helpen om eventuele juridische problemen te voorkomen en de veiligheid van de bewoners te verbeteren.

 

Tot slot kan het installeren van bewakingscamera’s de waarde van het appartementencomplex verhogen. Potentiële kopers en huurders kunnen zich veiliger voelen in een gebouw met camerabewaking en dit kan een positief effect hebben op de verkoop- en huurprijs van de appartementen.

 

In het kort kunnen bewakingscamera’s een waardevolle investering zijn voor een VvE. Ze bieden een verhoogd gevoel van veiligheid voor bewoners, helpen bij het oplossen van misdrijven, verminderen aansprakelijkheid en kunnen de waarde van het complex verhogen. Het is wel belangrijk dat de privacy van de bewoners wordt gerespecteerd en dat er duidelijke regels zijn over het gebruik van de bewakingscamera’s.

Camerainstallatie.nl

De kabels hebben wij op de meest creatieve manieren weten weg te werken zodat ook de afwerkings-kwaliteit een meesterwerk is.

 

Er zijn 4K ( 8 megapixel ) full color camera’s geplaatst, wat een geweldig mooi en rustig beeld geeft. De kleuren spatten werkelijk van je scherm en de opgenomen beelden zijn dermate scherp dat een persoon duidelijk te herkennen is. De intelligente Ai gedreven software weet een onderscheid te maken tussen personen, honden, auto’s of motoren en deze kan zelfs op kleur van de auto terug zoeken in de opgenomen beelden.

 

Achteraf wil je gewoon goede beelden hebben en goed kunnen zien wat er gebeurd is, In Amsterdam gebeurd natuurlijk veel en ook dingen die niet horen te gebeuren ! deze VVE is weer veilig en dat was ook de gehele insteek.

Wat je steeds vaker tegen komt is afval dumping, buren ruzie, inbraken,
of beschadigen van auto/motor tot zelfs het stelen van auto’s of motoren uit
garages ! een camera schrikt af en helpt met het vinden van de dader.
Zonder bewijs. kan de politie namelijk echt niks en van horen zeggen
heeft iedereen wel gehoord maar nog nooit wat gezien.

Zo kan er bijvoorbeeld worden gezocht op “rode auto” of een “persoon met groene broek” super handig als je snel wat beelden nodig heb.

 

Voor ons zijn dit soort installaties gewoon, want wij leveren deze kwaliteit van afwerken standaard en dat is voor veel bedrijven nog steeds schrikken. Wij horen vaak dat ze niet verwacht hadden dat een bedrijf zowel de bekabeling kon trekken, als elektra kon aansluiten, de camera’s kon leveren en alles monteren en programmeren en dan als kers op de taart ook alles goed, duidelijk en inzichtelijk kon plannen en begeleiden.

 

Wij doen waar we goed in zijn, en dat merk je gelijk in het eind resultaat.

 

Een camera systeem moet je natuurlijk goed onderhouden een VVE hecht dan ook veel waarde aan goed onderhoud op locatie. Deze locatie in Amsterdam zullen wij dan ook in onderhoud nemen om zo het beveiliging systeem goed en optimaal te laten werken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant