WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Meerdere bewakingscamera's op huis laten installeren Amsterdam

Voor deze klant hebben we meerdere bewakingscamera’s op het huis mogen installeren, alles is dan ook goed te zien vanuit de woonkamer, de mobiele telefoon, de tablet of een computer. De opname unit welke door ons geplaatst is staat in verbinding met de digitale IP camera’s.

 

Alle camera’s zijn met kabels verbonden dit omdat kabels zekerheid geven en een storing maar zelden voorkomt. De door ons getrokken bekabeling is niet te zien en netjes weggewerkt hierdoor zijn de camera’s deel van het huis geworden en dus een geheel.

 

De zeer uitgebreide software maakt het mogelijk alles te kunnen beheren en aan te passen, het systeem is digitaal, via de computer, telefoon, tablet, via het netwerk en internet live te bekijken of zelfs
beelden terug te zien.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Eline en-richard-1.jpg -
Stap 1
Eline en-richard-1.jpg -

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Eline en-richard-1.jpg -
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant