WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Intercom offerte, advies & installatie

Intercom totaalpakketten van A tot Z geregeld en geplaatst

Camerainstallatie.nl | Eigen intercom helpdesk
Eigen intercom helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide intercom monteurs
Opgeleide intercom monteurs
Camerainstallatie.nl | Intercom Advies op locatie
Intercom Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Wij leveren en installeren complete intercom pakketten incl installatie

Wilt u graag kunnen zien wie er bij u thuis of op kantoor aanbelt? Met een intercom kunt u niet alleen zien wie er bij u aanbelt, maar ook nog eens communiceren met de bezoekers zonder open te hoeven doen.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Gratis offerte op maat Camerainstallatie.nl

Mogelijkheden met de deurintercom

Intercom aan witte muur

Bij CameraInstallatie.nl bieden wij intercomsystemen met diverse mogelijkheden aan. Hierdoor zal er voor u altijd een passend systeem te vinden zijn. Een deurintercom kan onder andere beschikken over de volgende specificaties:

 

Zwart check icoon Een camera met HD-kwaliteit. Door dit kwalitatieve beeldmateriaal kunt u deze bezoekers scherp en duidelijk zien.

 

Zwart check icoon Duidelijke video opnames. Bent u niet thuis of wilt u beelden terugkijken? Dat is mogelijk! De video intercom is voorzien van opnames, waardoor u de beelden gemakkelijk terug kunt bekijken.

 

Zwart check icoon Een intercom deurbel. U heeft de mogelijkheid om de intercom te koppelen aan uw mobiele telefoon. Ideaal voor als u niet thuis bent, maar toch wil kijken wie er heeft aangebeld.

 

Ons beste intercomsysteem goed bij u geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Eigen intercom helpdesk Eigen intercom helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide intercom monteurs Opgeleide intercom monteurs
Camerainstallatie.nl | VCA en VEB Certificering VCA en VEB Certificering
Camerainstallatie.nl | Intercom Advies op locatie Intercom Advies op locatie
CameraInstallatie.nl monteur Richard houdt veiligheidsbekabeling vast in zijn linkerhand en steekt de duim omhoog van zijn rechterhand

Uw intercomsysteem laten installeren door CameraInstallatie.nl

 

Bent u overtuigd van de toegevoegde waarde van onze intercomsystemen en wilt u tot aanschaf over gaan? Bij CameraInstallatie.nl snappen wij heel goed dat niet iedereen dagelijks een intercom installeert. Onze pakketten zijn dan ook voorzien van volledige installatie en montage, waardoor wij het gehele proces uit uw handen nemen.

 

 

intercom vervangen

Camerainstallatie.nl |

In een dag uw intercom gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl |

All-in intercom montage

Nooit extra kosten achteraf

Camerainstallatie.nl |

Veilige installatie

Uitsluitend VCA en VEB gecertificeerde monteurs

Camerainstallatie.nl |

Nette intercom monteurs

De intercom installateurs laten uw huis netjes achter

Camerainstallatie.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost een video deurintercom?

De prijs die u betaalt voor uw deurbel of video intercom is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn er de kosten van het systeem zelf. Voor A-merken en een luxe systeem betaalt u meer en de installatiekosten kunnen verschillen. Een simpele deurbel kunt u namelijk prima zelf installeren, maar een uitgebreid intercomsysteem kan het beste door een specialist worden geplaatst.

Waarom een intercom met camera?

Een video intercom is een deurbel met een camera, waardoor u ziet wie er voor de deur staat. Daarnaast kun u via deze intercom met de bezoeker praten en toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketbezorger binnenlaten of bij een trouwe klant zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt. Een intercominstallatie draagt bij aan de veiligheid en toegankelijkheid van uw bedrijfspand en woning. Een video intercom werkt snel, transparant en eenvoudig.


Meer vragen

appartementen complex met intercom

Installatie van een video intercom

CameraInstallatie.nl is gespecialiseerd in de installatie van (video)intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig. Onze vakkundige monteur installeert het intercomsysteem en zorgt ervoor dat alles op de correcte manier gemonteerd is. Eens in de zoveel jaar is het intercomsysteem aan vernieuwing toe, waar wij u ook graag bij helpen.

Nieuwe IP deurintercom met deuropener

 

Als het tijd is voor een nieuwe deurbel kiezen veel mensen ervoor om een intercom te plaatsen. Dit zijn deurbellen die zijn voorzien van een camera. Hierdoor kunt u op afstand zien wie er voor de deur staat. U kunt deze installatie zo simpel of zo ingewikkeld maken als u zelf wil. Voor een simpele draadloze deurbel zonder camera betaalt u logischerwijs minder dan voor een volledige intercom set. Al onze pakketten worden aangeboden inclusief installatie en zorgen ervoor dat u niet alleen een intercomsysteem, maar ook uw gemoedsrust terugkrijgt.

intercom touch 7 inch

Verschillende soorten intercom systemen

Intercomsystemen zijn er in alle soorten en maten, en bij ons is de keuze inderdaad reuze! Of je nu op zoek bent naar een 2-draads systeem, een bus-systeem, een IP-systeem, eentje met een scherm of zonder, of misschien een systeem dat je via een app of direct op je telefoon kunt gebruiken, we hebben het allemaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden met SIP of een VoIP-centrale.

 

 

Met zoveel opties kan het kiezen van het juiste intercomsysteem overweldigend zijn. Daarom staan wij klaar met ons goud waard zijnde advies om je snel en efficiënt naar de juiste keuze te leiden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook de frustratie van een miskoop. Laat ons je helpen het systeem te vinden dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie. Met onze expertise ben je in no time verbonden op de manier die het beste bij jou past!

2 grijze intercoms

Maatwerk zonder van het kastje naar de muur en vingers wijzen

Bij ons staat maatwerk centraal, en dat betekent dat je nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt of te maken krijgt met wijzende vingers. Als het gaat om intercomsystemen, begrijpen we dat standaardoplossingen niet altijd voldoen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om maatwerk behuizingen te creëren, speciaal ontworpen naar jouw wensen. Wil je een speciale print op de behuizing of een uniek design dat naadloos aansluit bij de esthetiek van je gebouw? Geen probleem!

 

Als het niet bestaat, dan maken wij het gewoon. Ons team van experts werkt nauw met je samen om precies te begrijpen wat je nodig hebt en ontwerpt vervolgens een oplossing die perfect past. Dit proces van co-creatie zorgt ervoor dat het eindresultaat niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk.

 

Met ons maatwerk hoef je je geen zorgen te maken over onpersoonlijke service of one-size-fits-all oplossingen. We zorgen ervoor dat elk aspect van je intercomsysteem aansluit bij jouw unieke behoeften en stijlvoorkeuren. Zo krijg je precies wat je wilt, zonder compromis.

Wijck wonen intercomsysteen

Een goedwerkend intercom systeem dat wil iedereen toch ?

Een goed werkende intercom is essentieel voor zowel comfort als veiligheid. Een systeem zonder storingen zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent en geen belangrijk bezoek of cruciale communicatie mist. Daarom zetten wij ons in om alleen de meest betrouwbare en technologisch geavanceerde intercomsystemen te installeren. Deze systemen zijn ontworpen om naadloos en storingsvrij te functioneren, waardoor je altijd op een heldere en duidelijke communicatie kunt rekenen.

 

Maar, laten we eerlijk zijn, technologie is soms onvoorspelbaar en storingen kunnen voorkomen. Mocht je toch een storing ervaren, dan staan we direct klaar om je te helpen. Ons team van deskundige technici is getraind om problemen snel en effectief op te lossen. We begrijpen hoe frustrerend een technische storing kan zijn, dus we zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn om snelle ondersteuning te bieden.

 

Bij ons ben je verzekerd van een intercomsysteem dat niet alleen uitstekend functioneert, maar waar je ook op kunt vertrouwen voor onmiddellijke hulp in het zeldzame geval van een storing. Ons doel is om je leven makkelijker en veiliger te maken, en dat nemen we heel serieus. Kies voor zekerheid, kies voor ons.

oude deurbellen

Een intercom combineren met toegangscontrole of een camera systeem

Wanneer het aankomt op het maximaliseren van je beveiliging, bieden geïntegreerde systemen die alarmen, toegangscontrole en camerabewaking combineren, een uitstekende oplossing. Deze systemen werken naadloos samen om een alomvattende beveiligingsoplossing te bieden, die niet alleen efficiënt is, maar ook gemakkelijk te beheren.

 

Bij het koppelen van alarmen, toegangscontrole en camerabewaking, ontstaat er een gelaagd beveiligingssysteem waarbij elk element zijn eigen unieke bijdrage levert aan het algehele veiligheidsnetwerk. Alarmen kunnen potentiële inbraken signaleren, toegangscontrolesystemen beheren wie het gebouw binnenkomt of verlaat, en camerabewaking biedt visuele verificatie van gebeurtenissen, wat cruciaal kan zijn voor zowel preventie als oplossing van veiligheidsincidenten.

 

Wij begrijpen dat de behoeften op het gebied van beveiliging van elk bedrijf of elke woning uniek zijn. Daarom werken we nauw met onze klanten samen om hun specifieke situatie te begrijpen en samen te kijken naar de beste oplossing. Of je nu een klein bedrijf runt of verantwoordelijk bent voor een groot complex, we denken met je mee om een systeem te ontwerpen dat voldoet aan jouw specifieke beveiligingsvereisten.

 

Bij ons ben je verzekerd van een aanpak waarbij we samen met jou de meest effectieve en efficiënte beveiligingsoplossingen verkennen. Ons doel is niet alleen om systemen te installeren, maar om partnerschappen te creëren waarbij we voortdurend ondersteuning en advies bieden om te zorgen dat jouw beveiliging altijd op het hoogste niveau is.

VVE gebouw camerabewaking plaatsen

Geen gedoe of gezeur, wij regelen de gehele installatie

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over gedoe of gezeur; wij regelen de gehele installatie, inclusief de bekabeling. Het aanleggen van kabels kan vaak een lastig en tijdrovend onderdeel van de installatie zijn, waar veel installateurs liever niet aan beginnen. Maar wij zien juist de uitdaging in het perfectioneren van deze essentiële taak!

 

Wij springen waar anderen terugdeinzen. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het netjes en efficiënt wegwerken van bekabeling, zelfs in de meest complexe omgevingen. Of het nu gaat om een nieuw gebouw of een bestaande structuur, wij zorgen ervoor dat alle kabels veilig en strategisch geplaatst worden om optimale prestaties van je beveiligingssysteem te garanderen.

 

We begrijpen dat een betrouwbare installatie staat of valt met goede bekabeling. Daarom nemen we deze taak serieus en zorgen we ervoor dat alles van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Met ons aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over de technische details; wij zorgen ervoor dat alles perfect is geïnstalleerd, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Geen gedoe, geen gezeur, gewoon perfectie. Dat is onze belofte.

Een monteur van CameraInstallatie.nl die bezig is met het de installeren van de bekabeling.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over intercomsystemen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst, langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Vincent
Monteur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.