WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
Intercom

Intercom totaalpakketten

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk
Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Compleet intercom pakket v.a. €499,- incl. btw

Wilt u graag kunnen zien wie er bij u thuis of op kantoor aanbelt? Met een intercom kunt u niet alleen zien wie er bij u aanbelt, maar ook nog eens communiceren met de bezoekers zonder open te hoeven doen.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Camerainstallatie.nl

Mogelijkheden met de deurintercom

Een slimme deurbel geïnstalleerd bij de voordeur van een woning

Bij CameraInstallatie.nl bieden wij intercomsystemen met diverse mogelijkheden aan. Hierdoor zal er voor u altijd een passend systeem te vinden zijn. Een deurintercom kan onder andere beschikken over de volgende specificaties:

 

Zwart check icoon Een camera met HD-kwaliteit. Door dit kwalitatieve beeldmateriaal kunt u deze bezoekers scherp en duidelijk zien.

 

Zwart check icoon Duidelijke video opnames. Bent u niet thuis of wilt u beelden terugkijken? Dat is mogelijk! De video intercom is voorzien van opnames, waardoor u de beelden gemakkelijk terug kunt bekijken.

 

Zwart check icoon Een intercom deurbel. U heeft de mogelijkheid om de intercom te koppelen aan uw mobiele telefoon. Ideaal voor als u niet thuis bent, maar toch wil kijken wie er heeft aangebeld.

 

Ons beste intercomsysteem goed bij u geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | VCA Certificering VCA Certificering
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie Advies op locatie
CameraInstallatie.nl monteur Richard houdt veiligheidsbekabeling vast in zijn linkerhand en steekt de duim omhoog van zijn rechterhand

Uw intercomsysteem laten installeren door CameraInstallatie.nl

 

Bent u overtuigd van de toegevoegde waarde van onze intercomsystemen en wilt u tot aanschaf over gaan? Bij CameraInstallatie.nl snappen wij heel goed dat niet iedereen dagelijks een intercom installeert. Onze pakketten zijn dan ook voorzien van volledige installatie en montage, waardoor wij het gehele proces uit uw handen nemen.

 

 

Camerainstallatie.nl |

In een dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl |

All-in montage

Nooit extra kosten achteraf

Camerainstallatie.nl |

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs

Camerainstallatie.nl |

Nette monteurs

De installateurs laten uw huis netjes achter

Camerainstallatie.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost een video deurintercom?

De prijs die u betaalt voor uw deurbel of video intercom is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn er de kosten van het systeem zelf. Voor A-merken en een luxe systeem betaalt u meer en de installatiekosten kunnen verschillen. Een simpele deurbel kunt u namelijk prima zelf installeren, maar een uitgebreid intercomsysteem kan het beste door een specialist worden geplaatst.

Waarom een intercom met camera?

Een video intercom is een deurbel met een camera, waardoor u ziet wie er voor de deur staat. Daarnaast kun u via deze intercom met de bezoeker praten en toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketbezorger binnenlaten of bij een trouwe klant zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt. Een intercominstallatie draagt bij aan de veiligheid en toegankelijkheid van uw bedrijfspand en woning. Een video intercom werkt snel, transparant en eenvoudig.


Meer vragen

Monteur van CameraInstallatie.nl monteert en installeert een intercom op het buitenhek van een woning

Installatie van een video intercom

CameraInstallatie.nl is gespecialiseerd in de installatie van (video)intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig. Onze vakkundige monteur installeert het intercomsysteem en zorgt ervoor dat alles op de correcte manier gemonteerd is. Eens in de zoveel jaar is het intercomsysteem aan vernieuwing toe, waar wij u ook graag bij helpen.

Nieuwe deurintercom met deuropener

 

Als het tijd is voor een nieuwe deurbel kiezen veel mensen ervoor om een intercom te plaatsen. Dit zijn deurbellen die zijn voorzien van een camera. Hierdoor kunt u op afstand zien wie er voor de deur staat. U kunt deze installatie zo simpel of zo ingewikkeld maken als u zelf wil. Voor een simpele draadloze deurbel zonder camera betaalt u logischerwijs minder dan voor een volledige intercom set. Al onze pakketten worden aangeboden inclusief installatie en zorgen ervoor dat u niet alleen een intercomsysteem, maar ook uw gemoedsrust terugkrijgt.

intercom touch 7 inch

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over intercomsystemen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst, langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Vincent
Monteur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.