WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera voor bedrijfsloods en magazijn hal in Utrecht en Amsterdam

Voor de beveiliging van deze bedrijfsloods en magazijnhal hebben we 14 beveiligingscamera’s opgehangen en afgemonteerd in een centrale patchkast met netwerk backup en meldkamer koppeling naar de alarm centrale.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De harddisk recorder is gekoppeld aan de bewakingscamera’s welke zowel dag en nacht de beelden opnemen en registreren. De buitencamera’s zijn voorzien van infrarood nachtzicht voor binnen hebben we gekozen voor dag en nacht camera’s met een breede hoek.

 

Bewakingscamera’s zijn enorm populair in Utrecht, steeds meer huizen maar ook bedrijven en VVE’s kiezen er voor om camera’s in te gaan zetten. Gezien de steeds voorkomende vraag van verzekeraars welke bewijs willen zien is een camerasysteem een uitkomst om doormiddel van camerabeelden te kunnen aantonen wat er gebeurd is. De door ons geleverde systemen zijn uitermate scherp van kwaliteit en kunnen gezichten, kentekens of andere herkenbaarheden aantonen. Utrecht, Loosdrecht, Bilthoven, Zeist, Breukelen, Soest, Amersfoort, Hilversum, Vinkeveen , Nieuwegein, Hoevelaken, Nijkerk, Ede, Epe, Laren, Baarn, Blaricum, Lunteren, Veenendaal, Tiel, Wageningen. zijn enorm populair te noemen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant