WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's in Amsterdam centrum

Midden in het hart van Amsterdam op een zeer populair stukje cultuur leveren, installeren en onderhouden we al langere tijd de camera systemen welke op de centrale meldkamer worden uitgelezen. De camera’s waken over de veiligheid en zorgen voor rust en overzicht dat is ook het doel van de camera’s het geven van overzicht en rust voor iedereen.

 

Camerabewaking is een goed en preventief middel tegen vandalen en kan zorgen dat het afschrik effect aanwezig is. Ook kan een camera voor bewijslast dienen als het gaat om een delict en of strafbaar feit.

 

Dit camerasysteem is op basis van professionele HD beeld kwaliteit welke kan zorgen voor uiterst scherpe beelden en dus herkenbare details. Het is belangrijk dat camerabeelden goed zijn, vandaar ook dat wij speciaal voor bepaalde merken en types kiezen op dit soort locaties waar het van belang is dat de beeld kwaliteit van een bewakingscamera goed is.

Camerainstallatie.nl

Dit camerasysteem hebben we in het centrum van Amsterdam geïnstalleerd een plek waar we veel onze cameras monteren. Bewakingcamera zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheid in Amsterdam. Met de toename van de drukte in de stad verwacht de gemeente dat ook dit alleen maar verder zal toenemen.

 

Op last van de burgemeester hangen daarom sinds 6 maart mobiele camera’s in de gebieden Droogbak, Singel en Haarlemmerstraat, op het Spui en in de Handboogstraat, en in de gebieden Zuiderkerkhof, Pentagon, Sint Antoniesluis, Sint Antoniebreestraat en Jodenbreestraat.

 

In december 2016 zette de gemeente al extra handhaving en politie in de binnenstad in. Een team van 140 handhavers ging vanuit politiebureau Nieuwmarkt de overlast in het gebied te lijf.

Toch blijven bewoners en ondernemers klagen over (nep)drugsdealers. Door de handel in de straten worden bewoners en toeristen geïntimeerd en bedreigd. In een brief waarin de burgemeester zijn camerabeleid toelicht, zegt hij dat deze deals regelmatig leiden tot de beroving van de potentiele koper.

 

Vluchtroutes
De straten rondom de Wallen, waar nu al camera’s hangen, zijn een extra kwetsbaar gebied vanwege de vele hofjes en poorten. De vele steegjes bieden ook makkelijke vluchtroutes.

 

Sinds 2015 hingen al camera’s bij de Wallen en Nieuwendijk, op de uitgaanspleinen van de stad en het Stationseiland. De nieuwe camera’s hangen er tot eind 2017, daarna wordt de situatie opnieuw geëvalueerd.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant