WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuw data en wifi netwerk voor hotel espresso in Amsterdam

Als ervaren leverancier van camerabeveiliging en installaties zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om onze diensten te verbeteren. Recent hebben we ons nieuwste project afgerond bij het Hotel Espresso in Amsterdam, waar we de netwerk bekabeling en wifi netwerk volledig hebben vernieuwd.

 

 

Bij de uitvoering van dit project hebben we gekozen voor de betrouwbare en betaalbare Omada apparatuur van TP-Link. Dit heeft ervoor gezorgd dat het wifi netwerk compleet hotel dekkend is geworden, waardoor gasten kunnen genieten van glasvezel snelheden op wifi. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de internetervaring voor de gasten en voorkomt vervelende situaties zoals trage of slechte verbindingen.

 

 

Bovendien is het nieuwe netwerk gekoppeld aan onze beheer terminal, zodat we vanuit ons kantoor alles kunnen monitoren en onderhouden. Dit zorgt voor een proactieve benadering van eventuele problemen en minimaliseert de impact op de gastervaring. Onze technici kunnen op afstand werken om problemen op te lossen zonder onnodig tijd te verspillen aan reizen.

 

 

Als resultaat van ons werk geniet het Hotel Espresso in Amsterdam nu van een uitstekende internetverbinding en verhoogde efficiëntie en veiligheid voor hun bedrijfsvoering. We zijn erg trots op het werk dat we hebben geleverd en hopen dat het hotel en haar gasten hiervan zullen profiteren voor de komende jaren. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in het verbeteren van uw internetverbinding en de algehele netwerk ervaring, neem dan gerust contact op met onze experts op het gebied van camerabeveiliging en installaties.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

WIFI experts die weten waar ze over praten

Een managed wifi-netwerk biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditioneel wifi-netwerk dat bestaat uit enkel wat zenders plaatsen en nooit meer naar kijken.

 

 

Allereerst zorgt een managed wifi-netwerk ervoor dat het netwerk optimaal presteert. Het netwerk wordt door ons als bedrijf continu gemonitord en geoptimaliseerd. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het signaal op de juiste plekken en op het juiste moment wordt versterkt en dat het netwerk niet overbelast raakt. Dit zorgt voor een betrouwbare en snelle internetverbinding, wat essentieel is voor veel bedrijven.

 

 

Daarnaast biedt een managed wifi-netwerk meer mogelijkheden op het gebied van veiligheid en toegangsbeheer. We kunnen bijvoorbeeld bepaalde delen van het netwerk afsluiten voor gasten of bepaalde gebruikersgroepen specifieke rechten geven. Ook kunnen we het netwerk beveiligen tegen cyberaanvallen door middel van firewalls en beveiligingsprotocollen.

 

 

Ten slotte zorgt een managed wifi-netwerk ervoor dat eventuele storingen of problemen snel kunnen worden opgelost. Als bedrijf weten we precies waar we mee bezig zijn en hebben we de kennis en middelen in huis om snel en efficiënt te handelen bij een storing. Dit minimaliseert de downtime van het netwerk en zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Als gecertificeerd Omada installateur zijn wij bij camerainstallatie.nl experts op het gebied van netwerkinfrastructuur, en kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen op het gebied van hotel wifi. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is voor hotels om hun gasten een betrouwbare en snelle internetverbinding te bieden. Hieronder leggen wij uit hoe wij dit aanpakken en waarom het zo belangrijk is om dit goed te regelen.

 

 

Bij het installeren van een wifi-netwerk voor een hotel, zijn er verschillende factoren die meespelen. Zo moet het netwerk niet alleen snel en betrouwbaar zijn, maar ook veilig en dekkend. Het is van cruciaal belang dat het netwerk overal in het hotel goed werkt en dat gasten zonder onderbrekingen kunnen blijven werken en communiceren.

 

 

Onze ervaring in het installeren van hotel wifi stelt ons in staat om elk hotel van een perfect werkend netwerk te voorzien. Wij werken met TP-Link’s Omada-apparatuur, die bekend staat om zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid. Deze apparatuur is speciaal ontworpen voor het gebruik in grotere en complexere netwerken, zoals die van hotels.

 

 

Onze aanpak begint met het in kaart brengen van het hotel en de specifieke eisen en wensen van de klant. Vervolgens maken wij een ontwerp en een plan van aanpak voor de installatie. Hierbij houden wij rekening met de specifieke kenmerken van het hotel, zoals de grootte, indeling en het type muren en plafonds.

 

 

Tijdens de installatie zorgen wij voor minimale overlast voor de gasten. Wij werken snel en efficiënt, waarbij we rekening houden met de tijden waarop de gasten in en uitchecken en andere momenten waarop er veel activiteit is in het hotel. Zo zorgen wij ervoor dat het hotel altijd optimaal kan functioneren, zonder dat de installatie van het netwerk de gasten hindert.

 

 

Na de installatie zorgen wij voor regelmatig onderhoud en monitoring van het netwerk. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op eventuele storingen of problemen en deze op te lossen voordat ze de gasten hinderen.

 

 

Het goed regelen van hotel wifi is van cruciaal belang voor de tevredenheid van de gasten. Een goed functionerend netwerk zorgt niet alleen voor tevreden gasten, maar draagt ook bij aan de reputatie en de omzet van het hotel. Als gecertificeerd Omada installateur begrijpen wij dit als geen ander en zorgen wij ervoor dat elk hotel een perfect werkend netwerk heeft dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

 

De beste Wifi in Amsterdam ? vind je in het Espresso hotel

Als het gaat om reizen, is een goed wifi-netwerk in een hotel tegenwoordig net zo belangrijk als een comfortabel bed en een schone badkamer. Voor iedereen die op zoek is naar een verblijf in Amsterdam, is er goed nieuws! Het Espresso Hotel in Amsterdam heeft nu een van de beste wifi-netwerken in de stad.

 

 

Gasten die in het Espresso Hotel verblijven, kunnen nu genieten van een super snelle wifi-verbinding. Dit betekent dat gasten probleemloos kunnen streamen, werken en communiceren zonder last te hebben van trage of onderbroken internetverbindingen. Het wifi-netwerk is speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne reizigers te voldoen en biedt een betrouwbare en snelle verbinding.

 

 

Maar het Espresso Hotel is niet het enige hotel in Amsterdam met geweldige wifi. Het Olympic Hotel heeft ook onlangs een super snel wifi-netwerk aangesloten en geïnstalleerd. Dit betekent dat gasten die in het Olympic Hotel verblijven ook kunnen profiteren van de voordelen van snelle en betrouwbare internetverbindingen.

 

 

Of je nu voor zaken of plezier reist, een goed wifi-netwerk is onmisbaar. Het Espresso Hotel en het Olympic Hotel begrijpen dit en hebben geïnvesteerd in het aanbieden van uitstekende wifi-verbindingen voor hun gasten. Dus, of je nu in het Espresso Hotel of het Olympic Hotel verblijft, je kunt er zeker van zijn dat je altijd verbonden zult zijn met de rest van de wereld.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant