WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dit vinden klanten van CameraInstallatie.nl

 

 

Je mag soms best even trots zijn op je werk, en hoe de relatie met je klanten is. Dit is hoe klanten over CameraInstallatie.nl denken, en daar zijn wij trots op.

Camerainstallatie.nl

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Familie Glas

Wat een super bedrijf is dit! Allereerst met Eline heel fijn contact gehad over de vervanging van het huidige camera-/beveiligingsysteem. Alle mogelijkheden besproken en zelfs de gewenste RAL kleur kon gekozen worden.

 

1,5 week later kon het systeem al gemonteerd worden. De 2 monteurs hebben het oude systeem verwijderd en meegedacht over het ophangen van het nieuwe systeem. In huis is alle bekabeling super netjes weggewerkt middels gootjes en alle “rommel” werd meegenomen.

 

Ook na het plaatsen van het systeem keurig geholpen door het bedrijf toen er nog vragen waren. Hadden wij dit maar jaren geleden geweten want het had een hoop ellende bespaard met het eerdere systeem.

Yvette Ausma

Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf. Mijn eerste contact was met Eline en zij heeft ons goed geadviseerd met de juiste offerte. Binnen twee dagen kwam zij langs om alles door te nemen en binnen een week hingen de camera’s. Marc is vlot, professioneel en heel behulpzaam. Dank jullie wel.

EDK

Kennis maken vanaf stap 1 tot de aller laatste stap alles Super netjes goed eerlijk in vragen en antwoorden en hulp waar nodig is en alles gaat naar wens van de klant

José Bruschke-Braam

De installateurs hebben hier voortreffelijk werk verricht en waren uiterst sympathiek en meelevend. Zij hebben hun uiterste best gedaan om mijn camera + installatie goed af te stellen.

 

Ik wil hen en ook u van harte bedanken voor deze voortreffelijke service en sympathieke deal. De installateurs kwamen veel vroeger dan was afgesproken en om die reden heb ik geen cadeautje voor hen kunnen kopen.

 

Ik wil toch jullie alle 3 met een “cadeautje”bedanken . Kun je mij svp de bankrekeningnummers van jullie 3 mailen; dan maak ik op elk van jullie rekeningen 15 euro over om het te vieren met paaseitjes of wat anders. Ik hoor graag van je.

Gerda Cabell

Camerainstallatie Een top bedrijf! Zeer vriendelijke installateurs, waaronder Peter. De bewakingscamera’s hebben zich bij ons al terug verdient. Eigenaar kwam persoonlijk op een zaterdag met 2 collega’s langs om onze beelden veilig te stellen omdat onze wifi nog niet werkte. Kregen tijdelijk een scherm tot onze beschikking. En hebben de beelden aangeleverd gekregen zodat wij die aan de politie konden overhandigen. Ook kwam er later nogmaals iemand langs om de lenzen schoon te maken en de stand van de camera iets aan te passen. Service een 10!

Alan Mas

Te gek om mijn wensen vervuld te zien worden door het team van CameraInstallatie.nl / MegaSnel ICT. Door zeer prettige, heldere en open communicatie vooraf (maar ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden) kon alles goed in kaart gebracht worden: de wensen, de behoeften en de beschikbare oplossingen. Als iets op papier gemakkelijk leek, maar in werkelijkheid lastiger bleek, werd het tóch ter plekke creatief opgelost door het allround (goedgemutste) team. Niets bleek onmogelijk en ik werd bij elke stap meegenomen in het proces naar het eindresultaat. Fantástische job!

Stephen van de Meerakker

Ik ben van mening dat de barmhartigheid van Eline mag worden beloond… snel, behulpzaam, en nog gevoel voor humor ook! Zeker een aanwinst een dame als zij, dat levert klantenrelaties op!

Seth Rietveld

Mocht je een probleem hebben (wat zo goed als niet voor komt) dan word je direct geholpen! Hele goede service en onderhoud. Heb al jaren materialen van ze en altijd nog tevreden! Kan ze 5 sterren geven wat ik ook heb gedaan maar geef liever het dubbele. Aanrader.

 

Groet mark

Mark Oldewening

Goed geholpen door het personeel dat advies gaf, alles zoals besproken was ook nagekomen door de monteurs. Ik zou hun zeker aanraden en heb beloofd hier ook een bericht voor achter te laten. Offerte dezelfde dag gehad, dag erna geplaatst. het systeem werkt gebruiksvriendelijk. De personendetectie werkt erg goed.

Diebertje Molenberg

Zeer prettig en vakkundig bedrijf! Van moment dat we belde voor informatie tot een vrijblijvend advies gesprek bij ons op de zaak tot de installatie ! Wij bevelen iedereen camera installatie aan.

NMB TotaalOnderhoud

Zoeken naar een betrouwbaar bedrijf in deze branche is zoeken naar een speld in de hooiberg. Totdat ik bij Camerainstallie.nl kwam, een betrouwbaar bedrijf met een service waar je u tegen zegt. Niks is te gek, niks is teveel. Alles wordt netjes uitgelegd en geïnstalleerd, ik had hier helemaal geen omkijken naar. Ik ga nu met een veilig gevoel de deur uit.

Amanda Alma

Gisteren inbraak gehad, vandaag gebeld en binnen een paar uur stond er een leger aan personen om hier thuis alles in orde te maken.

Robbert

Al enige jaren klant bij Camerainstallatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid. Inmiddels ook camera’s in aan de goot en goed ingesteld en net werk geleverd met aanleg van een bedraad netwerk. Al met al zeer tevreden met de verschillende diensten en afwerking; aanrader!

Patrick Twaalfhoven

Hoi Marc. Alles top. Ziet er geweldig uit en Alex en dennis hebben super netjes gewerkt… We zijn er zeer content mee. Thanks man en we blijven in contact.

 

Groetjes Leo en Bas

Leo & Bas

Hi Marc, dank voor het vakwerk vd mannen vandaag. Ze komen nog een keer om een extra koolmono aan te sluiten erop!

 

Top dank, groetjes Jacquelina Hartong

Jacquelina Hartong

CameraInstallatie komt op ons over als een bedrijf dat wil meedenken over een goed beveiligingsplan voor de klant maar dat nooit en te nimmer dwingend wil zijn, of erop uit om zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Het hele proces van advisering tot plaatsing en nazorg
verloopt in goed overleg, zorgvuldig en vriendelijk. Van een professioneel bedrijf mag je dit ook verwachten en voor de meeste klanten zal dit voldoende zijn.

Indien daar door omstandigheden behoefte aan is, gaat CameraInstallatie echter nog veel verder. Niet alleen stelden zij alles in het werk om binnen een paar uur een beveiligingscamera te plaatsen maar ook boden zij ons tot het bittere einde en zeer royaal een luisterend oor en vergaande steun.

 

Zij hebben goede verstaanders in huis die direct doorhebben wat de kern van de kwestie is en weten hoe je delicate zaken op een constructieve wijze aanpakt. Wij willen graag alle medewerkers die wij telefonisch of bij ons en oplossingsgerichtheid. Met name willen wij nog dhr. Mike Wessels en dhr. Jeffrey de Korte bedanken voor hun medeleven en hun vergaande bereidheid met ons mee te denken.

 

Beiden zijn juridisch en psychologisch zeer goed onderlegd. De tijd die dhr. Jeffrey de Korte aan ons besteed heeft was niet meer bij te houden. Zijn nimmer aflatende oprechte steun is voor ons van onschatbare waarde geweest.

 

Dat zullen wij nooit vergeten!

 

Met vriendelijke groeten,
Ingeborg Steijlen en Rob Bakker

Ingeborg Steijlen en Rob Bakker

Dank je wel voor alle service,we hebben toch achteraf voor 3 camera’s gekozen. Hierbij onze complimenten en veel dank naar uw beide monteurs, in alles super te noemen! Keurig/vriendelijk/empathie/geduld etc. En wat je ook vroeg,in alles was hun niets te veel.

 

U mag er TROTS op zijn dat u zulke vakkundige medewerkers in dienst heeft, daar wordt een zaak alleen maar groter van. Vergeet u NIET onze complimenten aan uw medewerkers door te geven AUB Morgen.

 

Dank voor alle tijd en aandacht.

Pieter Kreetz & Ron van der Meulen

Ik wil even de complimenten geven over het Wireless project. De mannen die hier over de vloer zijn geweest hebben keurig werk geleverd. Allemaal harde werkers, tijd voor een lolletje en allemaal aardige gasten. Wat mij betreft is het een zeer positieve ervaring.

 

Ik kreeg een mail van Ravi dat hij het gefixed heeft. ik wil jullie dan ook onwijs bedanken voor de service en inspanningen. Ik ben weer gered je mag trots zijn op je mannen…..die hebben toewijding hij heeft het echt na sluitingstijd van de school gedaan zodat de lessen niet onderbroken werden. fijn weekend voor jou en je collega’s

Ido Bormann

Ik ben prima geholpen, ook bij problemen achteraf. Heb je vragen, stuur ze dan een mail, ze zijn zeer behulpzaam.

Remco

Scherpe offerte en konden binnen een week de boel komen installeren

Michael Nash

Oude camerasysteem verwijderd en nieuw systeem opgehangen. Werkt perfect.

Evan Daniel

Goed geholpen en eerlijk advies. Niet de duurste aangemeerd en dat waardeer ik.

Allen Hayes

Mannen van Camerainstallatie bedankt! Bedankt voor het meedenken en het helpen oplossen nadat buiten de garantie een defect was opgetreden. Servicegericht en vriendelijk zoals ik van jullie al jaren gewend ben. Ook bedankt dat ik onlangs de Politie heb kunnen helpen met jullie beelden, nadat iets verder in de straat was ingebroken.

 

Nooit spijt gehad dat ik met jullie in zee ben gegaan!!

Henk van Tol

Alles goed geregeld! Bedankt! :). Problemen heel erg snel opgelost! Zeer snelle service! Bedankt mannen!

Daniel Rustenburg

Meerdere bedrijven over de vloer gehad, uiteindelijk voor CameraInstallatie gekozen en ook beloofd dat ik achteraf mijn ervaring zou delen. Het eerste contract was zeer fijn. Ik heb Marco op bezoek gehad welke keurig op locatie advies gaf.

 

De monteurs waren Dennis en Alex ook zeer fijn om in je huis te hebben. Keurige mannen waar je geen last van heb als ze bezig zijn met monteren. De installatie ziet er keurig uit, ook zoals Marco beloofd heeft aan mij. Erg tevreden en zou jullie ook zeker aanraden! ik ben erg kieskeurig en hou van afspraken en duidelijkheid.

Saar

Na een in het begin wat moeizame installatie kan ik niet anders zeggen, dan dat CameraInstallatie mijn klachten en vragen uitstekend heeft opgevolgd en opgelost. En daar gaat het uiteindelijk om: niet altijd gaat alles in één keer goed, maar hoe ze het oplossen. Dát onderscheidt het kaf van het koren!!

Eric Hundscheidt

Fijn geholpen! Goede service tijdens verkoop en installatie! Zeer content met de gang van zaken en de geïnstalleerde apparatuur. Werkt perfect!

Michel Eskes

Zeer tevreden met mijn pas geïnstalleerde camerasysteem. Alles werk prefect en is te regelen via de telefoon/iPad. Bedankt voor het installeren en meedenken. Ik zal jullie zeker aanraden!!

Nick Versteeg

Ook na ruim drie jaar plaatsen van vier Camera’s nog steeds een goede service . Ze staan je vriendelijk te woord en hebben mij vlot geholpen bij mijn vraag over de Camera (Kevin) nogmaals bedankt voor de snelle actie.

 

Mvg Henk van der Tuuk

Henk van der Tuuk

Marc van Camerainstallatie.nl is super vriendelijk en attent! Ik had een probleem met vandalisme en nadat ik alles had uitgelegd heeft hij mij een dummy camera toegezonden als afschrikmiddel. Hij verdient er niets aan, maar wilde mij gewoon helpen, een zeldzaamheid in deze tijd! Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie geweldige service en betrokkenheid!

Nadira van den Berg

Wij hebben jullie systeem al jaren in gebruik bij ons thuis en zijn er erg content mee. Mooie zuivere beelden en bij hulp wordt je prima geholpen. 

Miranda Borst

Complete set van 4 camera’s gehangen en ingesteld. Prima werk geleverd door beide monteurs. Super vriendelijke kerels met verstand van zaken. Denken in oplossingen en niks is hun teveel.

Leon Porankiewicz

Al ruim een jaar hebben wij camera’s en alarm van Camerainstallatie. Met name in deze donkere dagen geeft dat een veilig gevoel!

Edwin Sosef

Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Ellen Staphorsius

Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon! Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one!!

Selma Topuz

Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundig bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd! Ook prettig dat ik op elk moment kan zien wat er voor mijn deur gebeurd, dankzij de handige smartphone app voor de camera’s!

Sapna Debipersad – Bhikharie

Erg fijne mensen de monteurs alles is duidelijk uitgelegt en even opgeschreven ter herrinnering. Alles was snel aangelecht en het eindresultaat is erg mooi afgewerkt. We zijn er erg blij mee en raden het zeker aan aan anderen.

Justin van Noort

Camera installatie en een top bedrijf wat zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kracht zit in persoonlijk contact en deskundig advies. Ik kan mensen en of bedrijven die in de markt zijn voor een veilige omgeving echt adviseren om in ieder geval met deze partij aan tafel te gaan.

Hans Schurer

Ik heb al jaren bewakingscamera’s van “camerainstallatie”. Twee maanden geleden heb ik een nieuw camerasysteem bij ze gekocht welke vrij complex was om te installeren. Deze jongens kennen duidelijk hun vak en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent. Ze helpen met alles en stoppen niet tot dat het perfect is. Als iets dringend aangesloten moet worden, doen ze er alles aan om dat zo snel mogelijk te doen. Ik raad iedereen aan om hier een camerasysteem te kopen en niet alleen voor de zeer redelijke prijzen die ze hanteren.

Marcel Vermeulen

Fijne communicatie met deze jongens! Ik was op zoek naar goede nightvision camera`s die ik kon laten opnemen via onvif. Contact met de jongens van CameraInstallatie opgenomen en hun mijn wensen voorgelegd. Direct kreeg ik de vraag of ik ook beschikte over een POE Switch want dan hadden ze een 4MP model die ik zo direct kon ophangen zonder extra kabels te moeten trekken. Ronduit top hoe deze jongens mee denken met de klant en je niet zo maar iets aanbieden!

Marcello Meijer

Heel blij met de camera’s in de paardenstal. Kan alles volgen; waar ik ook ben! Bedankt Dave voor het keurige installeren!

Lineke Bennink

Uitstekende service en alles is netjes geïnstalleerd. Ook voor vragen achteraf goed bereikbaar en behulpzaam!

Karen Verhagen

Onlangs een camerainstallatie aangeschaft bij dit bedrijf en wij zijn er super tevreden mee. In de winkel zijn we goed geholpen en geadviseerd door Jeffrey. Gekozen voor het systeem zelf te installeren en dat is goed te doen. Ook hebben we met het instellen een paar keer telefonisch hulp gehad, en ze kijken meteen mee hoe ze je vraag op kunnen lossen. Kortom top bedrijf. Bedankt camerainstallatie en Jeffrey!

Marcel Vogels

Ons systeem had wat onderhoud nodig en wat aanpassingen. Gezellige middag gehad met monteurs Alex en Alan. Mannen van Camerainstallatie: BEDANKT voor jullie inzet en vakmanschap!

Fam. Van Tol

Een geweldig bedrijf met vele mogelijkheden, en heel betaalbaar! Bedankt voor de goede service!

Richard Welgraven

Zeer netjes gemonteerd en de 3 monteurs verdienen een pluim,hebben alles perfect uitgelegd en namen de tijd om alles keurig af te werken.

Jeroen van de Coterlet

Vandaag de camerainstallatie in gebruik genomen welke door jullie vriendelijke en vakkundige monteur Bas is geplaatst en afgeregeld. Kan niet anders dan vermelden dat er top werk is gedaan. Jullie bedrijf is voor iedereen een aanrader!

Rogier Muller

Uitstekend bedrijf, met monteurs die meedenken. Kan nu vanaf de I-pad of mobile zien, wie voor de deur staat en communiceren gaat prima. Bedankt voor de installatie!

Joop de Vries

Zeer tevreden met mijn pas geïnstalleerde camerasysteem. Alles werk prefect en is te regelen via de telefoon/iPad. Bedankt voor het installeren en meedenken. Ik zal jullie zeker aanraden.

Nick Versteeg