WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor Kosher Diamonds Amsterdam

De verkoop van waardevolle goederen is altijd een risico. Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, wilde de eigenaar van het bedrijf Kosher Diamonds in Amsterdam de beste bewakingscamera’s die er zijn.

 

Voor dit bedrijf hebben wij een compleet volautomatisch camerabewakingssysteem geïnstalleerd. Het systeem bestaat uit verhoogde intelligente camera’s met uitstekend nachtzicht en is aangesloten op een digitale recorder. Vanuit de meldkamer is alles live te volgen. Als er niemand op de locatie aanwezig is, zijn alle gebeurtenissen inzichtelijk met behulp van directe meldingen.

 

Via diverse noodlijnen is het gehele systeem met behulp van uitgeharde bekabeling dubbel gezekerd aangesloten. Hierdoor schakelt het systeem over op de noodsituatie op het moment dat er enorme druk uitgevoerd wordt op de camera’s, zodat de bewakingscamera’s te allen tijde blijven werken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant