WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tijdelijke inzetbare camera's bij de Amsterdam Arena - Ajax

Soms zijn er camera’s op plekken nodig waar geen vaste camera’s hangen, of zijn er extra camera’s nodig om net een dode hoek op te kunnen vangen. Voor Ajax plaatsen wij de tijdelijke camera’s bij evenementen, in dit geval was het voor de open dag van Ajax, met ruim 50 000 bezoekers is het filmen en in de gaten houden enorm belangrijk. Denk aan zakkenrollers, maar ook onenigheid of opstootjes. Door gebruik te maken van camera’s kunnen daders snel gepakt worden, en kan er bewijs geleverd worden van een daad.

 

Tijdens de vorige klus voor Ajax zijn er doormiddel van de camerabeelden ruim 22 personen opgepakt voor het gooien van vuurwerk en andere zaken, de beelden waren uitermate scherm en het mooiste is volledig te beheren en te besturen op grote afstanden.

 

Het huren en inzetten van bewakingcamera’s voor een korte of langere tijd kunnen wij snel en voordelige organiseren en hebben voldoende middelen om creatief mee te denken en een flexibele werkhouding te bieden.

 

Wij hebben zowel vaste als bestuurbare camera’s en kunnen tot 64 camera’s aan een systeem koppelen maar ook meerdere meldkamers aan elkaar koppelen. Zelf hebben we 5 meldkamers voor de verhuur beschikbaar. Van een simpele meldkamer met 1 monitor tot een uitgebreide met 6 monitoren.

 

De camera’s kunnen we in bestaande infra monteren, denk aan een paal of boom, maar ook kunnen we een paal van ons gebruiken, een van onze wagens inzetten of een hoogwerker.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant