WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Werkwijze

Installatie bewakingscamera

Iedereen kan op internet zoeken naar een bewakingscamera en deze bestellen, zo lijkt het. In werkelijkheid zitten er heel wat haken en ogen aan het kiezen en installeren van het juiste camerabewakingssysteem.

 

Oplossingen op maat waar u ook echt wat aan heeft.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Wij werken met trots voor:


Onze werkwijze

Stappenplan


Gepersonaliseerd cameraplan opstellen
Stap 1
Gepersonaliseerd cameraplan opstellen

Graag komen wij met u in contact om al uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw camerabewakings wensen zullen wij een gepersonaliseerd cameraplan voor u opstellen. Samen met u kiezen wij uiteindelijk een het best passende bewakingscamera pakket. Wij zorgen voor de volledige montage en installatie.

Gepersonaliseerd cameraplan opstellen
Afspraak maken
Stap 2
Afspraak maken

In overleg met u plannen wij een datum om de camerabewaking bij u thuis te installeren. Omdat wij enkel werken met onze eigen monteurs, kennen wij onze monteurs door en door. Hierdoor weten wij altijd de juiste match te maken tussen een monteur en een klus, waardoor u zeker bent van een professionele installatie en een lange levensduur van het beveiligingssysteem.

Afspraak maken
Dag van installatie
Stap 3
Dag van installatie

Op de dag van de installatie stelt de monteur zich voor, loopt hij samen met u alles nog een keer door en zal hij een duidelijke uitleg geven over de installatie. De monteur is ongeveer één dag bezig om de kabels te trekken, de camera’s te monteren, het plaatsen van de harddisk en alles netjes af te werken. Vanzelfsprekend laat de monteur alles schoon en netjes achter.

Dag van installatie
Koppelen aan het internet
Stap 4
Koppelen aan het internet

Als de installatie is voltooid en alles schoon is, zal de monteur de camera’s voor u gaan programmeren. De monteur stelt de camera’s in aan de hand van uw wensen, zoals het reageren op bewegingen, objecten of patronen. Daarnaast zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet, zodat u altijd en overal de beelden kunt bekijken op uw tablet of smartphone.

Koppelen aan het internet
Beveiligingsstickers opplakken
Stap 5
Beveiligingsstickers opplakken

Als alles netjes gemonteerd en geïnstalleerd is, u tevreden bent en alles schoon opgeleverd is, zal de monteur beveiligingsstickers opplakken. Deze stickers zijn verplicht als er gebruik gemaakt wordt van camerabewaking. Daarnaast zal de monteur het papierwerk en de certificering in orde maken. Pas als u volledig tevreden bent, zal de monteur weer vertrekken.

Beveiligingsstickers opplakken

In de afgelopen 20 jaar hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor wij u kunnen helpen om een hoop geld te besparen en ergernissen te voorkomen. Met onze ervaring kunnen wij helpen bij het samenstellen van de juiste bewakingscamera, het kiezen van de juiste kabels, harddiskrecorder en programmering. Daarnaast zorgen wij dat alles op een juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat er geen kabels zichtbaar zijn én u kunt genieten van hoogwaardige camerabewaking met een lange levensduur.

 

Wij helpen u graag met onze kennis en passie voor techniek. Wij zorgen voor een camerabewakingspakket op maat wat bij al uw beveiligingswensen en wij installeren het gehele pakket naar wens voor een vast, laag en all-in tarief.

 

Specialisten op het gebied van beveiligingstechniek i.c.m. met ICT

Camerainstallatie.nl |

Eigen voorraad

Camerainstallatie.nl |

Offerte op locatie

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Zakelijk & Particulier

 

Al meer dan 20 jaar leveren, installeren en monteren wij beveiligingscamera’s en camerabewakingssystemen bij onze klanten op locatie. Of het nu gaat om een particulier beveiligingssysteem of een zakelijk beveiligingssysteem, wij leveren maatwerk voor al onze klanten.

 

Door onze passie voor camera-bewaking en beveiligingssystemen weten wij van elk project een waar kunstwerk te maken. Onze meerwaarde is niet alleen onze jarenlange ervaring en kennis, maar ook zeker onze aanpak, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Camerabewaking & beveiligingscamera: advies op locatie

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie.

 

Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand.

 

Advies op locatie Camerainstallatie.nl

Pakket samenstellen

 

Stel geheel vrijblijvend een camerabeveiliging pakket samen op basis van uw wensen en situatie. Al onze pakketten zijn inclusief compleet zorgeloze montage en installatie door onze eigen monteurs.

 

 

 

 

Meer over zakelijk Camerainstallatie.nl

Van Advies en Offerte tot bekabeling en installatie

Alles binnen een organisatie, en geen gezeur of gedoe, kortelijnen en een professionele organisatie die met u meedenkt. Wij leveren en installeren van A tot Z, en dit zonder kopzorgen.

Meer dan alleen Camerabewaking

Nee wij installeren niet enkel en alleen camerabewaking, en dat is nu juist onze kracht. Alles binnen een organisatie binnen handbereik van Camerabewaking en een Alarmsysteem, tot uw toegangscontrole en
intercom en zelfs uw video conferentie setup, netwerk en wifi netwerk.

Netjes werken en een eerlijk advies

Wij weten waar we over praten en waar we mee bezig zijn,  graag vertellen wij u alles over de mogelijkheden, laten we u alles zien en geven wij u een nette offerte.

 

Onze eigen ervaren monteurs installeren alle producten, trekken alle kabels,  en wij programmeren ook alles, u heeft er geen omkijken naar.

 

Wij houden van netjes werken, ook daar hoeft u niet over na te denken de details vullen wij zelf in. Dat is onze specialisatie en de grote meerwaarde.

Adviseur van CameraInstallatie.nl legt legt uit hoe de app voor de beveiligingssystemen werkt

Genoeg van al die beunhazen?
Bekijk onze producten

Kleine projecten, Grote projecten, of woningen

Binnen ons bedrijf werken verschillende teams, met eenieder zijn eigen specialisatie.  Zo zijn wij gewend te werken voor kleine bedrijven, winkels, maar ook ziekenhuizen, hotels, restaurants, warehouses, industriële omgevingen en grote magazijnen. Ook hebben wij teams   welke gewend zijn bij woningen aan het werk te zijn, daar is het zichtwerk net even anders, en  heb je te maken met een heel andere omgeving.

Gelukkig hebben wij ervaren adviseurs welke niet alleen zorgen voor een goed advies en prijsopgave, maar ook de juiste monteurs weten te matchen aan uw project.

Medewerkers van CameraInstallatie.nl in overleg

Alles begint met een kabel

Eigenlijk is het heel gek, maar wij zeggen het iedere dag “alles met een kabel” want de basis van iedere installatie is wel een kabel. Dit kan een Netwerk kabel  zijn maar ook een stroom kabel, wij installeren dan ook enorm veel kabels.  De kunst van een kabel goed installeren zit hem in het zo onzichtbaar mogelijk wegwerken van deze kabel, zodat je de kabel niet of zo min mogelijk ziet.

Mooi werk, camera's en alarmsystemen installeren

Wij zijn trots op ons werk, en vertellen u graag meer over alles wat er mogelijk is met een camera of alarmsysteem. Ons werk is onze passie, en onze passie voor techniek is groot! Werk wat je leuk vind, dat zie je ook terug in de kwaliteit en kwaliteit is nu net wat wij leveren van A tot Z en vaak nog meer….

Camerainstallatie.nl

Zwart wit of kleurenbeeld in de nacht?

Met de techniek van tegenwoordig is zelfs volledig kleurenbeeld in de nacht mogelijk, iets wat je 10 jaar geleden niet gedacht zou hebben. Jaren geleden toen infrarood beeld in de nacht een luxe was was het ondenkbaar om dit in kleurenbeeld te kunnen zien, maar met de hedendaagse technieken kunnen wij de beelden in het donker volledig in kleur op uw beeld toveren.

Het juiste advies is dus goud waard, en voorkomt achteraf teleurstellingen.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking Telefoon, PC, Tablet, software en apps

Wij leveren en installeren al onze systemen compleet met software en apps na de installatie en het trekken van de kabels zullen wij alles netjes voor u installeren en programmeren, u hoeft zelf helemaal niks te doen, behalve dan misschien een lekker bakje koffie.

Wat mag wel en wat mag niet

Het is een beetje lastig, want wat mag er nu wel en wat mag er nu niet? Wij raden u dan ook echt aan te kiezen voor een vakman die weet waar die over praat en u het advies kan geven waar u ook echt wat aan heeft. Waar mag u een camera wel op richten, waar mag u een camera plaatsen en waar moet u die camerabewaking stickers plakken… Geen zorgen! Wij weten wat we doen en wat we doen daar zijn we goed in.


Meer vragen

Wij helpen u graag verder!

Wij laten ons graag vrijblijvend bij u thuis uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie alles te vertellen en u te voorzien van een nette offerte.

Koen
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.