WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
Alarmbeveiliging

Alarmbeveiliging inclusief installatie

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk
Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Pakketprijs v.a. 799,- incl. btw

Onze pakketten worden altijd geleverd inclusief installatie en montage.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Camerainstallatie.nl

Alarmsystemen voor woningen en bedrijven

Wanneer u op vakantie of een dagje weg bent, wilt u er zeker van zijn dat uw woning en onderneming veilig en beschermd zijn. Door uw panden te beveiligen met een alarmsysteem kunt u met een gerust hart de deur uit.

 

 

Alarmsysteem voor woningen of bedrijven

Beveilig uw woning met een alarminstallatie

 

 

 

De laatste jaren hebben er steeds meer ontwikkelingen plaatsgevonden met betrekking tot alarmsystemen, waardoor er meerdere uiteenlopende thuis alarmsystemen aangeboden worden. Een goed en professioneel geïnstalleerde alarmbeveiliging maakt van uw woning een veiligere leefomgeving, maar hoe weet u nu welk alarmsysteem geschikt is voor uw huis?

 

 

 

Bij het aanschaffen van een alarminstallatie zijn er meerdere mogelijkheden. Onze alarmsysteem pakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedere woning een passende beveiliging is. Om er zeker van te zijn dat u het juiste alarmsysteem aanschaft, vertellen wij hieronder meer over onze pakketten.

Alarmsysteem pakket met bijbehorende app.

Alarmsysteem pakket

 

Dit pakket van is voorzien van een ingebouwde code voor het bedieningspaneel en bevat een APP voor de telefoon. Daarnaast beschikt dit alarmsysteem over een afstandsbediening en een Pir Sensor. Tot slot is het actiemodel alarminstallatie voorzien van één magneet voor raam- en deurbeveiliging.

 

Bovendien wordt dit alarmsysteem bij u thuis geïnstalleerd door een van onze professionele alarminstallateurs, aangezien deze installatie tot het pakket behoort.

Standaard alarmsysteem pakket

Het standaard alarmsysteem pakket is voorzien van een ingebouwde code voor het bedieningspaneel en is ideaal voor het beveiligen van een kleinere woning. Dit pakket bevat namelijk twee magneten voor de beveiliging van uw ramen en deuren. Daarnaast wordt deze alarminstallatie geleverd met een app voor de telefoon, een IP-netwerk module en Pir Sensor.

 

Bovendien maakt deze samenstelling het mogelijk dat dit alarmsysteem ook geschikt is voor een kleinere bedrijfsruimte. Deze gebruiksvriendelijke alarmbeveiliging wordt bij u geïnstalleerd door onze professionele alarminstallateur, aangezien de installatie ook tot het pakket behoort

 

Alarm systeem app.

 

Ons beste alarmsysteem ooit, bij u geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | VCA Certificering VCA Certificering
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie Advies op locatie
Portret van peter de monteur van camerainstallatie, professionele installatie

Uitgebreid alarmsysteem pakket

 

Ons uitgebreide alarmsysteem pakket is, net als het actiemodel en het standaardmodel, voorzien van een code voor het bedieningspaneel en app voor de telefoon. Daarnaast beschikt dit alarmsysteem voor thuis over een IP Netwerk module, twee afstandsbedieningen, twee keer een Pir Sensor en vier magneten voor raam- en deurbeveiliging. Bovendien komen onze alarminstallateurs dit alarmsysteem bij u thuis installeren, aangezien de installatie ook tot het pakket behoort.

Geavanceerd alarmsysteem pakket

 

Het geavanceerde alarmsysteem pakket is, net als het uitgebreide pakket, voorzien van een code voor het bedieningspaneel, een app voor de telefoon, IP Netwerk Module en twee afstandsbedieningen. Verder beschikt dit geavanceerde alarmsysteem voor thuis over drie Pir sensors en zes magneten voor raam- en deurbeveiliging. Het alarmsysteem laten installeren door onze alarminstallateur behoort natuurlijk ook tot dit geavanceerde pakket.

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23 jaar ervaring

Al 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.