WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Alarmbeveiliging en beveiliging systemen

Alarmbeveiliging inclusief installatie

Camerainstallatie.nl | Eigen alarmsysteem helpdesk
Eigen alarmsysteem helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide VEB alarmsysteem monteurs
Opgeleide VEB alarmsysteem monteurs
Camerainstallatie.nl | Alarm beveiliging Advies op locatie
Alarm beveiliging Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief complete montage
Altijd inclusief complete montage
Complete alarmsystemen incl montage en installatie v.a 799,-

Onze pakketten worden altijd geleverd inclusief installatie en montage, en zonder abonnementskosten.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Gratis offerte op maat Camerainstallatie.nl

Alarmsystemen voor woningen en bedrijven

Wanneer u op vakantie of een dagje weg bent, wilt u er zeker van zijn dat uw woning en onderneming veilig en beschermd zijn. Door uw panden te beveiligen met een alarmsysteem kunt u met een gerust hart de deur uit.

 

 

Beveilig uw woning met een alarminstallatie

De laatste jaren hebben er steeds meer ontwikkelingen plaatsgevonden met betrekking tot alarmsystemen, waardoor er meerdere uiteenlopende thuis alarmsystemen aangeboden worden. Een goed en professioneel geïnstalleerde alarmbeveiliging maakt van uw woning een veiligere leefomgeving, maar hoe weet u nu welk alarmsysteem geschikt is voor uw huis?

 

 

Bij het aanschaffen van een alarminstallatie zijn er meerdere mogelijkheden. Onze alarmsysteem pakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedere woning een passende beveiliging is. Om er zeker van te zijn dat u het juiste alarmsysteem aanschaft, vertellen wij hieronder meer over onze pakketten.

Alarmsysteem pakket

Alarmsysteem pakket met bijbehorende app.

Dit pakket van is voorzien van een ingebouwde code voor het bedieningspaneel en bevat een APP voor de telefoon. Daarnaast beschikt dit alarmsysteem over een afstandsbediening en een Pir Sensor. Tot slot is het actiemodel alarminstallatie voorzien van één magneet voor raam- en deurbeveiliging.

 

Bovendien wordt dit alarmsysteem bij u thuis geïnstalleerd door een van onze professionele alarminstallateurs, aangezien deze installatie tot het pakket behoort.

Standaard alarmsysteem pakket

Het standaard alarmsysteem pakket is voorzien van een ingebouwde code voor het bedieningspaneel en is ideaal voor het beveiligen van een kleinere woning. Dit pakket bevat namelijk twee magneten voor de beveiliging van uw ramen en deuren. Daarnaast wordt deze alarminstallatie geleverd met een app voor de telefoon, een IP-netwerk module en Pir Sensor.

 

Bovendien maakt deze samenstelling het mogelijk dat dit alarmsysteem ook geschikt is voor een kleinere bedrijfsruimte. Deze gebruiksvriendelijke alarmbeveiliging wordt bij u geïnstalleerd door onze professionele alarminstallateur, aangezien de installatie ook tot het pakket behoort

 

Alarm systeem app.

 

Ons beste alarmsysteem ooit, bij u geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Eigen beveiliging helpdesk Eigen beveiliging helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide VEB Alarmmonteurs Opgeleide VEB Alarmmonteurs
Camerainstallatie.nl | VCA en VEB Certificering VCA en VEB Certificering
Camerainstallatie.nl | Alarmsysteem Advies op locatie Alarmsysteem Advies op locatie
Portret van peter de monteur van camerainstallatie, professionele installatie

Uitgebreid alarmsysteem pakket

 

Ons uitgebreide alarmsysteem pakket is, net als het actiemodel en het standaardmodel, voorzien van een code voor het bedieningspaneel en app voor de telefoon. Daarnaast beschikt dit alarmsysteem voor thuis over een IP Netwerk module, twee afstandsbedieningen, twee keer een Pir Sensor en vier magneten voor raam- en deurbeveiliging. Bovendien komen onze alarminstallateurs dit alarmsysteem bij u thuis installeren, aangezien de installatie ook tot het pakket behoort.

Geavanceerd alarmsysteem pakket

 

Het geavanceerde alarmsysteem pakket is, net als het uitgebreide pakket, voorzien van een code voor het bedieningspaneel, een app voor de telefoon, IP Netwerk Module en twee afstandsbedieningen. Verder beschikt dit geavanceerde alarmsysteem voor thuis over drie Pir sensors en zes magneten voor raam- en deurbeveiliging. Het alarmsysteem laten installeren door onze alarminstallateur behoort natuurlijk ook tot dit geavanceerde pakket.

Waarom kiezen voor ons alarm systeem en installatie door onze monteurs

Waarom zou je kiezen voor een alarmsysteem van Camerainstallatie.nl? Omdat je op zoek bent naar zekerheid van een betrouwbaar bedrijf met deskundige en professionele VEB gecertificeerde alarmsysteem monteurs. Je wilt toegankelijkheid; iemand die direct bereikbaar is bij vragen of problemen. Bij ons ben je geen nummer en hoef je niet urenlang in de wacht te staan.

 

 

Je zoekt een betrouwbare partner die de beveiliging van je woning serieus neemt. Een alarmsysteem is tenslotte geen alledaagse aankoop die je bij de lokale groenteboer of in de bouwmarkt doet, en zeker niet iets om te laten installeren door een verre kennis. Wij begrijpen het belang van een veilig thuis. Laten we kennis maken; ik ben ervan overtuigd dat het zal klikken.

Alarm en camera systeem op nieuwbouwwoning

VEB gecertificeerd installateur

Waarom is kiezen voor ons de slimste zet? Nou, ten eerste zijn we sinds 1999 een rots in de branding op het gebied van beveiliging en techniek. Door de jaren heen hebben we niet alleen expertise opgebouwd, maar ook een gezonde bedrijfscultuur genesteld waar zowel onze klanten als medewerkers van profiteren.

 

 

Onze monteurs? Topklasse! Niet alleen zijn ze netjes en professioneel, ze zijn ook VCA- en VEB-gecertificeerd. Dat betekent dat ze werken volgens de strengste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Ze zijn de Picasso’s van de installatiewereld; elk systeem dat ze installeren is een meesterwerk.

 

 

En dan de korte lijnen binnen ons bedrijf. Bij ons ben je nooit slechts een dossier in een la. Wij houden van direct en persoonlijk contact, zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt met vragen of voor advies. Kiezen voor ons is kiezen voor zekerheid, kwaliteit en een beetje gezelligheid. Want zeg nou zelf, een beetje humor maakt elke samenwerking leuker, toch?

 

Camerainstallatie advies KOEN

Zakelijk en particuliere Alarm systemen

Mark en Eline samen

Wij installeren alarmsystemen zowel voor zakelijke klanten als particulieren, wat ons een uiterst flexibele partner maakt die van alle markten thuis is.

 

Voor zakelijke klanten richten we ons op een breed scala aan branches. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van kantoren, winkels, magazijnen of horecagelegenheden. We zorgen voor systemen die niet alleen inbraak detecteren, maar ook toegangscontrole kunnen integreren, ideaal voor bedrijven die verschillende beveiligingsniveaus nodig hebben.
En kunnen wij een VEB/BORG certificaat leveren aan de hand van een veiligheidsplan, voor de verzekering is dit
veelal een vereiste.

 

Aan de particuliere kant bieden we oplossingen die elk thuis veiliger maken, van appartementen en rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s. Of het nu gaat om een basis alarmsysteem of een uitgebreide set-up met camerabewaking en slimme huisintegratie, wij regelen het.

 

Onze flexibiliteit betekent dat we altijd een oplossing op maat bieden, afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van elke klant. We zijn dus echt van alle markten thuis en staan klaar om elk beveiligingsvraagstuk aan te pakken. Dus, waar je ook behoefte aan hebt op het gebied van beveiliging, wij hebben de expertise en de technologie om je te helpen veilig te blijven!

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor beveiliging techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23 jaar ervaring

Al 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.