WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
Wifi

Wifi (Draadloze netwerken)

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk
Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Pakketprijs v.a. 399,- incl. btw

Onze pakketten worden altijd geleverd inclusief installatie en montage.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Camerainstallatie.nl

Mogelijkheden met WIFI

Wifi is tegenwoordig meer dan slechts een draadloze verbinding, de kinderen op zolder schreeuwen dat hun spelcomputer geen verbinding heeft. Of dat het lang duurt voordat Netflix laad. Hoofdpijn voor ouders of wat te denken van een slecht zakelijk gesprek zakelijk, dat kan al helemaal niet.

Wifi is belangrijker dan ooit, want zeg nou zelf? Gaat u op vakantie naar een camping zonder wifi?

Tot 3 keer sneller internet binnen jouw huis of kantoor

 

Onze wifi netwerken kunnen snelheden behalen tot wel 4.8Gbps, dat is dermate snel dat zelfs de snelste internet verbinding bij u thuis dit niet eens zal halen. Een gemiddelde woning heeft 100Mb internet, dat doen onze wifi zenders met 2 vingers in de neus.

Een afbeelding van een beeldscherm van wifisnelheden met op de voorgrond wifi onderdelen zoals access points, recorders en de app.

Illustratie van een plattegrond van een huis met indicaties van hoe ver een wifi systeem rijkt.

Tot 3 keer beter bereik binnen jouw huis of kantoor

 

Wij houden het graag simpel en zullen de technische details u besparen, begrijpelijke taal en een goed werkend product. Onze krachtige wifi zenders geven de maximale sterkte met als resultaat een optimaal bereik.

 

Door de slimme techniek van samenwerkende wifi zenders, ontstaat er een zogenoemd roaming wifi netwerk bij u op locatie. Zie dit net zoals uw mobiele telefoon die automatisch van zendmast zal wisselen zonder dat u de verbinding verliest.

De basis van een goed wifi netwerk, is een kabel

Hoe gek dit ook mag klinken, om een goed wifi netwerk te krijgen zal er altijd een kabel nodig zijn welke het internet aan onze krachtige wifi zenders zullen doorsturen. Vanuit de wifi zenders komt er een draadloos signaal en deze zorgt er voor dat u een draadloze verbinding heeft.

 

De gehele installatie zal door onze eigen gecertificeerde wifi installateurs plaatsvinden.

 

Geen zorgen en stress, wij verzorgen de gehele installatie en dus ook de bekabeling.

 

 

Camerainstallatie.nl

Gecertificeerde wifi expert zorgen voor een zorgeloze goede wifi installatie

Geen studenten of beunhaas aan het werk, maar echt een gecertificeerde kundige installateur die kennis van zaken heeft. Onze eigen monteurs, eigen helpdesk, en eigen voorraad, onze kennis is goud waard en onze gouden handjes zorgen voor een wifi netwerk met een gouden randje.

 

Zodra de monteur zijn werk heeft gedaan heeft u een super snel, krachtig en dekkend wifi netwerk met een groot bereik.

Camerainstallatie.nl

WiFi geïnstalleerd door onze eigen wifi installateurs

 

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring om voor ieder wifi probleem een oplossing te bieden.

 

Geen gedoe en gemaar, wij bieden daadwerkelijk resultaat.

Een adviseur van camerainstallatie.nl legt uit hoe het systeem werkt aan 2 klanten die een ipad vast hebben

Veelgestelde vragen

Wat is een Wi-Fi controller?

Ook een controller is vaak nodig bij grote netwerken. Een controller doet het management van de AccessPoints. Hierbij valt te denken, aan het updaten van de firmware of de configuratie. Zodra een AccessPoint op een controller aangesloten wordt, zal het automatisch de juiste instellingen krijgen van de controller. Voordeel hiervan is, dat niet elk AccessPoint individueel geconfigureerd en onderhouden hoeft te worden.

 

Een WLAN controller is een centraal component in een enterprise WiFi netwerk en wordt ingezet voor de volgende taken:

  • Configuratie en management van AccessPoints
  • Distributie van firmware updates naar AccessPoints
  • Monitoring van draadloze clients
  • Authenticatie van draadloze clients
  • Roamen van draadloze clients tussen AccessPoints
  • Verkeer van draadloze clients verwerken

 

Door deze veelvoud aan taken is een WLAN controller een cruciaal punt en onderdeel van een draadloos netwerk en wordt dan ook vaak redundant uitgevoerd zodat er geen of minimale verstoring van het draadloos netwerk optreedt bij uitval van een WLAN controller

Wat is Mesh Wi-Fi netwerk?

Een snel en betrouwbaar wifinetwerk aanleggen heeft meestal wat voeten in de aarde. Repeaters installeren, kabels leggen voor acces points, ga zo maar door. Fabrikanten werken er hard aan om dit probleem op te lossen met mesh-wifinetwerken. Deze netwerken komen niet met één, maar met meerdere units. In dit artikel leggen we uit wat een mesh-wifinetwerk is, wat je eraan hebt, en welke eventuele nadelen een dergelijk systeem heeft.

 

Wat is een mesh-netwerk?

Een mesh-netwerk is een netwerk waarbij alle units van het wifi-signaal met elkaar in verbinding staan. Het wifisignaal wordt tussen al deze units gecommuniceerd. Dit zorgt ervoor dat je een beter bereik hebt dan met één enkele router. Bij een mesh-netwerk is er één routerunit aangesloten op de modem. Deze unit stuurt het signaal door naar de bijhorende satellieten.

 

Beter signaal

Normaal gesproken plaats je je router in de buurt van de modem. Dat is meestal ergens in een hoek van een huis. Hierdoor gaat de helft van het signaal verloren. Met een mesh-netwerk wordt het draadloze signaal van een router-unit naar verschillende satellieten verstuurd. Deze satellieten kun je plaatsen waar je wilt, en sturen het wifisignaal weer door. Zo krijg je een veel beter wifibereik. Wil je je netwerk uitbreiden? Dan koop je een nieuwe unit en sluit je deze aan. Je kan deze unit op een strategische plek neerzetten zodat het bereik beter is op plekken waar jij dat zou willen.

 

Automatisch wisselen naar beste signaal

Een ander pluspunt is dat er automatisch naar het beste wifisignaal wordt gewisseld. Mocht je je door het huis heen bewegen dan zal je apparaat automatisch naar de unit wisselen die het sterkste signaal biedt. Dit wordt ook wel draadloze handoff genoemd.

Wat is Fast roaming Wi-Fi?

In het geval van fast roaming zijn er meerdere WIFI access points in een netwerk met elkaar verbonden. De Wifi zenders zijn op de hoogte  van elkaars aanwezigheid en werken met elkaar samen om de ontvanger (b.v. een telefoon of laptop) het beste signaal te geven. De wifi zenders worden doormiddel van een controller aangestuurd dat is een server met een stuk intelligente wifi software welke de juiste zender aan de juiste ontvanger koppelt. Eigenlijk net zoals met een telefoon netwerk, waarbij de telefoon steeds de sterkste 3G of 4G zender zal krijgen.

 

Wij installeren dergelijke WIFI fast roaming zenders en netwerken bij onze klanten. En maken ook gebruik van de server gestuurde controller software om de zenders en computers juist en snel met elkaar te laten communiceren.


Meer vragen

Het beste WIFI systeem met goed bereik bij u volledig geïnstalleerd op locatie

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | VCA Certificering VCA Certificering
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Beste wifi bereik Beste wifi bereik
Monteur van CameraInstallatie.nl met Wifi access point en recorder in zijn handen

Wifi versterker? Of wifi booster? Begin er niet aan

 

U heeft hem waarschijnlijk al in huis of er van gehoord, een wifi booster of een wifi versterker. Maar eigenlijk zijn deze wifi oplossingen helemaal niet zo goed en zeker niet stabiel en snel. Wij raden dan ook zulke toepassingen af.

 

Wat werkt wel goed, stabiel en heeft voldoende bereik? Onze professionele oplossingen met “Managed roaming wifi” onze wifi zenders werken samen met elkaar om een groot dekkend wifi netwerk te realiseren. De zenders werken onderling met elkaar en zijn met een kabel verbonden, hierdoor behalen wij de maximale snelheden.

2 werkbussen van CameraInstallatie.nl op de oprit van een klant

Foto van Wifi acces points samen met een beeldscherm waar wifi snelheden zijn af te lezen

Managed wifi met de zekerheid van volledige ontzorging achteraf

 

Meer zekerheid nodig? Of gewoon het maximale er uit willen halen? Wij bieden een unieke altijd online service aan, waarbij wij uw wifi netwerk monitoren en remote in beheer nemen. Wij noemen dit Managed wifi en ontzorgen u van alle mogelijke vragen en problemen, storingen in uw huis of onderneming.

Camerainstallatie.nl
Bij Camerainstallatie.nl wordt uw WiFi geïnstalleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wij bieden namelijk in alle gevallen een all-in pakket aan, waarin alle kosten van materiaal tot installatie voorzien zijn.
Pakket samenstellen
Voor particulier en zakelijke klanten!
Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 23 jaar ervaring.

Al 23 jaar leveren wij de beste service bij onze klanten.

Dus onze vraag aan u is! Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Heeft u nog vragen over onze WiFi systemen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Eline
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat.

Familie Glas

Kennis maken vanaf stap 1 tot de aller laatste stap alles Super netjes goed eerlijk in vragen en antwoorden en hulp waar nodig is. En alles gaat naar wens van de klant

José Bruschke-Braam