WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Camerabewaking

Camerabewaking systeem inclusief installatie

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk
Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Stel jouw pakket samen vanaf 1.099,- incl. btw

Al onze systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf. Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Bel mij terug Gratis offerte op maat Camerainstallatie.nl

Camerabewaking

 

Om uw woning of onderneming te beveiligen, kunt u camerabewaking plaatsen. Camerabewaking is nodig om situaties te signaleren, te achterhalen en te kunnen bewijzen. Daarnaast kan het plaatsen van camerabewaking ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt, waardoor eventuele inbraken voorkomen kunnen worden. Door het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf verlaten.

 

Wanneer u op zoek bent naar professionele camerabewaking, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar installeren wij de beste beveiligingssystemen en bieden wij de mogelijkheid om uw eigen systeem samen te stellen, zodat er altijd iets is dat perfect op uw behoeften aansluit.

 

Het grote voordeel van een beveiligingssysteem met complete installatie en montage, is dat u zelf geen omkijken heeft naar het installatieproces. Het boren van gaten, trekken van de kabels, het onzichtbaar wegwerken van de bekabeling, het afstellen van de camera’s en het programmeren van de beveiligingscamera’s zal geheel voor u gedaan worden. Benieuwd onze manier van werken? Op onze Instagram laten wij vol trots opgeleverde projecten zien en krijgt u een kijkje achter de schermen.

Camerainstallatie monteur hangt een beveiligingscamera op

Een buitencamera inclusief montage en installatie

 

Al onze camerabewaking systemen zijn inclusief complete installatie en montage door onze eigen specialisten. Wij trekken de kabels, installeren de beveiligingscamera’s en de recorder én programmeren deze geheel naar uw wens. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat alle kabels netjes weggewerkt worden, zodat u geen kabels meer zult zien.

 

Bent u het slechte nachtzicht zat en wenst u echt goede beveiligingscamera’s aan te schaffen? Wij hebben daarvoor speciale volledig in kleuren nachtzicht camera’s. Deze speciale nachtzicht camera’s geven in het volledig donker een perfect kleuren beeld, waardoor er nooit meer slechte beveiligingscamera beelden zullen zijn. Met de techniek van tegenwoordig is zelfs volledig kleuren beeld in de nacht mogelijk, iets wat je 10 jaar geleden niet gedacht zou hebben. Jaren geleden toen infrarood beeld in de nacht een luxe was was het ondenkbaar om dit in kleuren beeld te kunnen zien, maar met de hedendaagse technieken kunnen wij de beelden in het donker volledig in kleur op uw beeld toveren.

 


Original Image
Modified Image

De juiste monteur

matchen wij voor u

 

Niet iedere woning is hetzelfde, en iedere klant is net even anders. Zo ook onze monteurs, wij matchen de juiste installatie monteur op het juiste project. De ene monteur is net even wat beter in grondwerk dan de ander, of een die geen hoogtevrees heeft op een hoog dak is ook wel fijn. Een monteur die ook goed kan luisteren, of juist veel rust en uitleg kan geven. Wij kennen onze monteurs het beste, en zo weten wij ook wie er nu juist bij u aan het werk moet gaan.

Wat is nu de beste bewakingscamera ?

 

De beste bewakingscamera voor uw situatie is enkel te bepalen aan de hand van een adviesgesprek, want graag zien we de situatie en horen we de wensen op deze manier weten wij wat de best passende bewakingscamera voor u zou zijn.

 

Wel is het in de regel tegenwoordig gebruikelijk een dome camera voor binnen te gebruiken, en een turret camera voor buiten. Een dome camera heeft meer last van reflectie en spiegeling, en heeft eerder last van regeldruppels. Een turret camera heeft zo goed als geen last van reflectie en een stuk minder last van regendruppels.

 

Wij kiezen vaak voor een groothoek lens, 2.8mm zodat u lekker veel kan zien, maar als de situatie er zich voor zou lenen dan kan het ook dat we gaan voor een 3.6mm lens of zelfs een motorgestuurde lens.

Monteur van camerainstallatie boort een gat in de muur om de bekabeling weg te werken

Veelgestelde vragen

Mag ik met bewakingscamara’s de openbare weg filmen?

Nee u mag niet zomaar de openbare weg filmen. Enkel uw eigen bezittingen en terrein mag u filmen met camerabewaking. Echter in sommige gevallen is het onmogelijk om de openbare weg te vermijden. U moet in dit geval de privacy van andere gebruikers zoveel mogelijk bewaren.

Wat zijn de voordelen van camerabewaking?
  • U schrikt mogelijke indringers af. Dit kan een hoop ellende voorkomen.
  • U heeft grondig en belastend bewijsmateriaal tot uw beschikking mocht er toch iets gebeuren.
  • U kunt met een gerust hart op vakantie of naar uw werk. Uw woning of bedrijfspand wordt namelijk 24/7 beveiligd door uw camerabewaking.
Wat kost camerabewaking?

Dit is verschillend per situatie en materiaal. Wanneer u een groot terrein moet bewaken of speciale wensen heeft kunnen de kosten oplopen. Er zijn overigens mogelijkheden om camerabewaking te leasen. Wij bieden hiervoor diverse oplossingen op maat aan.

Kan ik zelf een camerasysteem installeren?

Als u zelf handig bent in het trekken van bekabeling, en het netjes wegwerken van de kabels dan kan u al een end komen. Wij trekken de kabels via de dakpannen, de kruipruimte, voegwerk en andere creatieve wegen. Heeft u enige kennis van techniek en IT ? en youtube bij de hand ? dan kan u best ver komen. Is het handig om zelf te gaan doen ? wij vinden dat beveiliging iets voor de vakman is.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van camerabewaking?

Altijd weten wie en wanneer er op uw terrein was, en als er een keer wat gebeurd is ook zien hoe dit heeft plaatsgevonden. Nooit meer vingertje wijzen maar echt een stuk bewijslast in uw handen. Daarnaast kan u altijd en overal live met uw telefoon de beelden bekijken. Naast deze voordelen bied camerabewaking u nog meer voordelen, het schrikt namelijk enorm af ! en geeft u veel zicht op wat er gebeurd als u er niet bent.

Een WIFI bewakingscamera, makkelijk te installeren, maar is het verstandig?

Hoe mooi het ook klinkt een WIFI camera plaatsen is inderdaad enorm makkelijk, maar met een slecht of wegvallend wifi signaal heeft u alsnog geen beeld en is het een nutteloze camera. Ook is het netjes installeren van een wifi camera nog best een klus, de vaak onhandige kabels zijn te groot en te lang, en de elektra doos zit veelal niet op de mooiste plek. Vergeet niet, goedkoop is duurkoop, en een camera die het niet goed doet heeft uiteindelijk een hoop geld gekost zeker als u daarna een goede laat plaatsen wat wederom geld zal kosten. Wees verstandig en doe het niet, doe het gewoon goed, een echt goede bewakingscamera is en blijft een bekabelde camera.


Meer vragen
Camerainstallatie.nl |

In een dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl |

All-in montage

Nooit extra kosten achteraf

Camerainstallatie.nl |

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs

Camerainstallatie.nl |

Nette monteurs

De installateurs laten uw huis netjes achter

Camerainstallatie.nl

Motion detectie, Lijn detectie of smart motion detectie

 

Er zijn verschillende manieren en technieken om de slimme camera’s te vertellen wat ze met uw camerabeelden moeten doen. Wij programmeren dit allemaal netjes voor uw in, en zorgen voor een perfecte werking.

 

Door dieren, auto’s, personen of objecten te selecteren en filteren of virtuele lijnen te tekenen, kunnen wij uw camera echt slim maken. Zo zijn er zo goed als geen valse meldingen en ontvangt u de juiste meldingen
op uw telefoon app.

twee zwarte Dome beveiligingcamera's op de hoek van een woning

 

 

Camerabewaking op maat: pakket inclusief installatie

 

Bij Camerainstallatie.nl bieden wij verschillende professionele, maar toch betaalbare camerabewaking en camerabeveiliging aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het perfecte camerabewakingspakket voor u samenstellen. Ook kunt u zelf een pakket samenstellen. Zo weet u precies wat er in het pakket zit en wat de kosten van het pakket zijn.

 

Om langdurig van een beveiligingssysteem gebruik te kunnen maken, is het van belang dat de montage en installatie vakkundig gebeuren. In onze pakketten zit ook de vakkundige en installatie en montage door onze eigen specialisten, natuurlijk geheel volgens de wettelijke regelgeving. Wenst u graag meer informatie te verkrijgen of samen met ons het perfecte pakket samen te stellen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij komen langs op locatie voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

De voordelen van een camerabewaking door Camerainstallatie.nl

 

Wanneer u ervoor kiest om een bewakingscamera aan te schaffen via Camerainstallatie.nl geniet u niet alleen van de vele service- en kwaliteitsvoordelen, maar ook van praktische en technische voordelen. Camerabewaking heeft vele voordelen en wij leggen u hieronder graag uit welke voordelen dit zijn.

 

Zeg nu zelf, goedkope beveiliging dat klinkt een beetje gek toch? Je wil het graag goed en natuurlijk voor een goede prijs, maar goedkoop, dat is vaak duurkoop. Achteraf balen dat het net niet is wat je zocht of dat het lelijk of slecht gemonteerd is dat wil je ook niet. Beveiliging moet vooral goed en vakkundig worden geïnstalleerd met kwaliteitsproducten, en met een goede en nette uitleg en nazorg en service.

 

Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Bent u opzoek naar een echte vakman, zekerheid van zaken en echt een goed systeem? Dan bent u bij ons al meer dan 23 jaar aan het juiste adres!

Richard en Eline met een boormachine in hun hand

Bekijk camerabeelden op alle apparaten

 

Onze bewakingscamera’s zijn voorzien van software die geïnstalleerd kan worden op alle apparaten, zowel op MacOS als Windows computers. Door middel van onze software kunt u heel eenvoudig uw camerabeelden vanaf de gebruiksvriendelijke bewakingscamera exporteren. Wij leveren en installeren al onze systemen compleet met software en app’s na de installatie en het trekken van de kabels zullen wij alles netjes voor u installeren en programmeren. U hoeft zelf helemaal niks te doen, behalve dan misschien een lekker bakje koffie zetten.

 

 

Software om camerabeelden terug te kijken

 

Topkwaliteit en resolutie van onze veiligheidscamera’s

 

Ons assortiment bestaat uit diverse topkwaliteit beveiligingscamera’s die aan alle wettelijke eisen voldoen en voorzien zijn van de nieuwste technologie. De camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties, van Full High Definition tot 4K kwaliteit beelden voor optimale opnames in alle omstandigheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de opnames bij overbelichting of in het donker. Daarnaast zijn onze bewakingscamera’s voorzien van ruisonderdrukking en backlight compensation, zodat tegenlicht gecompenseerd wordt.

Dome bewakingscamera in het wit

Nazicht en infrarood

Om ook bij minder licht goede beelden te kunnen leveren, schakelen onze beveiligingscamera’s na zonsondergang over naar nachtzicht. Doordat de camera’s zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht, bent u verzekerd van haarscherpe nachtopnames. Dit is mogelijk door de infrarood opties, DNR, WDR en BLC.

Camerainstallatie.nl

Stevige en waterdichte behuizing

De behuizing van onze bewakingscamera’s is goedgekeurd volgens de eisen van de IP66-certificering. Dit maakt de camera’s bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De behuizing is gemaakt van sterk metaal en polycarbonaat, waardoor de camera ook bestendig is tegen vernieling.

Camerainstallatie.nl

Wat is het verschil in beeld kwaliteit 

Wij bieden verschillende soorten beeld kwaliteiten, de resolutie of ook wel megapixels genoemd. Hoe hoger de beeld kwaliteit hoe duurder en beter de camera zal zijn.

Full HD: Op dit moment voor de meeste klanten al echt wel hoge beeld kwaliteit, veel mensen hebben zelfs deze kwaliteit niet eens hangen, opsporing verzocht zou zeer blij zijn met deze beeld kwaliteit. Ongeveer tot 4 meter een gezicht te herkennen, daarna is het vooral een overzicht beeld tot een meter of 10.

Super HD: Zeer goede beeld kwaliteit, meer dan gemiddeld en tot een meter of 5 een gezicht te herkennen. Daarna is het vooral een overzicht beeld tot een meter of 12.

Ultra HD: De kwaliteit van een camera met Ultra HD is zeer hoog te noemen, een gezicht is herkenbaar tot ongeveer een meter of 8. Daarna is het vooral een overzicht beeld tot een meter of 16.

4K: De best verkrijgbare beeld kwaliteit, een gezicht is tot een meter of 10/12 goed te herkennen. Daarna is het vooral een overzicht beeld tot een meter of 20.


Original Image
Modified Image

Video recorder voor het bewaren van opnames

Betrouwbare recorder voor duizend(en) GB aan opnames

 

Een zeer belangrijk onderdeel van een beveiligingscamerasysteem is de recorder. Op de recorder worden alle beelden die opgenomen zijn veilig opgeslagen. Wij bieden recorders aan die passen bij uw camerasysteem. Hoe hoger namelijk de kwaliteit van de opnames is, hoe eerder de opslag vol zit. Wanneer er dus gebruik gemaakt wordt van hoge kwaliteit opnames, zal de opslag eerder vol zitten en zal de recorder oudere opnames verwijderen. Onze recorders zijn voorzien van:

 

 2000GB opslag – bij 2 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

Camerabeelden in de cloud?


Wij krijgen veel de vraag of de camerabeelden ook in de cloud opgeslagen kunnen worden. Vanzelfsprekend kunnen we de camerabeelden ook als optie in de cloud aanbieden, echter wij kiezen er voor juist een digitale harddisk recorder in onze pakketten standaard mee te leveren. Als u veel zeer hoge beeldkwaliteit camera’s heeft hangen, waardoor de beelden erg groot en zwaar worden is het vaak lastig om deze ook naar een cloud opslag te sturen, uw internet verbinding zal zwaar belast worden en dus traag worden. Maar laten we ook niet vergeten dat de beelden erg groot zijn en u dus ook een zwaar opslag abonnement nodig zal hebben, dit zijn vaak dure kosten die iedere maand terug komen.

 

Wat als u internet er even uit ligt? De beelden zijn dan kwijt… Nee wij kiezen voor zekerheid en dat is toch echt een eigen digitale video recorder welke de grote zware en vaak veel video beelden snel kan opslaan zonder maandelijkse kosten.

 

Wenst u het alsnog in de cloud? Dat kan!

Turret beveiligingscamera in de tuin

Camerainstallatie.nl
Bij Camerainstallatie.nl wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wij bieden namelijk in alle gevallen een all-in pakket aan, waarin alle kosten van materiaal tot installatie voorzien zijn.
Pakket samenstellen
Voor particulier en zakelijke klanten!
Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 23 jaar ervaring.

Al 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerabewaking inclusief montage en installatie

 

Alle pakketten zijn inclusief installatie en montage door onze eigen specialisten, zodat alle zorgen uit uw handen worden genomen. Onze specialisten hebben een passie en jarenlange ervaring voor de techniek die zij installeren. Zij zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen dat alle kabels onzichtbaar worden weggewerkt. Naast de montage helpt onze specialist u met het installeren van de software om de beelden te kunnen bekijken. Daarnaast heeft u als particulier 2 jaar garantie op alle camerabewaking en kunt u onze helpdesk 5 dagen per week bereiken!

Camerainstallatie.nl werkbussen

Netjes weggewerkte CPR gecertificeerde bekabeling

 

Een bekabelde bewakingscamera geeft u zekerheid en is niet te hacken middels een stoorzender. Wij trekken allemaal nieuwe netwerk kabels en die zorgen voor zowel stroom als het video signaal middels POE techniek, hierdoor hoeven we slecht 1 kabel per bewakingscamera te trekken.

 

Waarom brandveilige kabels? In de regel is dit verplicht een CPR gekeurde volgens NEN 8012 gekozen kabel. Dit zijn geen goedkope kabels, maar wel de kabels die wij gebruiken. Er zullen voldoende andere installateurs zijn die er niet voor kiezen deze kabels te gebruiken, hierdoor is de prijs mogelijk een stuk lager, echter het mag niet.

 

 

 

Een brandveilige kabel is niet voor niks verplicht natuurlijk, en dat is ook precies de rede dat wij enkel voor kwaliteit gaan. Geen object is het zelfde, het is altijd zoeken en creatief te werk gaan maar nooit rijden wij weg zonder resultaat.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over camerabewaking systemen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Koen
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.