WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Databekabeling | Patchkasten | Bekabeling | UTP | Glasvezel |

Installatie en advies zonder stress

Camerainstallatie.nl | Eigen helpdesk
Eigen helpdesk
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Altijd inclusief montage
Altijd inclusief montage
Monteren en trekken van netwerk bekabeling, en inrichting van patchkasten

UW netwerk is in goede handen, wij trekken netwerk kabels, glasvezel kabels, en richten patchkasten in. Onze (data)bekabeling monteurs weten raad met UTP en glasvezel bekabeling en staan te trappelen om uw netwerk op te bouwen.

Bel mij terug Gratis offerte op maat
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen 3-5 dagengeïnstalleerd
Camerainstallatie.nl | Binnen 3-5 dagen<span>geïnstalleerd</span>
Bel mij terug Gratis offerte op maat Camerainstallatie.nl

De netwerk bekabelaars van Nederland, met passie voor techniek

Bij Camerainstallatie.nl, onderdeel van de MEGASNEL ICT groep, begrijpen we de essentie van netwerkbekabeling als geen ander. Het vormt de ruggengraat van moderne connectiviteit, of het nu gaat om thuis, op kantoor, in een magazijn of elders. Onze passie voor technologie, in het bijzonder voor netwerkbekabeling, is wat ons onderscheidt.

 

 

Of het nu gaat om Cat5e, Cat6, Cat7, Cat8 of zelfs glasvezel, wij hebben de expertise en toewijding om deze kabels volgens een duidelijk plan en betaalbaar bij u op locatie te installeren. Ons team van gedreven vakmensen staat klaar om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om het leggen van goten, het trekken van kabels of het monteren ervan, wij zijn er om te zorgen dat uw netwerk vlekkeloos functioneert.

 

 

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen netwerkbekabeling. Heeft u een patchkast nodig? Moet er elektra worden getrokken? Geen probleem. Wij zijn uw allround partner die klaar staat om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Bij Camerainstallatie.nl, binnen de MEGASNEL ICT groep, streven we ernaar om niet alleen kabels te leggen, maar om oplossingen te bieden die uw bedrijf vooruit helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij u kunnen helpen bij uw project.

Onze juiste monteur

matchen wij voor u

 

Niet iedere locatie of situatie is hetzelfde, en iedere klant is net even anders. Zo ook onze monteurs, wij matchen de juiste installatie monteur op het juiste project. De ene monteur is net even wat beter in grondwerk dan de ander, of een die geen hoogtevrees heeft op een hoog dak is ook wel fijn. Een monteur die ook goed kan luisteren, of juist veel rust en uitleg kan geven. Wij kennen onze monteurs het beste, en zo weten wij ook wie er nu juist bij u aan het werk moet gaan.

Uw bekabeling snel en vakkundig getrokken 

 

Wij geloven in maatwerk en flexibiliteit. Elk project en elke locatie brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Soms moeten we netwerkkabels ingraven en buizen leggen, terwijl we op andere momenten goten moeten plaatsen in kantoorpanden en de kabels daar netjes in monteren. En laten we de situaties met systeemplafonds niet vergeten; daar zijn we ook bedreven in. We zijn zelfstandig, proactief en creatief in ons werk, en we streven ernaar om de kabels zo onopvallend mogelijk te installeren. Als we onze handen aan een patchkast leggen, wordt het een waar kunstwerk. Onze passie voor ons werk straalt door in de kwaliteit van ons vakmanschap.

 

Of het nu gaat om het trekken van netwerkkabels, glasvezel, het inrichten van patchkasten of het aanleggen van elektra in goten of wanden, u kunt op ons rekenen. We zijn gewend om projectmatig te werken en bieden u een vast aanspreekpunt binnen ons team. Dus geen stress, wij regelen het voor u. We take care of it 🙂

Veelgestelde vragen


Meer vragen
Camerainstallatie.nl |

Geen gedoe of stress

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl |

Een aanspreekpunt voor al uw techniek

Elektra, netwerk bekabeling, IT, ICT

Camerainstallatie.nl |

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs

Camerainstallatie.nl |

Nette monteurs

Keurig en schoon werken daar houden wij van !

Camerainstallatie.nl

Kabeltje kabeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land

 

Wij erkennen dat UTP-kabels (Unshielded Twisted Pair) een essentieel onderdeel zijn van moderne netwerken. Deze kabels worden gebruikt voor het overbrengen van gegevens tussen verschillende apparaten, zoals computers, printers, wifi-accesspoints, IP-camera’s en meer. Ze vormen de levensader van de digitale communicatie in allerlei omgevingen, van kantoorruimtes tot magazijnen en van huishoudens tot grote bedrijfspanden.

 

Maar het leggen van UTP-kabels is niet alleen een technische taak; het vereist ook nauwkeurige planning en aandacht voor detail. Het goed nummeren, stickeren en documenteren van elke kabel is cruciaal om een overzichtelijk en goed georganiseerd netwerk te creëren. Dit maakt niet alleen het beheer en onderhoud van het netwerk eenvoudiger, maar het vermindert ook de kans op fouten en storingen.

 

Het afwerken van UTP-kabels in een patchkast of patchpaneel is een ware kunst. Het vereist niet alleen vakmanschap, maar ook een gevoel voor structuur en orde. Een goed gestructureerde patchkast straalt rust uit en biedt een gevoel van controle over het netwerk. Het minimaliseert storingen en zorgt voor een soepele werking van het gehele systeem.

 

 

Wij begrijpen we het belang van structuur en orde in netwerkomgevingen. Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige installaties te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Van het leggen van de kabels tot het afwerken in de patchkast, wij zorgen voor een gestructureerde en georganiseerde aanpak die rust en stabiliteit brengt in uw netwerk.

Kabels trekken in de woning

Een monteur van CameraInstallatie.nl die bezig is met het de installeren van de bekabeling.

 

 

Klein of groot Project: Wij pakken het met beide handen aan

 

Of het nu gaat om een klein project bij u thuis met slechts 4 kabels of een grootschalig project op kantoor met maar liefst 500 kabels, bij Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep staan we voor u klaar. De omvang van het project maakt voor ons geen verschil; wij pakken het met beide handen aan en zetten ons in voor het leveren van hoogwaardig vakmanschap, ongeacht de schaal.

 

Belangrijk voor ons is dat u altijd kunt rekenen op een zeer scherpe offerte en een eerlijke prijs. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we naar een snelle start van het project. Maar bovenal, wij nemen al uw zorgen uit handen. We take care of it. Van A tot Z regelen wij alles voor u en houden u continu op de hoogte met gedetailleerde informatie over de voortgang.

 

Het kan wellicht even wennen zijn om de touwtjes uit handen te geven en volledig te vertrouwen op onze aanpak. Maar wees gerust, wij weten wat we doen. Het is ons dagelijks werk en we hebben de expertise en ervaring om elk project tot een succes te maken. U kunt op ons rekenen voor een naadloze uitvoering en een resultaat dat voldoet aan al uw verwachtingen.

De kabels trekken we netjes volgens de geldende regels

 

Bij Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken wij volgens de richtlijnen van de NEN (Nederlandse Normen) en CPR (Construction Products Regulation). Maar wat betekent dat precies?

 

De NEN-normen zijn vastgestelde normen voor verschillende aspecten van techniek en veiligheid in Nederland. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat producten, processen en diensten aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Door te werken volgens de NEN-normen kunnen we garanderen dat onze installaties aan de hoogste standaarden voldoen en veilig en betrouwbaar zijn.

 

CPR, of Construction Products Regulation, is een Europese verordening die van toepassing is op bouwproducten, waaronder kabels. Deze verordening stelt eisen aan de brandveiligheid van kabels en classificeert ze op basis van hun reactie op brand. Door te werken volgens de CPR zorgen we ervoor dat de kabels die we installeren voldoen aan de juiste brandveiligheidsnormen, waardoor de veiligheid van uw gebouw wordt gewaarborgd.

 

Bij Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep leggen we niet alleen de nadruk op kwaliteit en veiligheid, maar ook op nauwkeurigheid en precisie. We zorgen ervoor dat de kabels in de juiste goten worden gelegd en de juiste bescherming krijgen, zodat ze optimaal presteren en veilig zijn voor gebruik. U kunt erop vertrouwen dat wij weten wat we doen en dat uw project in goede handen is. Geen zorgen, wij regelen het.

 

goede netwerk kabels

 


Onze tip Laat u niet belazeren let op wat u koopt !

Het is van het grootste belang om te werken met een betrouwbare partner die zich strikt houdt aan de CPR-normen en andere voorschriften met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. Helaas zijn er inderdaad bedrijven die proberen te smokkelen en zich niet aan deze normen houden, wat niet alleen illegaal is maar ook potentieel gevaarlijk voor de mensen en eigendommen die ermee te maken hebben.

meter

Als u ervoor kiest om met een niet-gecertificeerde of onbetrouwbare partij in zee te gaan, loopt u niet alleen het risico om strafbaar te zijn bij controle, maar ook om de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin verblijven in gevaar te brengen. Een sluiting vanwege het niet voldoen aan de voorschriften kan aanzienlijke verstoringen en financiële gevolgen met zich meebrengen, iets wat u als bedrijf uiteraard wilt vermijden.

 

Het is daarom van vitaal belang om verstandig te zijn bij het kiezen van een partner voor uw installatieprojecten. Laat u niet belazeren door te kiezen voor de goedkoopste optie, maar investeer in een betrouwbare en ervaren partner zoals Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en naleving van alle relevante normen en voorschriften. Met ons kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is en dat alles wordt uitgevoerd zoals het hoort, zonder compromissen.

Offerte aanvragen voor uw bekabeling Hoe gaat dat in zijn werk ?

 

Wij streven we ernaar om het proces van het aanvragen van een prijs/offerte zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor onze klanten.

 

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. U kunt ons telefonisch bereiken om uw wensen door te spreken, vragen te stellen en meer informatie te verkrijgen over onze diensten. Ook kunt u ons een e-mail sturen met uw specifieke vereisten en projectdetails.

 

Zodra we voldoende informatie hebben over uw project, kunnen we vaak al een calculatie offerte opstellen. Als u beschikt over tekeningen of andere relevante documentatie, helpt dit ons om een nauwkeurige offerte op te stellen die past bij uw behoeften.

 

Indien nodig plannen we ook graag een afspraak op locatie in. Dit stelt ons in staat om de situatie ter plaatse te beoordelen, eventuele specifieke uitdagingen te identificeren en een nog beter inzicht te krijgen in uw behoeften. Op basis van deze informatie kunnen we een gedetailleerde en op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

 

Wij geloven we in een persoonlijke benadering en streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw project. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat voor u te vinden.

Marc Herdes en Eline klaver beveiligingscamera en beveiliging specialisten

Betrouwbare kabels voorkomen gedoe en storingen

 

Wij groep hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze installaties. Daarom gebruiken wij uitsluitend volledig koperen kabels, zonder aluminium in de kern.

Het gebruik van volledig koperen kabels biedt meerdere voordelen ten opzichte van kabels met aluminium in de kern. Ten eerste is koper een uitstekende geleider van elektriciteit, wat zorgt voor een betrouwbare en stabiele signaaloverdracht. Aluminium daarentegen heeft een hogere weerstand en kan leiden tot signaalverlies en interferentie, vooral over lange afstanden.

 

Daarnaast is koper van nature bestand tegen corrosie en oxidatie, wat de duurzaamheid en levensduur van de kabel verhoogt. Aluminium heeft daarentegen de neiging om te oxideren, wat kan leiden tot slechte verbindingen en een verminderde prestatie van het netwerk.

 

Wat betreft de mantel van de kabel, kiezen wij voor hoogwaardige materialen zoals polyurethaan (PU) in plaats van PVC. PVC kan bij brand gevaarlijke dampen afgeven en is minder bestand tegen hitte en brand dan materialen zoals PU. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen we voor extra zekerheid en veiligheid in uw netwerkomgeving.

 

Wij compromitteren we nooit op kwaliteit en betrouwbaarheid. Door uitsluitend te werken met volledig koperen kabels en hoogwaardige materialen voor de mantel, bieden we onze klanten de zekerheid van een betrouwbaar en veilig netwerk dat voldoet aan de hoogste normen. En zo garanderen wij de snelste en meest betrouwbare datanetwerken zonder gedoe en gezeur.


Netwerk(data) UTP kabels en Glasvezel in de grond?

Wij zijn we niet alleen bedreven in het installeren van netwerkkabels en glasvezel binnen gebouwen, maar ook in het leggen ervan onder de grond, of het nu om korte of lange afstanden gaat.

 

Voor het leggen van netwerkkabels en glasvezel in de grond maken we gebruik van speciale grondkabels of plaatsen we ze in mantelbuizen voor extra bescherming. We beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee we de kabels kunnen trekken of schieten, afhankelijk van de specifieke vereisten van het project.

 

Of het nu gaat om een klein project bij u thuis of een grootschalig project op industrieterreinen, wij draaien onze hand er niet voor om. We hebben de expertise en middelen om netwerkkabels en glasvezel te installeren voor alle soorten en maten projecten.

 

Als u niet zeker weet welk type netwerkbekabeling het meest geschikt is voor uw situatie, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Want bij Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep zijn wij er om u te helpen, van begin tot eind.

monteur voor kabel reparatie

 

Of u nu bezig bent met een verhuizing waarbij nieuwe kabels nodig zijn – elektra, data, netwerk, glasvezel, patchkasten, het afmonteren van kabels of het doormeten ervan – of dat u aan het verbouwen bent en merkt dat de bestaande UTP-kabels niet meer voldoen, wij staan voor u klaar.

 

Wanneer de situatie verandert en er behoefte is aan het verlengen, verleggen of zelfs het trekken van nieuwe kabels, gaan wij graag de uitdaging aan. Moet een patchkast verplaatst worden of heeft u een andere complexe uitdaging? Dat is voor ons juist een kans om te laten zien wat we kunnen.

 

Bij Camerainstallatie.nl en de MEGASNEL ICT groep houden we van uitdagingen. Hoe complexer, hoe beter, want wij zien elke uitdaging als een mogelijkheid om met innovatieve oplossingen te komen. Dus als u voor een nieuwe situatie staat en u niet zeker weet hoe u het moet aanpakken, laten wij onze creativiteit en expertise voor u werken. Samen vinden we de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Patchkast net switches in woning voor wifi en camera

Netjes weggewerkte CPR gecertificeerde bekabeling

 

Een bekabelde bewakingscamera geeft u zekerheid en is niet te hacken middels een stoorzender. Wij trekken allemaal nieuwe netwerk kabels en die zorgen voor zowel stroom als het video signaal middels POE techniek, hierdoor hoeven we slecht 1 kabel per bewakingscamera te trekken.

 

Waarom brandveilige kabels? In de regel is dit verplicht een CPR gekeurde volgens NEN 8012 gekozen kabel. Dit zijn geen goedkope kabels, maar wel de kabels die wij gebruiken. Er zullen voldoende andere installateurs zijn die er niet voor kiezen deze kabels te gebruiken, hierdoor is de prijs mogelijk een stuk lager, echter het mag niet.


Databekabeling Data bekabeling, netwerkbekabeling, bekabelingsoplossingen, kabelinstallatie, kabeltrekken
Glasvezelinstallatie Glasvezel installatie, glasvezelbekabeling, glasvezelnetwerk aanleggen
Elektrische bekabeling Elektrische bekabeling, elektra installatie, elektriciteitsbekabeling
Patchkast installatie Patchkast installatie, patchkast oplossingen, patchpaneel installatie
Kabelmanagement Kabelmanagement oplossingen, kabelmanagement systemen, kabelorganisatie
Kabelinspectie en onderhoud Kabelinspectie, kabelonderhoud, kabeltesten, kabel certificering
Kabelverwijdering en recycling Kabelverwijdering, kabelrecycling, duurzame kabelverwijdering
Netwerkontwerp en advies Netwerkontwerp, netwerkadvies, infrastructuuradvies

 

Netwerkkabel installatie Netwerkkabel installatie, netwerkbekabeling aanleggen, kabelinstallatie
CAT5e, CAT6, CAT7 bekabeling CAT5e bekabeling, CAT6 bekabeling, CAT7 bekabeling
Reparatie en onderhoud van netwerkkabels Netwerkkabel reparatie, kabelonderhoud, bekabelingsreparatie
Aanpassingen aan netwerkinfrastructuur Netwerkinfrastructuur aanpassingen, bekabelingsaanpassingen
Netwerkkabel installatie voor verhuizing Netwerkbekabeling verhuizing, kabelinstallatie bij verhuizing
Netwerkkabel installatie tijdens verbouwing Netwerkbekabeling verbouwing, kabelinstallatie tijdens renovatie
Netwerkkabel installatie voor nieuwbouw Netwerkbekabeling nieuwbouw, kabelinstallatie bij nieuwbouw

 

 

Kabels in de grond leggen Kabels ondergronds leggen, grondbekabeling, grondkabel installatie
Kabels in kantoorpanden leggen Kantoorbekabeling, zakelijke bekabeling, kantoorinfrastructuur
Verlichting vervangen door LED LED-verlichting installatie, energiezuinige verlichting, LED-verlichting upgrade
Systeemgoot installatie Elektrische systeemgoot, kabelgoot installatie, kabelmanagement systeem

 

 

 

Een brandveilige kabel is niet voor niks verplicht natuurlijk, en dat is ook precies de rede dat wij enkel voor kwaliteit gaan. Geen object is het zelfde, het is altijd zoeken en creatief te werk gaan maar nooit rijden wij weg zonder resultaat.

 

 

Kort door de bocht kan de volgende richtlijn bij een CPR advies worden aangehouden

Type Kabel Geschikt voor
ECA Thuis / Woning
DCA Kantoor / Magazijn / Restaurant
CCA Hotel
B2cA Kinderdag verblijf en soort gelijk

 


Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over netwerk kabels ? elektra, verlichting, patchkasten of glasvezel of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en komen indien gewenst langs voor gratis persoonlijk advies op locatie.

Koen
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.