WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Parkeergarage bewaking met camera's Amsterdam

Plaatsing van 6 stuks camera’s met nachtzicht voor het bewaken van de in- en uitgangen en risico locaties.Een bewakingscamera in een parkeergarage is veelal noodzaak. In een parkeerkelder worden autos vaak ingebroken, of motoren gestolen. Ook zien we het vaker dat gestolen scooters achtergelaten worden in parkeerkelders om ze een maand later weer op te halen.

 

Plaatsing:  Mei 2011

 

Door aanhoudende vernielingen en diefstal, is er gekozen voor het afschrikmiddel “CameraBewaking” maar ook te gebruiken als bewijslast. De camera’s zijn zo geplaatst dat alle ingangen en uitgangen gedekt zijn, wil je er in of uit? Dan sta je de gehele route op beeld. Voor de afwerking is gekozen voor een afsluitbare patchkast met monitor en beeldopname, zo kunnen personen zonder toestemming moeilijker bij de beelden komen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant