WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Full HD camerabewaking systeem in Amsterdam centrum

Een zeer mooie FULL HD bewakingscamera in het centrum van Amsterdam, geen kabel te zien dat is de afwerking zoals we het graag voor u installeren. Deze camera is onderhoudsvriendelijk en verbruikt slechts 3,8W aan stroom gemiddeld genomen waardoor het ook geen grote energieverbruiker is.

 

De beelden worden 24/7 opgenomen op een Dahua 7200 Serie harddisk recorder welke dit alles zonder vertragingen en of problemen doet. Het registreren van bewegingen is voor deze dahua 7200 serie een fluitje van een cent de motion detectie is zeer goed te noemen.

 

Gezien het beeld zowel overdag als in de nacht goed moet zijn is er voor een speciale camera gekozen de Dahua HDW4200CP, een camera met zowel FULL HD beeld opname als ook een microfoon.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant