WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woning in Amsterdam beveiligd met een camerasysteem

Net voor de zomer vakantie nog even een camerasysteem laten installeren zodat je zorgeloos weg kan gaan en af en toe het huis kan bekijken. Voor deze woning in Amsterdam is dat nu ook een mogelijkheid geworden deze is namelijk volledig te bereiken met de smartphone en inloggen is voor de klant een simpele handeling geworden. Woningen in Amsterdam zijn de laatste tijd veelvuldig door ons beveiligd door buitenverlichting, sloten en alarm/camera’s rond om het huis en of tuin/schuur. Door A kwaliteit materialen te gebruiken is een levensduur voor langere tijd en maakt het een goede investering voor de woning.

 

HDD recorder en camera’s voorzien van dag en nacht kijk mogelijkheden, opnames en backup, een compleet beheer systeem en alles van vandaal bestendige materialen. Criminelen? Kijk maar uit! Dit huis in Amsterdam komt u niet zomaar binnen, en zo wel… dan weten we precies hoe en wat want alles staat op beeld!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
KIjk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant