WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Over CameraInstallatie.nl

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewakingsystemen bij onze opdrachtgevers. Niet alleen onze kennis, kunde en ervaring maken dat wij als specialist binnen Nederland één van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

 

CameraInstallatie biedt oplossingen op maat, waar u ook echt wat aan heeft.

 

 

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Al 23 jaar uw specialist

 

Al meer dan 23 jaar ervaring. Meer weten? Bekijk onze tijdlijn hieronder.

 

1999

2000

2002

2005

2005

2007

2008

2008

2015

2016

2017

2017

2018

2022

Ontstaan

Startende als MegaSnel met IT opdrachten op locatie. Opgericht in 1999 als IT/ICT (Netwerk, Computer) op de Van der made weg in Amsterdam

Nieuw pand

Verhuizing naar Dukdalfweg in Almere. De onderneming wordt ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Verdere verdieping en uitbreiding van team in 1999 als IT/ICT

MegaSnel opent haar deuren

MegaSnel opent haar deuren op de Marktmeesterstraat in Almere. Sinds het jaar 2002 als allround ICT-specialisten, maar de vraag naar camera systemen bleef groeien. Wel was de techniek nog erg pril en slecht verkrijgbaar.

Verhuizing

Verhuisd naar Spijtbakweg te Almere. Vanaf 2005 ook een showroom voor opdrachtgevers en meer werkruimte.

Dealer geworden van Dahua

Op een beurs in Duitsland in aanraking gekomen met het merk Dahua, en zijn wij dealer van dit merk geworden. Hierdoor konden we sneller en makkelijker aan CCTV producten komen en ook vernieuwend leveren.

Groei naar beveiligingsproducten

De groei naar beveiligingsproducten blijft komen en klanten noemen ons steeds vaker de camerabewakingspecialist, deze naam leggen we dan ook vast.

Beveiliging

Officiele tweede tak gestart gericht op beveiliging – CameraInstallatie.nl. Medio 2008 bieden wij de diensten aan via de onderneming CameraInstallatie.nl. Dit omdat het verwarrend is om twee bedrijven onder een naam verder te laten draaien.

Verhuizing

CamerInstallatie.nl & MegaSnel verhuizen naar Zandzuigerstraat te Almere. Om de vele opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen en personeelsuitbreiding verhuisd naar groter pand.

Verhuizing

CameraInstallatie & MegaSnel verhuizen naar huidig pand op de Verfmolenstraat te Almere Onderneming groeit fors in omvang en om verdere uitbreiding van diensten te kunnen blijven aanbieden. Totaal 1200 m2 speel ruimte voor ons om onszelf verder te ontwikkelen.

Helpdesk

Een eigen professionele helpdesk, compleet ingericht en 5 dagen per week bemand met support collega’s die alle storingen oplossen.

Eigen spuitcabine

Eigen spuitcabine bij ons op kantoor hierdoor kunnen we makkelijk alle materialen zelf in de gewenste kleur spuiten.

We groeien hard!

We groeien hard! Totaal hebben wij nu 16 auto’s rond rijden.

Nieuwe kantoor ruimtes

Er komen 4 nieuwe kantoor ruimtes bij, om voldoende werkplekken te hebben. Deze verbouwing heeft 3 maanden mogen duren.

Verbouwing

Grote verbouwing kantoor. Verbouwing kantoorruimtes en magazijnen om te kunnen voldaan aan de vraag van de markt, een grotere showroom, 2 grotere magazijnen er bij en tevens een grotere bedrijfs kantine met een eigen Bar en restaurant gedeelte. Hier zijn we erg trots op.

Door iedere dag met het gehele team onze kennis te verruimen, kunnen wij altijd de meest creatieve oplossingen voor onze klant bedenken. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties, waardoor zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle serviceverzoeken.

 

Al onze beveiligingsinstallaties voeren wij zelf uit met eigen monteurs, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer voor u kunnen uitvoeren.

 

CameraInstallatie levert, installeert en onderhoudt professionele beveiligingssystemen. Met onze eigen monteurs, eigen helpdesk, en onze 23+ jaar ervaring.

 

 

Wij werken met trots voor:


Monteur Richard van CameraInstallatie.nl houd in zijn linkerhand een dome camera vast en in de rechterhand een boormachine op.

Mond-tot-mondreclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het een enorm compliment om te horen dat een klant tevreden is en blijft. Wij garanderen een hoge tevredenheid.

 

Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

 

Veranderende techniek

Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 300 bewakingscamera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

 

Passie voor ons vak

Het leveren en het juist kunnen installeren van camerabewaking en andere beveiligingsproducten moet een passie voor je zijn, wil je er echt goed in worden.

 

De producten veranderen en verbeteren continu en de techniek wordt steeds ingewikkelder. Het is dus van belang om goed te weten waar je mee bezig bent en daarom worden onze medewerkers op zeer regelmatige basis bijgeschoold om up-to-date te blijven.

Echt leuk werken dat doe je samen met plezier

 

Bij Camerainstallatie werken betekend deel uitmaken van de familie. Samen op pad want je werkt vaak in teams verband, maar ook op de vrijdag middag borrel bij ons op kantoor in onze eigen bar waar het altijd reuze gezellig is.

 

Werken mag best leuk zijn toch? Vaak is de kwaliteit dan ook nog een beetje beter. Wij geloven er in dat werk meer is dan alleen werk bij ons is werken deel uitmaken van een familie die met elkaar veel plezier heeft en dat zie je terug in ons werk.

 

Leuk weetje:

Bij ons werken drie stelletjes !

Medewerker Camerainstallatie

1999

Jaar dat we begonnen zijn

34

Medewerkers aan het werk

125+

Cameras per week plaatsen wij

7.5 KM

UTP kabel per week trekken wij

50 000 KM

Gemiddeld per auto per jaar

18 aangiftes

Per week worden verwerkt

Camerainstallatie.nl

Eigen monteurs

 

Wij willen graag weten wie er bij u aan het werk is, en werken dan ook uitsluitend met onze eigen camera installatie monteurs. Echte vakmannen met passie voor hun vak, en die weten wat ze doen.

 

Wij mixen en matchen de juiste monteur op de juiste klus, juist doordat we onze eigen monteurs het beste kennen.

Komt hij bij mij over de vloer ?

 

Al onze monteurs staan met hun eigen foto op de bus, zo weet je wie er bij je langs komt. Regelmatig krijgen wij dan ook belletjes of die knappe man die ze op de bus hebben gezien niet langs kan komen… stiekem vinden we dat natuurlijk wel leuk, en de monteur zelf ?

 

Ja die geniet natuurlijk ook van de nodige aandacht die ze krijgen.

Camerainstallatie.nl | Marc

Marc, Adviseur

Camerainstallatie.nl | Eline

Eline, Adviseur

Camerainstallatie.nl | Dennis

Dennis, Monteur

Camerainstallatie.nl | Koen

Koen, Adviseur

Camerainstallatie.nl | Tom

Tom, Monteur

Camerainstallatie.nl | Peter

Peter, Monteur

Camerainstallatie.nl | Richard

Richard, Monteur

Camerainstallatie.nl | Collin

Collin, Service Desk

Camerainstallatie.nl | Sapna

Sapna, Administratie

Camerainstallatie.nl | Willem

Willem, Binnendienst

Camerainstallatie.nl | Sander

Sander, Monteur

Camerainstallatie.nl | Allain

Allain, Monteur

Camerainstallatie.nl | Vincent

Vincent, ICT-specialist

Camerainstallatie.nl | Dick

Dick, Monteur

Camerainstallatie.nl | Riona

Riona, Project Monteur

Camerainstallatie.nl | Mees

Mees, Monteur

Camerainstallatie.nl | Stefen

Stefen, Monteur

Camerainstallatie.nl | John

John, Senior ICT Specialist

Camerainstallatie.nl | Floris

Floris, Adviseur binnendienst

Camerainstallatie.nl | Sander

Sander, Adviseur

Camerainstallatie.nl | Marcel

Marcel, Monteur

Camerainstallatie.nl | Sem

Sem, Junior Adviseur

Camerainstallatie.nl | Appie

Appie, Elektromonteur

Camerainstallatie.nl | Mike

Mike , Adviseur

Camerainstallatie.nl | Elijah

Elijah, Installatie monteur

Maatwerk is waar we goed in zijn

 

Geen situatie is hetzelfde, en daar houden we van. Zo blijven we scherp en is iedere dag anders. Maatwerk is waar we goed in zijn, en dat laten we dan ook graag zien. Of het nu gaat om een speciaal gespoten kleur camerapaal, of een misschien een roze camera. Voor ons geen probleem! In onze eigen spuitcabine spuiten we dit netjes op kleur. Of metaal bewerking, houtbewerking  allemaal in eigen beheer en op maat gemaakt. Een beveiligingscamera laten installeren of een Alarm systeem kopen ? wij weten waar we over spreken, wat we adviseren en hoe we dit moeten installeren.

Ons bedrijf groeit met u mee, en blijft bij u betrokken ook als u 10 jaar later belt met een vraag.
Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


<span>Offerte aanvragen</span>
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.
Wij snappen heel goed dat het aanschaffen van een beveiligingscamera niet iets is dat u iedere dag doet, persoonlijk advies geven wij dan ook graag.

<span>Offerte aanvragen</span>
<span>Advies op locatie</span>
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

<span>Advies op locatie</span>
<span>Montage camera's</span>
Stap 3
Montage camera's

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

<span>Montage camera's</span>
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Nieuwe werkbussen van CameraInstallatie.nl

Internationaal beveiligen en installeren

 

Nederland is onze basis en dat is ook waar 90% van ons werk zich bevind. Echter Spanje, Portugal, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Dubai, en zelfs Manilla  zijn plekken waar onze klanten ons naar toe laten gaan voor het installeren van hun Alarm, Camera, toegangscontrole of wifi systeem.

 

De Nederlandse kwaliteit, de zekerheid van de juiste producten en de mooiste manier van installeren en de fijne communicatie zijn vaak de redenen dat juist wij die kant op moeten gaan… en dat doen we graag, want maatwerk is waar we sterk in zijn.

Of het nu gaat om bekabeling aanleg, een goed en stabiel netwerk, Wifi netwerk, Alarm systeem, Beveiligingscamera’s of een intercom met slimme sloten.
Wij weten waar we over spreken, waar we advies over geven, en wij maken het u makkelijk, geen stress en gewoon in verstaanbare taal.

Wij zijn een SBB Erkend leerbedrijf

 

Wist je dat CameraInstallatie een erkend SBB leerbedrijf is. Dat betekent dat wij studenten opleiden tot echte vakmensen. Wij bieden de studenten een goede en veilige werk plek waar zij ervaring opdoen met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep.

Camerainstallatie.nl |

Camerabewaking

Camerainstallatie.nl |

Alarm

Camerainstallatie.nl |

Intercom

Camerainstallatie.nl |

Wifi

Wij weten echt waar we over praten

 

Vanuit eigen ervaring, en ja zelf hebben we hem thuis ook… weten waar je over praat en doen waar je goed in bent. De producten wie we installeren kennen we dan ook door en door, niet zoals in de bouwmarkt of elektra zaak dat de verkoper vanuit de handleiding of van horen zeggen iets kan vertellen.

 

En onze eigen helpdesk op kantoor is onze backup, voor u maar ook voor onze monteurs. Op deze manier houden we de lijntjes kort, en alles binnen handbereik en hoeven we geen leverancier te contacten, want ook de voorraad is van onszelf en in ons eigen magazijn.
De beste Beveiligingscamera , een echt goed Alarm systeem zonder maandelijkse kosten, een slim slot, een goed wifi netwerk, echt de allerbeste netwerk kabels, super snel internet.

Alles digitaal! 

 


Bij ons gaat alles digitaal, onze planning, de offertes, de werkbonnen en de werk voorbereiding. Alles in een mooi stuk software waarin wij makkelijk en snel kunnen werken.

 

Vanuit kantoor kan de binnendienst alle opdrachten inzien, en de werk voorbereiding worden opgemaakt, de pakketten worden klaargezet voor de monteur, en kan de monteur naar de juiste locatie met de juiste info en spullen…

Camerainstallatie.nl

Eigen magazijn , helpdesk en binnendienst

 

Een eigen magazijn wel zo fijn, want zo heb je geen last van aanvoer van goederen en wachten op leveringen… ook fijn voor spoed klussen en ook heel fijn voor onze werk voorbereiders want, niks is zo vervelend als incomplete spullen.

 

Binnen ons bedrijf hebben we alles geolied geregeld, alles loopt op rolletjes van advies, verkoop, binnendienst, magazijn, monteurs, helpdesk, IT, en administratie en natuurlijk de schoonmaak.

Camerainstallatie.nl

Op ons kan u bouwen, maar bouwen doet u ook met ons.

 

Wij lopen niet weg als het even moeilijk is, of als het tegen zit. Wij weten waar we over praten en doen graag het werk wat andere te moeilijk vinden. Heeft u een uitdaging? Wij denken graag met u mee en laten u graag zien wat onze kracht is. Of het nu gaat om een klein of groot project, wij bouwen aan de toekomst en die bouwen we graag met u samen.

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Zakelijk & Particulier

 

Ons team is er volledig op ingericht zowel zakelijke als particuliere installaties te kunnen verzorgen. Van kleine tot grote woningen, en van klein zakelijk, MKB tot groot zakelijk, loodsen en industrie. Binnen ons bedrijf heeft ieder zijn eigen vakgebied, en specialisatie waardoor de juiste monteurs op de juiste klus staan met ook de juiste project begeleider.

 

Heldere en duidelijke afspraken, korte lijntjes en doen wat we beloven zo weet u dat alles van A tot Z op rolletjes zal verlopen.

 

Vanzelf sprekend alles volgens NEN en met VCA, en vergeten wij de CPR regels niet.

3 monteurs van CameraInstallatie praten met elkaar naast hun werkbussen

Logo's van CameraInstallatie.nl en Megasnel.nl

Wij maken deel uit van de

Megasnel IT/ICT groep

 

Wij zijn een technische organisatie, die meer kan dan enkel en alleen  een paar beveiligingscamera’s monteren. Wij plaatsen en installeren Alarm systemen, Toegang controle systemen, Slimme sloten, Intercom systemen maar ook Wifi netwerken, bekabelde netwerken en elektra.

 

Doordat wij onderdeel uitmaken van de MegaSnel ICT groep, weten we ook verder te kijken dan onze neus lang is, IT zit in ons bloed en kennis van zaken en goed en direct kunnen schakelen maakt dit dan ook mogelijk.

 

Als wij aan tafel zitten bij een klant weten we dan ook echt de diepte in te gaan en kunnen we ook op het IT gebied duidelijkheid van zaken te geven en te sparren.

Beveiligingscamera & Alarm systemen - ons Team van veiligheid

In onze branche staat persoonlijke benadering bij ons centraal. Bij CameraInstallatie.nl zijn we van mening dat uitstekende service en diepgaand advies verder gaan dan enkel het leveren van producten. Wij behandelen onze klanten niet als nummers, maar als individuen met unieke namen, verhalen en wensen. De klant is koning, een filosofie die diep verankerd is in alles wat we doen. Onze toewijding kent geen grenzen; voor ons team is niets te gek. We streven ernaar om elke wens van de klant niet alleen te vervullen, maar te overtreffen, tot in de kleinste details.

 

Onze aanpak is holistisch; of het nu gaat om een intercom, camera, alarm, toegangscontrole, wifi, netwerk, bekabeling, of elektra, de klant hoeft slechts hun behoefte te uiten en wij nemen de volledige verantwoordelijkheid om deze te realiseren. Dit doen we met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, oog voor detail en een naadloze integratie van de nieuwste technologieën. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde zorg en precisie behandeld, alsof het voor onszelf zou zijn.

 

Onze belofte aan de klant is duidelijk: vanaf het moment dat u uw wensen aan ons kenbaar maakt, tot het moment dat uw systeem volledig operationeel is, wordt alles geregeld zonder enige stress voor u. Ons team van experts, geleid door de toegewijde Marc en Eline, staat klaar om u door elk aspect van uw beveiligingsbehoeften te leiden, met advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant wiens veiligheid en tevredenheid onze hoogste prioriteit zijn.

Marc Herdes en Eline klaver beveiligingscamera en beveiliging specialisten

Beveiligingscamera & Alarm systemen - ons Team van veiligheid

De essentie van onze service is de persoonlijke touch; we luisteren, adviseren, en implementeren met uiterste zorgvuldigheid. Onze klanten waarderen deze benadering en zien het als een bevestiging dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door voor ons te kiezen. In de complexe wereld van techniek en beveiliging, biedt CameraInstallatie.nl een haven van vertrouwen, expertise, en bovenal, een persoonlijke benadering waarbij de klant werkelijk koning is.

 

 

Technische vraagbaak – Een Betrouwbaar Aanspreekpunt voor al Jouw Technische Vragen!

 

 

 

Bij Camerainstallatie.nl fungeren we niet alleen als experts in camerabeveiliging, maar staan we ook klaar als jouw persoonlijke vraagbaak voor diverse technische kwesties. Of het nu gaat om internetproblemen, wifi-uitdagingen, netwerkconfiguraties, pc-perikelen, problemen met alarmsystemen, camera’s, intercoms, sloten of andere beveiligingsgerelateerde zaken – wij zijn er om te helpen!

 

Stel je voor: je staat voor een technisch probleem waar je zelf niet uitkomt. Geen zorgen! Met slechts een telefoontje naar ons staan onze technische experts voor je klaar om je door de uitdagingen heen te loodsen. Of het nu gaat om het herstellen van je wifi-verbinding, het oplossen van problemen met je netwerkprinter of het verhelpen van pc-problemen – wij bieden de oplossing die je nodig hebt.

 

Daarnaast hebben we ruime ervaring met het oplossen van problemen met alarmsystemen, camera’s, intercoms en sloten. Dus als je tegen dergelijke beveiligingsuitdagingen aanloopt, kun je altijd op ons rekenen.

Portret van adviseur Koen

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Alles binnen 1 organisatie geregeld, wel zo makkelijk!

 

Geen gedoe en gemaar, wij verzorgen het van A tot Z, en dat is wat wij beloven. Korte lijnen en duidelijke deadlines en ook dat extra stapje zetten wij standaard.

 

Wij kijken verder dan onze neus lang is, en nemen graag de taken van u over. Zo trekken we ook graag uw netwerk kabels, richten we graag uw patch kast in, plaatsen we graag uw video conferentie kit, en plaatsen we ook graag Tv’s en monitoren, een kabel graven, een paal plaatsen een intercom systeem, of toegang controle. Alles binnen een bedrijf  en makkelijk geregeld met een vast contact persoon.

 

Gewoon omdat het kan!

2 medewerkers van de binnendienst bespreken een opdracht met elkaar
Camerainstallatie.nl | Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak

Koen

adviseur

Camerainstallatie.nl | Koen
Camerainstallatie.nl | Camera pakket samenstellen in 9 stappen

Camera pakket samenstellen in 9 stappen

Vul de calculator in

Marcel

Monteur

Camerainstallatie.nl | Marcel