WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera en Wifi aanleg hotel Botel Amsterdam

Voor het Botel in Amsterdam noord hebben wij het Camerabewaking systeem en het Wifi netwerk opnieuw mogen aanleggen. Er is gekozen voor een Dahua camera omgeving voor het camerabewaking systeem. Voor het netwerk is er een omgeving gekozen op basis van de Unifi serie van ubiquiti. Ons bedrijf maakt veel gebruik van het merk ubiquiti in bedrijfs omgevingen.

 

Voor hotels leggen en onderhouden wij de netwerken veelal remote, op deze manier kunnen we snel schakelen als er een storing is. Mocht de storing niet op afstand op te lossen zijn is er veelal binnen een uur een monteur op locatie.

 

In het Botel hangen ruim 40 Wifi zenders, met gemiddeld 500 apparaten die draadloos verbonden zijn met het internet van het hotel. Dit hotel wil de gasten? graag voorzien van snel en stabiel wifi netwerk.

Camerainstallatie.nl

Wifi aanleg hotel

Bij het aanleggen van netwerken voor hotels moet je heel wat zaken in acht nemen. Want niet alleen moeten de gasten tevreden zijn met het wifi-netwerk, ook moet de veiligheid gewaarborgd worden. Want een hotelnetwerk dat niet goed beveiligd is, kan een broedplaats zijn voor virussen, trojans en andere nare beestjes die niemand wil hebben.

 

Maar geen paniek! Met onze 23 jaar ervaring in het vakgebied weten wij precies hoe we een veilig en betrouwbaar wifi-netwerk kunnen aanleggen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij weten namelijk als geen ander hoe we professionele oplossingen kunnen bieden die passen bij de behoeftes van hotelomgevingen en vergelijkbare situaties. Zo zorgen wij ervoor dat de gasten van het hotel optimaal kunnen genieten van hun verblijf, zonder zich druk te hoeven maken over de veiligheid van het netwerk.

Bij ons weten we als geen ander dat gasten meer verwachten dan ooit tevoren, vooral als het gaat om het Wifi netwerk van hun hotel. Daarom kloppen hotels van alle soorten en maten bij ons aan voor de aanleg van een betaalbaar, maar toch professioneel Wifi systeem. En bij ons krijg je niet alleen kwaliteit, maar ook een uitstekende service!

 

 

Onze systemen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook schaalbaar. Dat betekent dat we ons systeem makkelijk kunnen aanpassen aan de grootte van jouw hotel. En mocht er iets misgaan, dan kun je op ons rekenen. We kunnen jouw systeem namelijk remote beheren en eventuele storingen snel verhelpen.

 

 

We weten dat ondersteuning en service erg belangrijk zijn voor hotels en restaurants. Daarom bieden we jou een vast aanspreekpunt en een projectbeheerder, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En wat helemaal mooi is: we rekenen hier geen extra kosten voor! Zo houden wij alles betaalbaar voor jou en jouw gasten.

 

 

Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel Wifi systeem voor jouw hotel of restaurant? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Een betrouwbaar wifi netwerk is van essentieel belang voor bedrijven, restaurants en hotels. Maar het installeren van zo’n netwerk is geen eenvoudige taak. Het is belangrijk om te kiezen voor een professioneel bedrijf dat ervaring heeft in het aanleggen van betaalbare en effectieve wifi systemen.

 

 

Een van de beste opties is het Unifi netwerk. Dit systeem biedt de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Het beste is dat er geen licentiekosten verbonden zijn aan het Unifi netwerk, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor bedrijven die de kosten willen minimaliseren.

 

 

Maar het Unifi netwerk heeft nog veel meer voordelen. Zo is het systeem gemakkelijk uit te breiden en te beheren. Het biedt de mogelijkheid om het netwerk op afstand te monitoren en eventuele problemen op te lossen. Dit zorgt voor een snelle oplossing van problemen en minimaliseert de downtime van het netwerk.

 

 

Bovendien is het Unifi netwerk gemakkelijk te integreren met andere systemen, zoals beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen. Het biedt ook de mogelijkheid om verschillende gebruikersgroepen te creëren met verschillende beveiligingsniveaus, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot gevoelige informatie.

 

 

Kortom, het Unifi netwerk biedt niet alleen een betaalbare oplossing, maar ook een betrouwbaar en gemakkelijk te beheren systeem. Door te kiezen voor een professioneel bedrijf dat ervaring heeft in het installeren van wifi netwerken, kunt u er zeker van zijn dat u het beste wifi systeem voor uw bedrijf krijgt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant