WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Wij snappen dat niet in iedereen een vakman schuilgaat

Daarom zijn al onze camerabewakingspakketten inclusief professionele installatie en montage. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen van het camerasysteem zullen onze specialisten er alles aan doen om het zorgeloos te laten verlopen.

“Al onze camerabewakingspakketten zijn inclusief professionele installatie en montage.”
Camerainstallatie.nl

Downloads camerabewaking

Smart PSS

Smart PSS
Smart PSS (Software voor Mac OS)
Smart PSS
Smart PSS (Software voor Windows)

DSS Express

Smart PSS voor MacOS

Smart PSS voor MacOS
Smart PSS versie 1.11.1 (voor oudere OS)
Smart PSS voor MacOS
Smart PSS versie 2.03.1 64Bit (Verplicht vanaf MacOS 10.15)

Dahua Chrome

Remote Support

Onderhoud aan camerabewakingssysteem of camera installatie

 

Onderhoud aan uw camerabewakingssysteem of camera installatie is belangrijk. Hoe goed de materialen ook zijn, en hoe netjes het geplaatst is. Een camerabewakingssysteem moet u zien als een auto waarvan de motor de gehele dag aan het draaien is. Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen rijden, en zo ook een camera systeem.

 

De meest voorkomende onderdelen welke vervangen moeten worden bij een camerasysteem zijn de harddisk, voeding en de cooler. Bij een camera wil het voorkomen dat spinnen en andere insecten voor slijtage kunnen zorgen of dat ze gewoonweg vies zijn.

 

Software matige onderhouds punten zijn regelmatig de firmware en of software van uw dahua of hikvision recorder updaten en onderhouden. Verouderde software en of firmware kan er voor zorgen dat de beveiliging of werking niet goed of optimaal zal zijn.

Interface van de programma's om je camerabewaking te bekijken

Camerabewaking helpdesk

 

Onze helpdesk is er voor onze eigen klanten maar ook voor klanten welke nog niks bij ons hebben aangeschaft of laten installeren. Natuurlijk zitten hier kosten aan verbonden, maar onze helpdesk biedt wel de kans om uw probleem op te lossen en uw camera- of alarmsysteem goed en vakkundig te laten onderhouden.

 

Heeft u een storing of een probleem aan een camera- of alarmsysteem of heeft u problemen met uw Dahua of Hikvison camera? Dan kan onze helpdesk u proberen op afstand te ondersteunen.

 

 

 

Lukt het onze helpdesk niet om u op afstand te helpen, dan kunnen wij een service of een onderhoudsmonteur voor uw alarm- of camerasysteem sturen.

 

Heeft u al een goed werkend systeem en wenst u uitbreiding of een checkup ronde? Dat kan! Deze werkzaamheden voeren wij uit aan uw camerabewakingssysteem of alarmsysteem.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.