WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Netwerk en WIFI installatie voor hotel in Amsterdam

Als eigenaar van een hotel wil je je vooral bezighouden met het tevreden houden van je gasten en het runnen van je bedrijf. Je hebt geen tijd of zin om je druk te maken over technische zaken zoals netwerken, bekabeling en de bijbehorende problemen die kunnen ontstaan, zoals slechte beoordelingen of ontevreden klanten vanwege slechte wifi. Tegenwoordig is wifi onmisbaar in hotels en kan een gebrek daaraan leiden tot negatieve feedback van gasten en een verstoorde reputatie.

 

 

Wij bieden complete en zorgeloze oplossingen aan voor verschillende soorten locaties, waaronder hotels, campings, terreinen, loodsen, magazijnen en woningen. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z, van het ontwerpen en tekenen van het plan tot het installeren van de kabels, het plaatsen van de firewall en het installeren van de wifi-zenders. Deze service klinkt misschien duur en ingewikkeld, maar dat is het zeker niet.

 

 

Momenteel zijn we bezig met het bouwen van een wifi-netwerk voor een hotel. Over 12 weken zal dit hotel met een uniek concept geopend worden. Het hotel biedt zeer kleine kamers van slechts 6m2 aan, maar wel tegen een betaalbare prijs. De kamers zijn groot genoeg om te kunnen slapen, maar de badkamers worden gedeeld. Dit concept is een combinatie van een hotel en hostel en nog niet eerder gezien, maar het is zeker de moeite waard om uit te proberen. Uiteraard willen gasten tijdens hun verblijf in zo’n kleine kamer wel kunnen genieten van een goede wifi-verbinding.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

WIFI experts die weten waar ze over praten

Een managed wifi-netwerk biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditioneel wifi-netwerk dat bestaat uit enkel wat zenders plaatsen en nooit meer naar kijken.

 

 

Allereerst zorgt een managed wifi-netwerk ervoor dat het netwerk optimaal presteert. Het netwerk wordt door ons als bedrijf continu gemonitord en geoptimaliseerd. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het signaal op de juiste plekken en op het juiste moment wordt versterkt en dat het netwerk niet overbelast raakt. Dit zorgt voor een betrouwbare en snelle internetverbinding, wat essentieel is voor veel bedrijven.

 

 

Daarnaast biedt een managed wifi-netwerk meer mogelijkheden op het gebied van veiligheid en toegangsbeheer. We kunnen bijvoorbeeld bepaalde delen van het netwerk afsluiten voor gasten of bepaalde gebruikersgroepen specifieke rechten geven. Ook kunnen we het netwerk beveiligen tegen cyberaanvallen door middel van firewalls en beveiligingsprotocollen.

 

 

Ten slotte zorgt een managed wifi-netwerk ervoor dat eventuele storingen of problemen snel kunnen worden opgelost. Als bedrijf weten we precies waar we mee bezig zijn en hebben we de kennis en middelen in huis om snel en efficiënt te handelen bij een storing. Dit minimaliseert de downtime van het netwerk en zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Als gecertificeerd Omada installateur zijn wij bij camerainstallatie.nl experts op het gebied van netwerkinfrastructuur, en kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen op het gebied van hotel wifi. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is voor hotels om hun gasten een betrouwbare en snelle internetverbinding te bieden. Hieronder leggen wij uit hoe wij dit aanpakken en waarom het zo belangrijk is om dit goed te regelen.

 

 

Bij het installeren van een wifi-netwerk voor een hotel, zijn er verschillende factoren die meespelen. Zo moet het netwerk niet alleen snel en betrouwbaar zijn, maar ook veilig en dekkend. Het is van cruciaal belang dat het netwerk overal in het hotel goed werkt en dat gasten zonder onderbrekingen kunnen blijven werken en communiceren.

 

 

Onze ervaring in het installeren van hotel wifi stelt ons in staat om elk hotel van een perfect werkend netwerk te voorzien. Wij werken met TP-Link’s Omada-apparatuur, die bekend staat om zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid. Deze apparatuur is speciaal ontworpen voor het gebruik in grotere en complexere netwerken, zoals die van hotels.

 

 

Onze aanpak begint met het in kaart brengen van het hotel en de specifieke eisen en wensen van de klant. Vervolgens maken wij een ontwerp en een plan van aanpak voor de installatie. Hierbij houden wij rekening met de specifieke kenmerken van het hotel, zoals de grootte, indeling en het type muren en plafonds.

 

 

Tijdens de installatie zorgen wij voor minimale overlast voor de gasten. Wij werken snel en efficiënt, waarbij we rekening houden met de tijden waarop de gasten in en uitchecken en andere momenten waarop er veel activiteit is in het hotel. Zo zorgen wij ervoor dat het hotel altijd optimaal kan functioneren, zonder dat de installatie van het netwerk de gasten hindert.

 

 

Na de installatie zorgen wij voor regelmatig onderhoud en monitoring van het netwerk. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op eventuele storingen of problemen en deze op te lossen voordat ze de gasten hinderen.

 

 

Het goed regelen van hotel wifi is van cruciaal belang voor de tevredenheid van de gasten. Een goed functionerend netwerk zorgt niet alleen voor tevreden gasten, maar draagt ook bij aan de reputatie en de omzet van het hotel. Als gecertificeerd Omada installateur begrijpen wij dit als geen ander en zorgen wij ervoor dat elk hotel een perfect werkend netwerk heeft dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

 

Wij installeren de beste wifi verbindingen zonder kopzorgen

Bent u op zoek naar een betrouwbare wifi-oplossing, ongeacht de locatie of situatie? Wij leveren al meer dan 23 jaar wifi-netwerken en zijn daardoor experts op dit gebied. Wij weten wat nodig is voor een goed wifi-systeem en kennen de geheimen van wifi-storingen en waarom wifi soms niet goed werkt. Het bouwen van een goed wifi-netwerk vereist niet alleen de juiste materialen, maar ook een wifi-controller. Zonder een wifi-controller is een wifi-netwerk als een boot zonder stuur, zonder structuur en zonder controle.

 

 

Als u op zoek bent naar een stabiele wifi-verbinding, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw wifi-verbinding. Geen knutselwerk meer met materialen van de bouwmarkt of kabels van de Blokker. Wij zorgen voor een professioneel en betrouwbaar wifi-netwerk, zodat u altijd kunt genieten van een goede verbinding.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant