WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera installeren door Camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera’s installeren moeten vakkundig en professioneel uitgevoerd worden. Een foutje zit namelijk in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Wij bieden hierom altijd camerabeveiliging inclusief installatie. Zo bent u er zeker van dat uw camerasysteem thuis, op kantoor, of uw evenement goed werkt voor een veilige leef- en werkomgeving. Wij bieden diverse camerabeveiligingssystemen aan die passen bij iedere wens.  Heeft u vragen of speciale wensen die u niet zo snel kunt vinden in ons assortiment? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen bij u langs op locatie en beantwoorden al uw vragen. Ook kunnen zij een plan op maat maken om aan al uw wensen te voldoen.

 

De beveiligingscamera installatie specialist van Nederland

Al ruim 20 jaar verkopen en installeren wij beveiligingscamera installaties door heel Nederland. Van grote evenementen tot beveiligingscamera’s voor thuis, wij verkopen en installeren het voor u. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel geleerd, je kan nooit genoeg leren en ook de beveiligingscamera’s ontwikkelen zich steeds sneller. Om bij te blijven en u altijd van het juiste advies en expertise te kunnen voorzien gaan onze adviseurs en monteurs elke 3 maanden op training. Hier leren zij over de nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Naast enkel beveiligingscamera’s installeren voeren wij ook het onderhoud voor u uit. Denk hierbij aan updates, schoonmaak en reparatiewerkzaamheden, het terughalen van beelden en nog veel meer. Onze verschillende onderhoudscontracten zijn zo afgestemd dat er voor ieder camerabewakingspakket een gepast onderhoudscontract is. Of u nou 1 camera heeft of 200, camerabeveiliging is onze passie en wij zullen altijd de best mogelijke service bieden.

 

Een beveiligingscamera installeren, wat kost het?

 

De kosten van een of meerdere beveiligingscamera’s en het installeren daarvan varieert heel erg. Het hangt er vanaf wat voor systeem uw wenst en met welk doel. Er is namelijk een verschil wanneer u een camera systeem bij uw thuis wilt ophangen of bij uw bedrijfspand. Er zijn verschillen tussen camera beveiliging voor thuis of voor evenementen. Bij Camerainstallatie.nl snappen we dat het zowel voor de particulier als voor de ondernemer het soms lastig kan zijn om een camerabewaking systeem aan te schaffen. Toch is het niet verstandig om hierop te besparen of zelfs helemaal weg te laten. Een veilige leef- en werkomgeving is namelijk een uiterste noodzaak. Daarom bieden wij diverse flexibele betaalmogelijkheden aan zodat u uw gewenste camerabewaking kan realiseren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de betaling in delen te doen. Hiermee betaalt u maandelijks een vast bedrag en kunt u direct gebruik maken van een van onze beveiligingscamera systemen.

 

 

Wat krijgt u nog meer bij een beveiligingscamera installatie

 

Als klant van Camerainstallatie.nl profiteert u niet alleen van hoge kwaliteit camera beveiliging. Wij bieden daarnaast ruime service, een eigen helpdesk, gecertificeerde monteurs en adviseurs, systemen direct uit voorraad leverbaar, en nog veel meer. Zo krijgt u niet alleen een mooi camera systeem thuis maar ook extra service en kwaliteit.

 

Beveiligingscamera’s voor thuis hoe werkt dat

 

Wanneer wij beveiligingscamera’s komen installeren bij u thuis volgen we altijd een strikte werkwijze. Het gaat namelijk om de beveiliging van uw huis en dat moet perfect zijn. Zo sturen wij alleen monteurs die wij zelf in dienst hebben en dus ook door en door kennen. Deze monteurs zijn door ons opgeleid en altijd in het bezit van VCA-certificaten. Bij aankomst stellen zij zich netjes voor en lopen het cameraplan stap voor stap met u door. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en waar het gebeurt, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De montage wordt in een dag uitgevoerd en is altijd volgens een all-in prijs. Zo komt u nooit achteraf voor extra kosten te staan.

 

Wilt u een camera systeem laten installeren? Vraag direct een offerte aan

 

Start direct met het veiliger maken van uw leef- en/of werkomgeving met onze beveiligingscamera systemen. Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant