WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Cameratoezicht en Camerabewaking Gemeente Amsterdam

Cameratoezicht is een instrument dat in een mix aan maatregelen bijdraagt aan vergroting van de veiligheid. Het speelt een belangrijke rol bij de overlast- en criminaliteitsbestrijding. De extra ‘ogen’ in de stad vergroten de efficiëntie en effectiviteit van het optreden van politie en gemeentelijke handhavers en dragen bij aan preventie van openbare-ordeproblemen en strafbare feiten. Camerabeelden leveren ook een grote bijdrage in opsporingsonderzoeken, die varieert van een betere informatiepositie van de politie tot daadwerkelijke aanhoudingen en veroordelingen.

Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera en Alarm systemen, Amsterdam

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw camerabewaking in Amsterdam? Camerainstallatie.nl biedt op maat gemaakte bewakingsoplossingen voor particulieren en bedrijven in Amsterdam en omgeving. Onze professionele installateurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van camerabewakingssystemen en weten precies welke oplossing het beste past bij uw specifieke behoeften. Door te kiezen voor Camerainstallatie.nl als uw partner voor camerabewaking in Amsterdam, bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig systeem. Wij werken alleen met de beste kwaliteit camera’s en apparatuur van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar en duurzaam systeem. Onze bewakingssystemen bieden geavanceerde functies zoals live videostreaming, automatische meldingen bij verdachte activiteit en toegangscontrole. Bovendien kunnen onze systemen eenvoudig worden uitgebreid en geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals inbraakdetectie of toegangscontrole.

 

 

Als u op zoek bent naar professionele en betaalbare camerabewaking in Amsterdam, dan bent u bij Camerainstallatie.nl aan het juiste adres. Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die past bij uw specifieke beveiligingsbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom een camera of alarm systeem in Amsterdam ?

 

Waarom zou u kiezen voor een camera of alarm systeem in Amsterdam? Het antwoord is simpel: omdat het uw huis of bedrijf veiliger maakt! In Amsterdam zijn er helaas nog steeds veel inbraken en diefstallen. Door te investeren in een professioneel beveiligingssysteem kunt u uw eigendommen beschermen en de kans op een inbraak verkleinen. Stelt u zich eens voor: u bent op vakantie en maakt zich zorgen over uw huis. Met een camera systeem kunt u live beelden bekijken en controleren of alles in orde is. Of u bent aan het werk en krijgt een melding op uw telefoon dat er beweging wordt gedetecteerd in uw huis. U kunt direct actie ondernemen door bijvoorbeeld de politie te bellen of een familielid te waarschuwen.

 

 

Maar een beveiligingssysteem kan ook helpen bij het voorkomen van ongelukken. Bijvoorbeeld als u een bedrijf heeft waar veel waardevolle apparatuur of gevaarlijke stoffen aanwezig zijn. Met een alarm systeem kunt u ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot deze ruimtes en voorkomen dat onbevoegden schade toebrengen. Bij Camerainstallatie.nl bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven in Amsterdam. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig camera systeem voor uw huis of een geavanceerd alarmsysteem voor uw bedrijf, wij hebben de oplossing voor u. Twijfel niet langer en investeer in de veiligheid van uw eigendommen in Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom een camera of alarm systeem in Amsterdam ?

 

Amsterdam is helaas berucht om zijn hoge aantal diefstallen en inbraken. Het is daarom belangrijk om te investeren in een betrouwbare beveiligingsoplossing om uw huis of bedrijf te beschermen tegen mogelijke inbrekers. Een effectieve manier om dit te doen is door het installeren van een alarm systeem van Ajax of een camera van Dahua of Hikvision. Een alarmsysteem van Ajax is een geavanceerd en betrouwbaar systeem dat eenvoudig te installeren en te bedienen is. Het systeem maakt gebruik van innovatieve technologieën zoals bewegingsdetectie, glasbreukdetectie en klimaatsensoren om ongewenste indringers te detecteren. Bovendien stuurt het systeem een melding naar uw smartphone of tablet wanneer er een alarm wordt geactiveerd, zodat u snel kunt reageren. Een andere populaire beveiligingsoplossing is de camera van Dahua of Hikvision. Deze camera’s bieden scherpe beelden met hoge resolutie en kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen. Bovendien bieden deze camera’s geavanceerde functies zoals nachtzicht en bewegingsdetectie, zodat u de controle houdt over uw eigendommen, zelfs als u er niet bent.

 

Bij Camerainstallatie.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van deze beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven in Amsterdam. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat de installatie netjes en vakkundig wordt uitgevoerd, zonder dat er kabels te zien zijn. Bovendien bieden wij een uitgebreide service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem altijd optimaal werkt. Bescherm uw eigendommen en voel u veilig met een betrouwbare beveiligingsoplossing van Camerainstallatie.nl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Camera, Alarm, Intercom, Toegangscontrole, wifi installatie Amsterdam

 

Bij Camerainstallatie.nl zijn we niet alleen gespecialiseerd in het leveren en installeren van camerabewakingssystemen, maar ook in een breed scala aan andere beveiligings- en technologiediensten. Zo bieden wij ook intercom- en toegangscontrole-installaties, slotenmakersdiensten, wifi-netwerkinstallatie en -onderhoud, en meer. Intercom- en toegangscontrole-installaties zijn een effectieve manier om de toegang tot uw eigendommen te beheren en te beperken. Wij bieden installatie en onderhoud van verschillende soorten systemen, waaronder intercoms, kaartlezers, vingerafdrukscanners en meer. Onze deskundige technici helpen u bij het kiezen van het beste systeem voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Als slotenmaker kunnen we u helpen bij het openen van sloten, het vervangen van sleutels en het repareren van beschadigde sloten. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat u snel weer toegang heeft tot uw eigendommen.

 

 

Daarnaast bieden wij ook wifi-netwerkinstallatie en -onderhoud voor thuis of op kantoor. We installeren en configureren uw netwerkapparatuur en zorgen ervoor dat uw netwerk altijd soepel en betrouwbaar werkt. Of u nu een beveiligingssysteem nodig heeft voor uw bedrijf, uw huis wilt beveiligen of technische hulp nodig heeft, Camerainstallatie.nl staat voor u klaar. Onze deskundige technici zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving en bieden de beste oplossingen en service op maat voor al uw beveiligings- en technologiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

Beveiliging geeft rust , geen paniek en geen angst

 

Amsterdam is een bruisende stad vol leven en cultuur. Maar helaas heeft de stad ook te maken met een hoog criminaliteitsniveau. Dit kan resulteren in een gevoel van angst en onveiligheid bij bewoners, vooral als het gaat om hun eigendommen en persoonlijke veiligheid. Angst is een onprettig gevoel dat ons dagelijks leven kan beïnvloeden en beperken. Het kan ons weerhouden om van ons huis en de stad te genieten en ons gevoel van welzijn aantasten. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar oplossingen die ons gevoel van veiligheid kunnen vergroten. Beveiligingsoplossingen, zoals camera’s, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen, zijn effectieve manieren om uw eigendommen en gezin te beschermen. Deze systemen bieden een gevoel van gemoedsrust en beveiligen uw eigendommen tegen inbraak en diefstal. Camerabewakingssystemen kunnen helpen bij het identificeren van criminelen en het verzamelen van bewijsmateriaal in geval van een misdrijf. Alarmsystemen waarschuwen u onmiddellijk bij ongeautoriseerde toegang tot uw eigendom. Toegangscontrolesystemen zorgen ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot uw eigendom.

 

 

Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we het belang van veiligheid en gemoedsrust. We bieden beveiligingsoplossingen op maat voor zowel huiseigenaren als bedrijven in Amsterdam. Onze deskundige technici kunnen u adviseren over het beste beveiligingssysteem voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Laat angst u niet weerhouden om van het leven in Amsterdam te genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze beveiligingsoplossingen en hoe wij u kunnen helpen uw eigendommen en dierbaren te beschermen.

Ook voor nieuwe sloten, slotenmaker Amsterdam

 

Bent u op zoek naar een professionele slotenmaker in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Camerainstallatie bieden wij niet alleen camerabewaking- en intercomsystemen aan, maar ook slotenmaker diensten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw woning of bedrijfspand goed te beveiligen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van slimme sloten, meerpuntssluitingen en toegangscontrole systemen. Wilt u graag uw oude sloten vervangen door slimme elektrische sloten? Of wilt u uw bestaande intercom systeem koppelen aan een slim slot voor een nog veiliger gevoel? Onze slotenmakers helpen u graag verder. Wij bieden een breed scala aan sloten en toegangscontrole oplossingen die aan al uw wensen voldoen.

 

 

Bovendien werken wij snel en efficiënt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw pand. Onze experts zorgen ervoor dat uw nieuwe sloten en toegangscontrole systemen nauwkeurig worden geïnstalleerd, zonder beschadiging aan te brengen aan uw deuren of muren. Kortom, of het nu gaat om het vervangen van uw oude sloten of het plaatsen van een nieuw intercom systeem met slimme sloten, onze slotenmakers staan voor u klaar in Amsterdam en omstreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afwegingen

 

Cameratoezicht heeft in Amsterdam een groot draagvlak onder burgers en ondernemers. Slachtoffers van overvallen en inbraken vragen om cameratoezicht en voelen zich daardoor veel veiliger. Cameratoezicht is maatwerk. Niet alleen vergt de inzet een scherp oog voor de proportionaliteit (hoe ernstig is de problematiek) en de subsidiariteit (kan het gewenste resultaat met andere instrumenten bereikt), ook de privacy en de inzet van financiële middelen vragen scherpe keuzes. Bij ieder cameraproject vindt zorgvuldig afweging plaats of inzet van het instrument noodzakelijk is.

 

De burgemeester heeft de bevoegdheid om cameratoezicht in te zetten. In Amsterdam nemen de stadsdelen in samenwerking met de politie het initiatief tot cameratoezicht. De voorzitter van de bestuurscommissie richt een verzoek aan de burgemeester om over te gaan tot plaatsing van camera’s in een bepaald gebied binnen het stadsdeel of om de duur van een bestaand cameraproject te verlengen. De burgemeester neemt het besluit na toetsing of aan gestelde voorwaarden wordt voldaan, zie voor een verdere toelichting Het Amsterdamse beleidskader cameratoezicht.

Cameratoezicht per 1-7-2018

 

De (waarnemend) burgemeester heeft besloten de looptijd van diverse cameraprojecten te verlengen:

Verlengd tot en met 31 december 2018

 

Verlengd van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018:

 • Karel Doormanplein (West)

Verlengd tot en met 31 december 2019

 

Verlengd van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2019:

 • Diamantbuurt (Zuid)
 • Abraham Staalmanplein (Nieuw-West)
 • Banne Centrum (Noord)

Verlengd van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2019:

 

Zuidoost:

 

 • Amsterdamse Poort
 • Holendrecht
 • Ganzenpoort
 • Gein

 

Oost:

 • Indische Buurt
 • Dapperbuurt

 

Zuid:

 

 • De Pijp/Marie Heinekenplein
 • Van Woustraat

West:

 

 • Jan Evertsenstraat & Mercatorplein

 

Nieuw West:

 

 • Lambertus Zijlplein
 • Delflandplein
 • Burgemeesters- en Dobbebuurt
 • Osdorpplein, Tussenmeer en Dijkgraafplein
 • Overtoomse Veld

 

Noord:

 

 • Buikslotermeerplein
 • Pont Buiksloterweg

Centrum:

 

Wijziging mobiel- in vast cameratoezicht en verlenging plaatsingsduur (PDF, 32 MB) t/m 31 december 2019 voor de gebieden:

 

 • Droogbak, Singel en Haarlemmerstraat,
 • Spui en Handboogstraat,
 • Zuiderkerkhof, Pentagon, Sint Antoniesluis, Sint Antoniesbreestraat en Jodenbreestraat.

 

Al eerder waren voor de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2019 verlengd de cameraprojecten in het Centrum: Wallen/Nieuwendijk,Uitgaanspleinen, Stationseiland (PDF, 7,4 MB)

Uitbreiding cameratoezicht per 2-11-2017

 

De (loco)burgemeester heeft besloten om per 2 november 2017 het gebied van het cameraproject Leidseplein, Rembrandtplein en omgeving uit te breiden.

 

Alle cameraprojecten kunt u ook digitaal zien op https://maps.amsterdam.nl/overlast/

Privacy

 

Camera’s kunnen ook een inbreuk maken op de privacy van mensen. Daarom gaan de politie en gemeente zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de opgenomen beelden. Zo mogen de beelden maximaal 28 dagen worden bewaard, worden de cameratoezichthouders van tevoren gescreend en moeten ze een geheimhoudingsverklaring tekenen.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation) Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen
alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden. Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan De deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd


✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd


✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten


✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit


✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Online de kosten berekenen ? gebruik onze makkelijke tool.

 

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom in uw poort of hek wij komen bij u langs om samen de beste oplossing te verzinnen. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

 

Gemeente wil Chinese camera's vervangen - Wij installeren leveren en vervangen ( installatie bedrijf )

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze