WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Amsterdam Zuidoost kiest voor camerabewaking

Veel bedrijven rondom Amsterdam Zuidoost kiezen er steeds vaker voor om hun beveiliging deels te laten verlopen via een digitaal HD camerabewaking systeem. In bepaalde gevallen om op afstand parkeerplekken beschikbaar te stellen maar in andere gevallen juist om indringers buiten de deur te houden.

 

Veel Tech en media bedrijven vinden hun weg naar Amsterdam , met hun veelal dure apparatuur , autos en voorraad zijn het voor criminelen de juiste locaties om hun slag te slaan. Zo ook op de Laarderhoogtweg in Amsterdam waar de laatste tijd veel auto inbraken zijn. Enorm vervelend als je na een dag werken in je auto wil stappen maar je ruit er niet meer in zit en je dure spullen ook weg zijn.

Camerainstallatie.nl

Iets verder in de buurt van de Joop Geesinkweg in Amsterdam merken we Dat vooral in de loodsen inbraken plaatsvinden na werktijd. De volgende dag bij aankomst is dit natuurlijk niet leuk om te zien en alle rompslomp die komt kijken bij een inbraak maakt het er ook zeker niet leuker op.

 

Al langer zijn we actief op de hje wenckebachweg in Amsterdam, hier zijn wij begonnen op verzoek van de gemeente Amsterdam de buurt te voorzien van tijdelijke camera’s.

Echter veel bedrijven uit de omgeving gingen al snel over tot installatie van camera’s welke wij voor vaste
duur bij hun installeerde.

 

Een zelfde soort situatie zoals op de danzigerkade in amsterdam, deze wel bekende straat waar ook veel luxe autos en kantoor locaties staan was het doelwit van inbrekers. Een groot gedeelte van deze vee complexen en kantoor locaties hebben wij voorzien van zowel intercom als camera systemen.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

 

Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind.

 

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

 

De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
 2000GB  – bij 5 tot 8 met
 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
 Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan de deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest
optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

 Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
 De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
 De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
 Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
 Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen? gebruik onze makkelijke tool.

 

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom in uw poort of hek wij komen bij u langs om samen de beste oplossing te verzinnen. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant