WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in Amsterdam laten installeren

Al meer dan 20 jaar installeren wij professionele A-kwaliteit camerabewakingssystemen in Amsterdam. Met meer dan 100.000 geïnstalleerde camera’s zijn we een betrouwbare partner voor uw beveiligingssysteem.

Ons concept is eenvoudig: een vaste lage prijs voor alles inclusief. Bekijk onze complete camerabewakingspakketten boven in het menu onder “pakketten“. Kies voor Camerainstallatie als u op zoek bent naar professionele beveiligingsinstallatie in Amsterdam.

Amsterdam is een stad waar inbrekers graag toeslaan, maar met onze professionele camerabewakingssystemen kunnen we de stad een stuk veiliger maken. Laat ons uw beveiligingssysteem installeren en geniet van een betrouwbare beveiliging tegen een vaste lage prijs.

Richard met Dome bewakingscamera's en gereedschapstas in zijn hand

Hoe kan je het beste een beveiligingscamera in Amsterdam kopen of laten plaatsen ?

Het bestellen van een bewakingscamera op internet lijkt op het eerste gezicht misschien simpel, maar er zijn heel wat haken en ogen waar u rekening mee moet houden. Gelukkig kan de kennis en ervaring van ons bedrijf u veel geld besparen en ergernis voorkomen. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in het samenstellen, installeren en onderhouden van bewakingssystemen.

 

 

De juiste combinatie van bewakingscamera’s, kabels, pluggen, harddisk recorders en programmering is essentieel voor een goed werkend systeem. Maar nog belangrijker is de manier waarop het geheel geïnstalleerd wordt. Onze expertise en passie voor techniek zorgen ervoor dat uw camerasysteem optimaal functioneert en een lange levensduur heeft.

 

 

Wij bieden u dan ook graag een op maat gemaakt bewakingspakket aan, dat past bij al uw beveiligingswensen. Dit pakket installeren wij vervolgens geheel zorgeloos en naar uw wens, tegen een vast en all-in tarief. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op uw professionele camerabeveiliging.

 

 

Amsterdam is een grote stad met veel toeristen en een hoge criminaliteitscijfers. Het is dan ook belangrijk om je huis, bedrijf of eigendommen goed te beveiligen tegen inbraken, diefstal en vandalisme. Een beveiligingssysteem kan hierbij helpen en zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs als je er niet bent. Bovendien kan een beveiligingssysteem ook helpen om eventuele daders te identificeren en op te sporen. Zo verhoogt het hebben van een beveiligingssysteem niet alleen de veiligheid, maar ook de gemoedsrust.

Stappenplan

Bewakingscamera installatie Amsterdam


Contact
Stap 1
Contact

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.

Contact
Afspraak maken
Stap 2
Afspraak maken

Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.

 

Afspraak maken
Montage
Stap 3
Montage

Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn.

De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder (NVR recorder).

Montage
Installatie
Stap 4
Installatie

Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.

Installatie
Certificering
Stap 5
Certificering

Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.

 

Certificering

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD.

 

De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

22 jaar ervaring

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.