WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Camerabewaking

Beveiligingscamera's

Camerainstallatie.nl | Beveiligingscameras pakketprijs v.a. € 1.099,- incl. btw
Beveiligingscameras pakketprijs v.a. € 1.099,- incl. btw
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Beveiligingscamera advies op locatie
Beveiligingscamera advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Kies de beste beveiligingscamera's voor optimale veiligheid

Op zoek naar betrouwbare beveiligingscamera’s? Lees onze blog voor informatie over beveiligingscamera’s, waarom ze essentieel zijn en ontdek onze top 5 aanbevolen merken, zoals Dahua en Hikvision. Daarnaast delen we handige tips en trucs om het meeste uit je beveiligingscamera’s te halen.

Pakket samenstellen
Pakket samenstellen

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl

Waarom kiezen voor beveiligingscamera's?

Wil je je huis, kantoor of bedrijfspand optimaal beveiligen? Dan zijn beveiligingscamera’s een onmisbaar onderdeel van je beveiligingssysteem. Met de juiste camera’s kun je potentiële indringers afschrikken, je eigendommen beschermen en een gevoel van veiligheid creëren. In deze blog bespreken we waarom beveiligingscamera’s zo belangrijk zijn, presenteren we onze top 5 aanbevolen merken, zoals Dahua en Hikvision, en delen we handige tips en trucs om het meeste uit je beveiligingscamera’s te halen.

 

 

Beveiligingscamera’s bieden talloze voordelen voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. 

 

 1. Preventie van criminaliteit: Het aanwezig zijn van zichtbare camera’s kan potentiële indringers afschrikken en criminaliteit voorkomen.
 2. Bewijsmateriaal: In geval van een inbraak of ander incident kunnen beveiligingscamera’s waardevol bewijsmateriaal leveren voor de politie en verzekering.
 3. Monitoring op afstand: Moderne beveiligingscamera’s bieden de mogelijkheid om live beeldmateriaal op afstand te bekijken via je smartphone, tablet of computer. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent.
 4. Veilig gevoel: Beveiligingscamera’s zorgen voor een gevoel van veiligheid en gemoedsrust, zowel voor jou als voor je medewerkers, familie of klanten.

Top 5 merken beveiligingscamera's

Nu je weet waarom beveiligingscamera’s zo belangrijk zijn, willen we graag onze top 5 aanbevolen merken met je delen:

 

 1. Dahua: Dahua staat bekend om zijn geavanceerde technologie en hoogwaardige beveiligingscamera’s. Ze bieden een breed scala aan camera’s, van eenvoudige modellen voor thuisgebruik tot professionele systemen voor bedrijven.
 2. Hikvision: Hikvision is een wereldleider op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt een uitgebreid assortiment camera’s met geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning en bewegingsdetectie.
 3. Axis Communications: Axis Communications is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en betrouwbare camera’s. Ze bieden oplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik en hebben een breed scala aan modellen om aan verschillende behoeften te voldoen.
 4. Bosch Security Systems: Bosch Security Systems levert hoogwaardige beveiligingscamera’s met uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote beveiligingstoepassingen.
 5. Arlo: Arlo is gespecialiseerd in draadloze beveiligingscamera’s die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Met hun eenvoudige installatie en uitstekende beeldkwaliteit zijn ze ideaal voor thuisgebruik.

Tips en trics voor het gebruik van beveiligingscamera's

Hier zijn enkele handige tips en trucs om het meeste uit je beveiligingscamera’s te halen:

 

 

 1. Plaatsing en positionering: Plaats je camera’s op strategische locaties, zoals bij de ingang, in de buurt van waardevolle objecten en in goed verlichte gebieden. Zorg ervoor dat ze niet gemakkelijk bereikbaar zijn voor indringers.
 2. Bewegingsdetectie: Stel de bewegingsdetectiefunctie van je camera’s in, zodat je direct een melding ontvangt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit helpt je om snel te reageren op verdachte activiteiten.
 3. Opslag en back-up: Zorg ervoor dat je voldoende opslagruimte hebt voor je camerabeelden en maak regelmatig back-ups om ervoor te zorgen dat belangrijke beelden niet verloren gaan.
 4. Onderhoud: Reinig regelmatig de lenzen van je camera’s en controleer of alle apparatuur naar behoren functioneert. Verouderde of defecte camera’s moeten zo snel mogelijk worden vervangen.

Waarom kiezen voor een professioneel geïnstalleerd beveiligingssysteem?

Beveiligingscamera’s en -systemen zijn er in verschillende prijsklassen en kunnen gemakkelijk online worden gekocht. Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf een goedkoop beveiligingssysteem aan te schaffen en te installeren, is het belangrijk om te begrijpen dat goede beveiliging niet draait om prijs, maar om betrouwbaarheid, functionaliteit en effectiviteit.

 

 

Expertise en ervaring: Professionele beveiligingsinstallateurs hebben de kennis, expertise en ervaring om een beveiligingssysteem op de juiste manier te installeren. Ze begrijpen de beste plaatsing en positionering van camera’s, kunnen de juiste instellingen configureren en zorgen voor een optimale werking van het systeem.

 

 

Aanpassing aan jouw specifieke behoeften: Een professionele installateur kan je helpen bij het selecteren van de juiste beveiligingscamera’s en -componenten op basis van jouw specifieke behoeften en de kenmerken van jouw woning of bedrijfspand. Ze kunnen advies geven over het aantal camera’s, het type camera’s en andere functies die belangrijk zijn voor jouw situatie.

 

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit: Professionele beveiligingssystemen van gerenommeerde merken bieden over het algemeen betere betrouwbaarheid en kwaliteit dan goedkope doe-het-zelfsystemen. Ze zijn ontworpen om langdurig en probleemloos te functioneren, zelfs onder verschillende weersomstandigheden.

 

 

Geavanceerde functies en integratiemogelijkheden: Professionele beveiligingssystemen bieden vaak geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie, infraroodnachtzicht, gezichtsherkenning en integratie met
andere beveiligingsapparatuur, zoals alarmsystemen. Deze functies kunnen helpen om de veiligheid en efficiëntie van je beveiligingssysteem te verbeteren.

 

 

Onderhoud en ondersteuning: Een professioneel geïnstalleerd beveiligingssysteem wordt meestal geleverd met onderhouds- en ondersteuningsdiensten. Dit betekent dat je een aanspreekpunt hebt voor eventuele problemen, vragen of upgrades die je nodig hebt. Ze kunnen ook regelmatig onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat je beveiligingssysteem optimaal blijft presteren.

Gelukkig heb je beveiligingscamera's geïnstalleerd

Stel je de volgende situatie voor: Je bent op vakantie en geniet van een welverdiende rust. Plotseling ontvang je echter een melding op je smartphone dat er beweging is gedetecteerd bij je huis. Je hartslag versnelt en je voelt je onmiddellijk bezorgd. Gelukkig heb je beveiligingscamera’s geïnstalleerd en kun je direct actie ondernemen. Je opent de bijbehorende beveiligingsapp op je smartphone en bekijkt de live beelden van je beveiligingscamera’s. Je ziet een onbekende persoon rondsnuffelen bij je voordeur en probeert binnen te dringen.

 

 1. Je belt de politie: Je hebt direct visueel bewijs van een potentiële inbraakpoging. Je belt de politie en deelt de relevante informatie, zoals het uiterlijk van de indringer en hun gedrag.
 2. Je waarschuwt je buren: Je neemt contact op met je vertrouwde buren en informeert hen over de situatie. Ze kunnen extra waakzaam zijn en mogelijk helpen bij het bewaken van je eigendom totdat de politie arriveert.
 3. Je schrikt de indringer af: Via de tweerichtingsaudiofunctie op je beveiligingscamera spreek je de indringer rechtstreeks toe en waarschuwt hen dat ze worden gefilmd en dat de politie onderweg is. Dit kan ervoor zorgen dat de indringer zich realiseert dat ze betrapt zijn en het hazenpad kiezen.
 4. Je hebt bewijsmateriaal: Terwijl je wacht op de komst van de politie, leg je de live beelden van de beveiligingscamera’s vast en sla je ze op in de cloud of op een lokale opslag. Dit dient als belangrijk bewijsmateriaal voor de politie bij het identificeren en vervolgen van de dader.

 

 

Dankzij de beveiligingscamera’s kon je snel reageren op de dreigende situatie, de juiste stappen ondernemen en potentiële schade voorkomen. De aanwezigheid van beveiligingscamera’s alleen al kan indringers afschrikken en je een gevoel van veiligheid en gemoedsrust geven, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent.

 

Of het nu gaat om het voorkomen van inbraken, het identificeren van verdachte activiteiten of het leveren van cruciaal bewijsmateriaal, beveiligingscamera’s bieden een waardevolle tool voor het beschermen van je eigendommen, jezelf en je dierbaren. Investeer in hoogwaardige beveiligingscamera’s en geniet van de voordelen van continue monitoring en gemoedsrust, waar je ook bent.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant