WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
CameraInstallatie.nl

Beveiligingscamera systeem voor school in Zwolle

Camerainstallatie.nl | Eigen opgeleide monteurs
Eigen opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Vrijblijvend advies op locatie
Vrijblijvend advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Camerainstallatie.nl | 23 jaar ervaring
23 jaar ervaring
Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Al onze systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf.

Afspraak maken Offerte aanvragen
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Afspraak maken Offerte aanvragen Camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera systeem voor school in Zwolle

Bij Camerainstallatie.nl zijn we trots op onze nieuwste installatie bij een school in Zwolle. Het beveiligingscamera systeem dat we hebben geplaatst bestaat uit vijf camera’s die strategisch zijn geplaatst voor optimale beveiliging van de school en de veiligheid van de leerlingen en het personeel. Naast het plaatsen van de camera’s hebben we ook netjes de kabels getrokken volgens de regels van de NEN 8012 / CPR. Dit is bij scholen van groot belang, omdat de veiligheid van leerlingen en medewerkers altijd de hoogste prioriteit heeft.

 

 

Voordelen van camerabewaking voor scholen

 

Het hebben van een beveiligingscamera systeem biedt vele voordelen voor scholen. Zo kunnen camera’s helpen bij het voorkomen van vandalisme, diefstal en andere ongewenste activiteiten. Ook kunnen camera’s helpen bij het opsporen van daders als er toch iets gebeurt. Bovendien kan het hebben van een camera systeem bijdragen aan het gevoel van veiligheid voor leerlingen, personeel en ouders.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Hoe wij helpen en ondersteunen

Bij Camerainstallatie.nl hebben we ruime ervaring in het plaatsen van beveiligingscamera systemen voor scholen. We begrijpen dat elke school anders is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke school. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de installatie netjes en professioneel wordt uitgevoerd, volgens de regels van de NEN 8012 / CPR.

 

 

We bieden ook ondersteuning na de installatie. Zo kunnen we helpen bij het opzetten van de software om de beelden van de camera’s te bekijken en kunnen we training geven aan het personeel om het systeem effectief te gebruiken. Daarnaast bieden we periodiek onderhoud en reparatieservices om ervoor te zorgen dat het systeem altijd optimaal blijft werken.

 

 

Van A tot Z ondersteunen , dat is wat wij doen

 

Bij Camerainstallatie.nl streven we ernaar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Bij de Aquarel school in Zwolle hebben we dit bereikt door nauw samen te werken met Eline Klaver, een van onze beveiligingsexperts.

 

 

Eline heeft de school bezocht en grondig onderzocht om te bepalen welke beveiligingscamera’s het beste zouden werken voor hun specifieke behoeften. Ze heeft een kabelplan gemaakt dat voldoet aan de regels van de NEN 8012 / CPR en heeft een cameraplan ontworpen dat maximale dekking biedt terwijl de privacy van leerlingen en medewerkers wordt beschermd.

 

 

Na het maken van deze plannen heeft Eline het installatieteam van Camerainstallatie.nl geleid bij het installeren van het beveiligingscamera systeem. Ze zorgde ervoor dat alles netjes en professioneel werd geplaatst, volgens de geldende regels en voorschriften.

 

 

Eline was ook beschikbaar voor vragen en advies gedurende het hele proces. Ze heeft regelmatig contact gehouden met de school om ervoor te zorgen dat ze tevreden waren met het geïnstalleerde systeem en dat het voldeed aan hun verwachtingen.

 

 

Dankzij de expertise van Eline Klaver en het installatieteam van Camerainstallatie.nl heeft de Aquarel school in Zwolle nu een uitstekend beveiligingscamera systeem dat helpt bij het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van leerlingen en personeel.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant