WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Kleuren beveiligingscamera installatie bij kinder speeltuin

Super beeld kwaliteit

Het is altijd vervelend als mensen je eigendommen beschadigen of stelen, nietwaar? Je vraagt je soms af waarom ze dat zouden doen. Hoe zou je zelf reageren als het jou overkwam? Waarschijnlijk zien inbrekers of vandalen er wel een reden voor, misschien beschouwen ze het zelfs als een soort beroep of verplichting… Of is er iets anders wat hen drijft tot deze daden?

 

 

Hoe dan ook, het lijkt erop dat je je eigendommen moet beveiligen met een alarm, een beveiligingscamerasysteem, goede verlichting, en misschien zelfs tralies en prikkeldraad. Zelfs op speelplaatsen waar kinderen lekker aan het spelen zijn, worden speeltoestellen vernield en spullen gestolen! Dat is niet alleen vervelend voor de eigenaar, maar ook zeker niet leuk voor de kinderen die er komen spelen.

 

Onze beveiligingscameraadviseur, Koen, heeft een uitgebreid plan opgesteld met handige tips en trucs over hoe en waar we de camera’s het beste kunnen plaatsen. Na de installatie waken de camera’s nu over onze eigendommen en zorgen ze voor bewijsmateriaal en veiligheid. Dit werd ook zeer gewaardeerd door de verzekering, want niemand zit te wachten op herhaalde schadeclaims.

 

 

Een van de meest indrukwekkende technische hoogstandjes is de camerapaal die we hebben geplaatst. Met twee kleuren beveiligingscamera’s bewaken ze nu het terrein met behulp van slimme AI-technologie, waaronder lijnmetingen en detectie van personen, dieren en voertuigen.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
De installatie van een beveiligingscamera systeem

Onze monteurs

Een beveiligingscamera komt niet zomaar aan de muur of op een paal terecht; daar komt echt vakmanschap bij kijken. Wij zorgen ervoor dat de juiste kabels worden getrokken voor de camera’s, en daarbij houden we ons strikt aan de geldende CPR-normen. Het is immers belangrijk dat de kabels brandveilig zijn, volgens de NEN8012-norm. Door te kiezen voor de juiste kabel, materialen en camera specifiek voor de oplossing, garanderen we niet alleen veiligheid, maar ook een duurzame en betrouwbare oplossing op lange termijn. Een goed camerasysteem is immers voorbereid op de toekomst, en daarmee een slimme investering.

 

 

Helaas zijn er tal van naamloze merken of camera’s die snel in productie worden genomen. Dit zijn camera’s waar je niet op wilt vertrouwen; wij noemen ze ‘eendagsvliegen’. Deze goedkope systemen lijken aantrekkelijk, maar kunnen uiteindelijk voor hoofdpijn zorgen. Denk aan apps die plotseling niet meer werken, geen updates meer ontvangen, of zelfs niet meer compatibel zijn met nieuwe telefoons.

 

 

Wat doe je dan met een camera systeem dat niet meer functioneert, terwijl je er wel flink geld aan hebt uitgegeven? Hoe kun je dit vermijden? Het antwoord: vraag om deskundig advies bij een vakman. En dan bedoelen we niet de snelle webshopverkoper die de producten niet eens in handen heeft gehad, maar een specialist met kennis en ervaring die het vak door en door kent. Zoals ze zeggen in ons vak: kennis en ervaring zijn macht, en dat maakt je een betrouwbare vakman.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
De server voor de beveiligingscamera beelden

Het middelpunt van het camerabeveiliging systeem de NVR/Opname server

Nadat de kabels zijn getrokken, de palen zijn geplaatst of de camera’s zijn opgehangen, is het tijd om ze te programmeren. Elke IP-camera krijgt zijn eigen unieke IP-adres, en voor elke camera stellen we aparte programma’s in. Zo configureren we de lijndetectie, slimme bewegingssensoren en bepalen we wat en wanneer er moet worden opgenomen of een melding moet worden verstuurd.

 

 

Vervolgens gaan we het centrale opnameapparaat installeren en programmeren. Deze server zal de camerabeelden opslaan en verwerken. Met een krachtige processor worden de beelden verwerkt, waardoor ze gemakkelijk terug te vinden zijn. Geen gedoe meer met zoeken naar een speld in een hooiberg; gewoon klikken en je vindt snel en eenvoudig precies de beelden die je wilt zien, zonder enige hoofdpijn.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Best een grappig gezicht, toch? Op de foto zie je eigenlijk een beveiligingssysteem voor het beveiligingssysteem: een slot om de paal te beschermen tegen vandalisme en pogingen tot kantelen. Zo voorkomen we dat mensen aan de kostbare cameramast gaan zitten. Bij ons draait het om oplossingen bedenken, en zo hebben we speciaal voor deze klant een extra beveiliging laag voor de cameramast ontwikkeld. Zo kunnen we de veiligheid van het beveiligingssysteem nog beter garanderen. Handig toch? We denken graag proactief met je mee.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Software en app voor de beveiligingscamera

makkelijk en snel

Alles is geïnstalleerd, opgehangen en geprogrammeerd. Vanaf dit moment is het systeem operationeel. Nu is het tijd om de app en software te testen en te gebruiken, want digitaal kun je alles bedienen. Of je nu je telefoon, tablet, pc of zelfs een monitor gebruikt, je kunt eenvoudig verbinding maken met onze camerabeveiligingsserver.

 

 

We maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zorgen voor de volledige installatie, dus je hoeft zelf niets te doen. Kom je er niet uit? Geen zorgen, we hebben een helpdesk en servicecontracten beschikbaar om je te ondersteunen.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

Kies de juiste partner, iemand die je volledig kunt vertrouwen. Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het toevertrouwen van je netwerk en ICT-omgeving aan iemand een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

 

 

Ons bedrijf bestaat uit een team van slimme koppen, jongens met een passie voor techniek. Of het nu gaat om camerabewaking, alarmsystemen, toegangscontrole, IT en ICT, werkplekbeheer, bekabeling, glasvezel, wifi-netwerken of patchkasten, wij hebben overal verstand van.

 

 

We nemen je graag alle technische zorgen uit handen. Met onze expertise en betrouwbare service zorgen we ervoor dat jouw systemen altijd probleemloos draaien. Met ons aan jouw zijde kun je met een gerust hart achterover leunen en genieten van een perfect werkende technologische omgeving.

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is de rol van een betrouwbare IT-partner van onschatbare waarde. MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl begrijpen als geen ander dat een effectieve IT-partner niet alleen technologische ondersteuning biedt, maar ook een cruciale rol speelt in het elimineren van gedoe en zorgen voor naadloze operationele processen.

 

 

Waarom Kies Je Voor Ons:

  1. Creatief Denken en Oplossingsgericht: Wij omarmen complexiteit als een kans om creatief te denken. Of het nu gaat om netwerkuitdagingen, connectiviteitsproblemen, of innovatieve IT-oplossingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team ziet problemen als kansen om unieke en effectieve oplossingen te creëren.
  2. Geen Gedoe, Geen Gemaar: Klanten hebben geen tijd voor gedoe en oeverloze discussies. Wij begrijpen dat, en daarom streven we ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Geen onnodige complicaties, geen verborgen kosten – alleen duidelijke en doelgerichte IT-ondersteuning.
  3. Proactieve Ondersteuning: Een goede IT-partner is er niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook proactief om te voorkomen dat problemen ontstaan. Wij monitoren en onderhouden systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.
  4. Betrouwbaarheid en Snelheid: In de wereld van IT is snelheid van essentieel belang. Wij begrijpen dat tijd gelijkstaat aan geld en zorgen ervoor dat onze oplossingen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel en efficiënt werken.

 

Wat Onze Klanten Zeggen:

“MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Ze denken vooruit, bieden oplossingen nog voordat we de problemen ervaren, en bovenal, er is nooit gedoe. Gewoon betrouwbare IT-ondersteuning die werkt!”

 

 

Ontdek de MegaSnel Ervaring:

Kies voor een IT-partner die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw behoefte aan eenvoud en duidelijkheid. Ontdek waarom MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl de voorkeurspartner zijn voor bedrijven die geen concessies willen doen aan IT-excellentie.

 

 

 

Schakel over naar MegaSnel – waar creativiteit, oplossingsgericht denken en een moeiteloze IT-ervaring samenkomen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant