WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning in diemen beveiligd beveiligingscamera zonder kabel kabel te zien

Onlangs hebben onze eigen monteurs een succesvolle installatie van camerabewaking uitgevoerd in Diemen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van beveiligingssystemen en zijn zeer bedreven in het installeren van systemen die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

 

Een van de belangrijkste doelen van onze monteurs is om ervoor te zorgen dat er geen kabels te zien zijn en dat de camera’s netjes zijn geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de camera’s niet alleen effectief zijn in het bewaken van uw eigendom, maar ook dat ze er esthetisch aantrekkelijk uitzien. We begrijpen dat het hebben van onooglijke kabels en lelijke camera’s niet alleen de esthetiek van uw eigendom kan verstoren, maar ook dat het kan leiden tot schade aan de apparatuur en storingen op de lange termijn.

 

 

Voor deze installatie hebben we gekozen voor een Dahua recorder en Dahua 8mp turret camera’s. Dahua is een gerenommeerd merk in de beveiligingsindustrie en staat bekend om zijn innovatieve technologie en betrouwbare prestaties. De Dahua recorder die we hebben gebruikt biedt een hoge opnamecapaciteit en is gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. De Dahua 8mp turret camera’s zijn ontworpen met geavanceerde technologieën zoals IR-LED’s voor nachtzicht en IP67 waterbestendigheid, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden.

 

 

Met deze installatie hebben we ervoor gezorgd dat onze klant een hoogwaardig beveiligingssysteem heeft dat niet alleen effectief is in het bewaken van hun eigendom, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan hun omgeving. Wij geloven dat het beter is om het goed te doen dan het slecht zelf te doen en daarom raden we altijd aan om een professional te laten installeren voor de beste resultaten.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera's plaatsen op een woning

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om een beveiligingscamera netjes op een woning te installeren. Een van de belangrijkste aspecten hierbij is om ervoor te zorgen dat de camera niet alleen effectief is in het bewaken van uw eigendom, maar ook dat deze netjes en onopvallend wordt geïnstalleerd.

 

 

Een techniek die vaak wordt gebruikt door professionele installateurs is het uitvoeren van een verborgen installatie. Hierbij wordt de camera zo geplaatst dat deze niet direct zichtbaar is voor potentiële indringers. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door de camera achter een raam, in een hoek of achter een plant te plaatsen.

 

 

Een andere techniek is het plaatsen van de camera op een strategische locatie, waarbij de camera zo min mogelijk opvalt. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door de camera op een plek te monteren waar deze opgaat in de achtergrond, zoals een donkere muur of gevel.

 

 

Bij het installeren van beveiligingscamera’s is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen kabels of andere apparatuur zichtbaar zijn. Dit kan worden bereikt door de kabels netjes weg te werken in de muren of de vloeren van uw woning.

 

In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om gaten te boren in de muur om de camera te bevestigen. Om dit op een nette manier te doen, kan de installateur gebruik maken van een boormal om nauwkeurig te boren en het risico op beschadiging van de muur te minimaliseren.

 

 

In het geval van de installatie in Diemen waar u naar verwijst, hebben onze eigen monteurs gebruik gemaakt van een andere techniek om de camera’s netjes te installeren. Ze hebben ervoor gekozen om de voeg eruit te slijpen en daarna weer opnieuw te voegen. Dit zorgt ervoor dat de camera’s stevig worden bevestigd en dat de kabels netjes zijn weggewerkt.

 

 

Door het gebruik van deze technieken hebben onze monteurs ervoor gezorgd dat de camera’s op een nette en professionele manier zijn geïnstalleerd, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van uw woning. Het resultaat is een effectief beveiligingssysteem dat niet alleen uw eigendom beschermt, maar er ook nog eens goed uitziet.

Waarom een geen draadloze beveiligingscamera ?

Beveiligingscamera’s zijn er in verschillende soorten en maten. Een van de belangrijkste keuzes die u moet maken bij het kiezen van een beveiligingscamera is of u gaat voor een bekabelde of draadloze camera. Hoewel draadloze camera’s een aantal voordelen bieden, zijn er goede redenen waarom bekabelde camera’s over het algemeen beter zijn.

 

 

Het belangrijkste voordeel van een bekabelde camera is dat deze betrouwbaarder is dan een draadloze camera. Bekabelde camera’s zijn verbonden met het netwerk via een fysieke kabel, wat betekent dat er geen storingen of onderbrekingen kunnen optreden. Dit is vooral belangrijk als u uw beveiligingscamera’s gebruikt voor kritieke bewakingstaken, zoals het bewaken van uw eigendom tegen inbrekers of vandalen.

 

 

Draadloze camera’s zijn daarentegen afhankelijk van het draadloze signaal van uw thuisnetwerk. Dit signaal kan worden verstoord door interferentie van andere apparaten, door obstakels zoals muren en meubels, of door storingen in de omgeving. Hierdoor kunnen er storingen optreden in de overdracht van gegevens van de camera naar de ontvanger, waardoor beelden kunnen worden gemist of vertraagd.

 

 

Een ander voordeel van bekabelde camera’s is dat ze over het algemeen een hogere beeldkwaliteit bieden dan draadloze camera’s. Dit komt doordat de beeldgegevens rechtstreeks via de kabel worden verzonden, zonder verlies van signaalsterkte of kwaliteit. Dit betekent dat u scherpere en gedetailleerdere beelden krijgt met bekabelde camera’s dan met draadloze camera’s.

 

 

Bovendien hebben bekabelde camera’s vaak een groter bereik dan draadloze camera’s. Dit komt doordat de afstand tussen de camera en de ontvanger niet beperkt wordt door de draadloze signaalsterkte. Dit betekent dat u bekabelde camera’s op grotere afstanden van de ontvanger kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over signaalverlies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant