WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
CameraInstallatie.nl

Beveiligingsinstallatie zoals Alarm en beveiligingscamera's in Rotterdam en Denhaag

Camerainstallatie.nl | Eigen opgeleide beveiliging monteurs
Eigen opgeleide beveiliging monteurs
Camerainstallatie.nl | Vrijblijvend beveiliging advies op locatie
Vrijblijvend beveiliging advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Camerainstallatie.nl | 23 jaar ervaring
23 jaar ervaring
Rotterdam en Denhaag wij komen gewoon vrijblijvend langs voor beveiliging advies op locatie!

Al onze beveiliging systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf.

Afspraak maken Offerte aanvragen
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Afspraak maken Offerte aanvragen Camerainstallatie.nl

Beveiliging installatie in Rotterdam en Denhaag

In Den Haag en Rotterdam zijn helaas veel woninginbraken en diefstallen. In 2020 werden in Den Haag maar liefst 4.500 inbraken geregistreerd, terwijl Rotterdam met 6.100 inbraken zelfs de stad was met het hoogste aantal inbraken in Nederland. Dit zijn verontrustende cijfers die laten zien dat er in deze steden extra aandacht moet worden besteed aan woningbeveiliging. In deze blog gaan we dieper in op waarom mensen in Den Haag en Rotterdam een alarm- en camerasysteem moeten kopen.

 

cctv camerabewaking vakantie park

 

Waarom is de aanschaf van een Alarm of Camera systeem in Denhaag of Rotterdam zo verstandig ? 

 1. Veiligheid en gemoedsrust: Het kopen van een alarm- en camerasysteem is een investering in uw eigen veiligheid en gemoedsrust. Met een goed beveiligd huis kunt u met een gerust hart van huis gaan, wetende dat uw huis en eigendommen veilig zijn.

   

 2. Afschrikken van criminelen: Een zichtbaar alarm- en camerasysteem kan inbrekers afschrikken. Criminelen willen namelijk liever niet betrapt worden en zullen eerder een woning overslaan als er beveiligingsmaatregelen zijn genomen.

   

 3. Bewijsmateriaal: Mocht er onverhoopt toch een inbraak plaatsvinden, dan kan het beeldmateriaal van de beveiligingscamera’s helpen bij het opsporen en vervolgen van de daders. Dit kan niet alleen bijdragen aan het terugkrijgen van gestolen eigendommen, maar ook aan het verminderen van het aantal inbraken in de toekomst.

   

 4. Kostenbesparing: Het kopen van een alarm- en camerasysteem kan op de lange termijn zelfs kostenbesparend zijn. Als er namelijk een inbraak plaatsvindt, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Denk aan gestolen waardevolle spullen, schade aan uw huis en het verlies van uw gevoel van veiligheid. Met een goed beveiligd huis kunt u deze kosten voorkomen.

 

 

 

Verhoog de veiligheid van uw woning of bedrijf met onze op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Waarom is beveiliging installatie belangrijk?

Het is begrijpelijk dat je het beveiligen van je huis of bedrijf niet zomaar aan iedereen wilt overlaten. Een alarm- en camerasysteem is inderdaad een intieme aangelegenheid en het is daarom belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de installateur. Daarom raden wij aan om de installatie te laten uitvoeren door een ervaren installatiebedrijf zoals Camerainstallatie.nl.

 

Waarom kiezen voor Camerainstallatie.nl 

 

 1. Professionele installatie: Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Ze weten precies wat er nodig is om je huis of bedrijf goed te beveiligen en zorgen voor een professionele installatie die aan al je eisen voldoet.

   

 2. Kwaliteitssystemen: Camerainstallatie.nl werkt uitsluitend met hoogwaardige systemen van gerenommeerde merken. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame beveiligingsoplossing.

   

 3. Maatwerkadvies: Onze adviseurs denken graag met je mee om de beste oplossing te vinden die past bij jouw situatie en wensen. Of je nu een klein appartement of een groot kantoorpand wilt beveiligen, wij hebben altijd een oplossing op maat voor je.

   

 4. Service en garantie: Bij Camerainstallatie.nl staan we voor onze producten en diensten. We bieden daarom een uitstekende service en garantie op onze systemen. Zo kun je altijd rekenen op onze professionele ondersteuning bij eventuele vragen of problemen.

TIPS voor het beveiligen van je woning in Rotterdam en Denhaag

Het beveiligen van je woning hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn verschillende manieren waarop je met weinig geld je woning in Rotterdam of Den Haag beter kunt beveiligen. Hier zijn enkele tips:

 

 

 1. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting rondom je huis. Hiermee schrik je potentiele inbrekers af en kunnen zij minder gemakkelijk ongezien hun gang gaan.

   

 2. Sluit ramen en deuren: Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk om altijd ramen en deuren goed af te sluiten. Vergeet hierbij niet om ook de bovenramen op de eerste verdieping goed af te sluiten.

   

 3. Plaats camera’s: Beveiligingscamera’s zijn een effectieve manier om inbrekers af te schrikken en ze te identificeren als ze toch binnen proberen te komen. Er zijn verschillende goedkope opties op de markt, zoals camera’s die verbonden zijn met een app op je smartphone.

   

 4. Installeer een alarmsysteem: Een alarmsysteem kan ook een goede investering zijn om je woning beter te beveiligen. Er zijn verschillende betaalbare opties beschikbaar, zoals draadloze alarmsystemen die je zelf kunt installeren.

   

 5. Verwijder obstakels: Zorg dat er geen obstakels zijn rondom je huis waar inbrekers zich achter kunnen verschuilen. Denk hierbij aan struiken, bomen of vuilnisbakken.

   

Als je er niet uitkomt of vragen hebt over de beste manier om je woning te beveiligen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professioneel installatiebedrijf zoals Camerainstallatie.nl. Wij helpen je graag verder en vinden altijd een passende oplossing die past bij jouw budget en situatie.

 

 

beveiliging advies Eline Klaver camerainstallatie.nl

Voordelen van een Alarm of Camerabewaking systeem in Rotterdam en Denhaag

Een alarm- of camerabewakingssysteem kan een waardevolle investering zijn om je woning of bedrijf in Den Haag of Rotterdam te beveiligen.

 

Hier zijn enkele voordelen van deze systemen:

 

 1. Preventie: Het hebben van een alarm- of camerabewakingssysteem kan inbrekers ontmoedigen om in te breken of vandalisme te plegen. Dit komt omdat inbrekers weten dat ze worden bekeken en dat er een groot risico is dat ze worden gepakt.

   

 2. Beveiliging op afstand: Met moderne technologieën kun je tegenwoordig een alarm- of camerabewakingssysteem op afstand bedienen en bewaken. Je kunt bijvoorbeeld live videobeelden van je woning of bedrijf bekijken via een app op je smartphone.

   

 3. Bewijsmateriaal: Als er toch een inbraak of vandalisme plaatsvindt, kan een alarm- of camerabewakingssysteem helpen bij het verzamelen van bewijsmateriaal. Dit kan de politie helpen bij het opsporen en vervolgen van de daders.

   

 4. Lagere verzekeringspremies: Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden lagere premies aan voor woningen en bedrijven met een goed beveiligingssysteem. Dit kan een belangrijke financiële overweging zijn.

   

 5. Gemoedsrust: Het hebben van een alarm- of camerabewakingssysteem kan ook bijdragen aan een gevoel van gemoedsrust. Het geeft je de zekerheid dat je woning of bedrijf goed beschermd is en je je minder zorgen hoeft te maken over mogelijke inbraken of vandalisme.

 

Volgens de politie is het hebben van een alarm- of camerabewakingssysteem ook een effectieve manier om inbraken en vandalisme te voorkomen. Ze adviseren dan ook om deze systemen te installeren, net zoals bij een VvE of bedrijfspand. Bij Camerainstallatie.nl kunnen wij je helpen bij het kiezen en installeren van het juiste systeem voor jouw situatie, zodat je kunt profiteren van de voordelen die deze systemen bieden.

 

 

 

Landelijke specialist beveiliging camera installatie

 

Voorkom inbraken en diefstal met onze geavanceerde alarm- en camera-installaties. Laat ons uw woning of bedrijf beschermen!

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant