WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Beveiligingscamera installatie

door ervaringsdeskundige verteld

Wil je je huis of bedrijf optimaal beveiligen? Dan mag een goede beveiligingscamera-installatie niet ontbreken. Maar met zoveel merken, types en kwaliteiten is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Welke beveiligingscamera past het beste bij jouw situatie?

 

 

Geen zorgen! Wij nemen al het denkwerk voor je uit handen. Van de ideale hoek en hoogte tot aan de juiste kabel en installatie. Jij hoeft alleen maar te genieten van gemoedsrust, want wij zorgen voor de rest. Stress? Daar doen wij niet aan!

 

 

Of je nu ver wilt kunnen kijken, een breder perspectief wilt hebben, of zelfs een volledige 180 of 360 graden dekking wenst – alles is mogelijk met onze beveiligingscamera’s. En niet alleen dat! Wil je geluid, lampen, een flitser, of een speaker integreren? Met onze camera’s kan het allemaal.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Met de nieuwste technologieën zijn beveiligingscamera’s veel meer dan alleen maar een opnameapparaat. Ze kunnen mensen herkennen, maar ook dieren, voertuigen zoals auto’s, fietsen, motoren… en zelfs leeftijd schatten, lengte meten of zelfs lichaamswarmte detecteren. Is dit altijd nodig? Nou, niet per se, maar het is wel leuk om mee te experimenteren!

 

 

Net zoals je Philips Hue-lampen kunt koppelen, een alarmsysteem, een Homey Pro-systeem, domotica of een NX Witness-camerasysteem. Er is zoveel keuze en zoveel mogelijkheden!

 

 

En wat dacht je van de verschillende merken? Het populairste merk is Dahua, gevolgd door Hikvision op de tweede plaats. Hanwha, Honeywell en Bosch zijn ook goede alternatieven, vaak iets duurder maar met minder nieuwe technologieën.

 

 

De merken die het meest investeren in nieuwe technologieën zijn toch wel Dahua en Hikvision. Zij zijn de grootste spelers ter wereld. Alle cameramerken hebben afgesproken dezelfde taal te spreken, dit wordt Onvif genoemd. Hierdoor kunnen ze onderling worden gecombineerd, waardoor je verschillende merken op één platform kunt gebruiken.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Meer beeld voor je geld

De betere beveiligingscamera

Op de foto’s van dit project schittert de Dahua PDW5849P-A180-E2-ASTE 8MP Full-color WizMind ePoE Eyeball 180° duallens camera. Een hele mond vol, maar op dit moment is dit een van de beste camera’s die er zijn. Met een maximale kijkhoek van 180 graden weet deze camera de beelden prachtig vast te leggen.

 

 

Het mooie is dat je met slechts één enkele UTP-kabel het beeld van twee camera’s krijgt. Dat is echt uniek! En wat nog beter is, je hebt maar één videokanaal nodig om dit voor elkaar te krijgen. Als je goed kijkt naar de camera, zie je daadwerkelijk twee lenzen in de behuizing zitten. Dit wordt “camera slicing” genoemd, waarbij twee cameralezen worden samengevoegd tot één beeld.

 

 

Dit is vooral handig tijdens de bouw van je woning. Als je slechts één kabel hebt getrokken maar achteraf meer wilt zien, hoef je geen extra kabel te trekken. Je krijgt namelijk veel meer beeld voor je geld zonder extra gedoe.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
beveiligingscamera app om de beelden

live te bekijken !

Deze camera is niet zomaar op die muur beland. We hebben uitgebreid met de klant gesproken over hun wensen en de mogelijkheden. Het punt was dat er tijdens de bouw op drie plekken kabels waren getrokken en de muur netjes gestuct was. Het zou lastig zijn om nu nog extra kabels te trekken. Dus, wat doe je als je meer beeld wilt zonder extra gedoe?

 

 

We hebben gebruikgemaakt van zogenaamde POE-kabelsplitters. Hiermee kunnen we twee camera’s aansluiten op één kabel. Maar we kunnen ook een dual-lens camera aansluiten op één kabel, en dat is precies wat we in deze situatie hebben gedaan. Met een totale beeldresolutie van maar liefst 8 MP! Dat is haarscherp. Je kunt zelfs het kenteken van een auto duidelijk en scherp lezen.

 

 

Met onze handige beveiligingscamera-app kun je op afstand livebeelden bekijken, maar ook terugkijken. Ideaal toch? Niemand wil gedoe. Het leven moet makkelijk en snel zijn, en met onze app is dat precies wat je krijgt.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Beveiligingscamera advies

offerte

Ben je ook op zoek naar een beveiligingscamera? Wil je deskundig advies, uitstekende service en de installatie door ons laten verzorgen? Bel of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en voorzien je van eerlijk en betrouwbaar advies. En als je advies op locatie wenst, geen probleem! We komen gewoon bij je langs voor een beveiligingsadvies. Daarna stellen we vrijblijvend een nette offerte op, inclusief montage en installatie. Geen zorgen, geen stress. Gewoon zoals het hoort.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

 

Kies de juiste partner, iemand die u volledig kunt vertrouwen.
Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het
toevertrouwen van uw netwerk en ICT omgeving aan iemand is
een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

 

 

 

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is de rol van een betrouwbare IT-partner van onschatbare waarde. MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl begrijpen als geen ander dat een effectieve IT-partner niet alleen technologische ondersteuning biedt, maar ook een cruciale rol speelt in het elimineren van gedoe en zorgen voor naadloze operationele processen.

 

 

Waarom Kies Je Voor Ons:

  1. Creatief Denken en Oplossingsgericht: Wij omarmen complexiteit als een kans om creatief te denken. Of het nu gaat om netwerkuitdagingen, connectiviteitsproblemen, of innovatieve IT-oplossingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team ziet problemen als kansen om unieke en effectieve oplossingen te creëren.
  2. Geen Gedoe, Geen Gemaar: Klanten hebben geen tijd voor gedoe en oeverloze discussies. Wij begrijpen dat, en daarom streven we ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Geen onnodige complicaties, geen verborgen kosten – alleen duidelijke en doelgerichte IT-ondersteuning.
  3. Proactieve Ondersteuning: Een goede IT-partner is er niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook proactief om te voorkomen dat problemen ontstaan. Wij monitoren en onderhouden systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.
  4. Betrouwbaarheid en Snelheid: In de wereld van IT is snelheid van essentieel belang. Wij begrijpen dat tijd gelijkstaat aan geld en zorgen ervoor dat onze oplossingen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel en efficiënt werken.

 

Wat Onze Klanten Zeggen:

“MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Ze denken vooruit, bieden oplossingen nog voordat we de problemen ervaren, en bovenal, er is nooit gedoe. Gewoon betrouwbare IT-ondersteuning die werkt!”

 

 

Ontdek de MegaSnel Ervaring:

Kies voor een IT-partner die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw behoefte aan eenvoud en duidelijkheid. Ontdek waarom MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl de voorkeurspartner zijn voor bedrijven die geen concessies willen doen aan IT-excellentie.

 

 

 

Schakel over naar MegaSnel – waar creativiteit, oplossingsgericht denken en een moeiteloze IT-ervaring samenkomen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant