WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Quick Pick - snel terug zoeken op beveiligingscamera beelden

De Quick Pick-technologie van Dahua kan snel menselijke/voertuigdoelwitten van belang identificeren, wat de zoektocht naar relevante SMD-evenementen optimaliseert. Deze functie integreert op uitstekende wijze de intelligente functies van zowel camera’s als recorders en kan menselijke/voertuigdoelwitten zoeken op basis van AI-algoritmen die kleding- en voertuigkleuren kunnen extraheren en vergelijken. Hierdoor worden de arbeidskosten aanzienlijk verminderd en de nauwkeurigheid van de resultaten verhoogd in vergelijking met handmatige controle van SMD-evenementen.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Vermindering van handmatige controle

Quick Pick vereenvoudigt zoekstappen om tijd en kosten te besparen. Het stelt u in staat om te automatiseren wat eens een handmatige inspanning van enkele uren was. In vergelijking met andere traditionele zoekmethoden is er een aanzienlijke afname van het aantal videoclips dat u handmatig moet controleren met behulp van de Quick Pick-functie.

 

 

Zoeken naar meerdere doelwitten

Quick Pick kan tegelijkertijd één of meer menselijke/voertuigdoelwitten vergelijken. De zoekresultaten van Quick Pick omvatten videoclips die betrekking hebben op alle menselijke/voertuigdoelwitten in de detectiebox.

 

 

Hogere nauwkeurigheid – filterdoel-nauwkeurigheid ≥ 90%

Filter onrelevante menselijke/voertuigdoelwitten Op basis van AI-algoritmen die kleuren van kleding en voertuigen kunnen extraheren en vergelijken, kan de Quick Pick-functie onrelevante menselijke/voertuigdoelwitten filteren. Dit helpt gebruikers zich te concentreren op de doelwitten van belang en nuttige informatie met hogere nauwkeurigheid te vinden.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

 

Eenvoudiger bediening – gemiddelde zoek tijd ≤ 5s

Snelle volledige-kanaal-zoekopdracht Quick Pick ondersteunt het zoeken naar doelwitten via volledige-kanaal-SMD-opnamen,
wat zorgt voor een meer uitgebreide zoektocht naar mogelijke risico’s en subtiele problemen.
De standaard zoekconditie is al voorgeprogrammeerd om configuratietijd te besparen.

 

Dahua Quick pick

 

Zoeken met één klik

Quick Pick biedt een zoekfunctie met één klik om menselijke/voertuigdoelwitten van belang te lokaliseren.
Het heeft één zoekknop op zowel de voorbeeld- als de afspeelinterface die kan worden
gebruikt om relevante videoregistraties na een gebeurtenis te vinden.

 

Dahua Quick pick

 

Gebruiksvriendelijk en handig UI-ontwerp

Quick Pick presenteert een nieuwe zoek-UI die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is.
Op dezelfde pagina vindt u zoekresultaten in het linkermenu en videoweergave aan de rechterkant.
Deze video’s kunnen automatisch één voor één worden afgespeeld.
De zoekconditiebalk is in eerste instantie verborgen en de gelijkenis
kan snel worden aangepast door de schuifregelaar in de linksonder te slepen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant