WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wat kost camerabewaking en de installatie van een bewakingscamerasysteem?

Deze vraag krijgen wij enorm veel. Logisch, want de beveiliging van uw woning is erg belangrijk en de kosten kunnen verrassend zijn. Juist omdat we graag duidelijk zijn, hebben wij als bedrijf ervoor gekozen om al onze bewakingscamera pakketten inclusief montage voor all-in tarieven aan te bieden. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan bij de installatie van uw bewakingscamerasysteem. Via onze handige kostencalculator kunt u zelf makkelijk zien wat de kosten zouden zijn als wij het gekozen pakket bij u komen installeren.

Bewakingscamerasysteem: installatie

Om u het zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij een all-in service aan voor al onze bewakingscamerasystemen en beveiligingscamera pakketten. U hoeft zich geen zorgen te maken over loshangende kabels, ingewikkelde software of montage. Een camerabewakingssysteem zoals wij deze leveren, is ervoor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

 

Bij concurrenten kan het zo zijn dat u na de aanschaf van uw camerabewakingssysteem voor onverwachte kosten komt te staan. Wij bieden daarom altijd vaste pakketten aan waarbij de complete prijs all-in is. Geen verrassingen of onverwachte (extra) kosten bij de aanschaf van uw bewakingscamerasysteem. Zo kunt u bij ons al vanaf 36,95 euro per maand een compleet camerabewakingssysteem inclusief montage en installatie aanschaffen. Los van camerasystemen bieden wij ook alarmsystemen en intercomsystemen aan welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden en via de app op uw tablet en telefoon te beheren zijn. Al onze pakketten zijn inclusief installatie en montage.

 

Geniet van een geavanceerd beveiligingscamera systeem inclusief installatie en montage voor de beste prijs. Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur!

Bel mij terug

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.

Camerainstallatie.nl

Onze installatieservice voor beveiligingscamerasystemen

Onze installatieservice voor bewakingscamerasystemen is de perfecte oplossing voor het beveiligen van uw huis of bedrijf. Voordat we bij u langskomen om het bewakingscamerasysteem te installeren, sturen wij eerst een adviseur die samen met u de locatie bekijkt en het beste advies geeft voor het bewakingscamerasysteem. Tijdens dit adviesgesprek stellen we een compleet plan op dat aan uw wensen en eisen voldoet. Onze adviseur kan u ook helpen met het begrijpen van alle mogelijkheden en wetgevingen rondom bewakingscamera’s.

 

Na het opstellen van het cameraplan plannen we samen met u een afspraak in voor onze monteur. Onze monteur zal het bewakingscamerasysteem installeren zonder hak- of breekwerk. De installatie duurt meestal niet langer dan één dag en onze monteur zal altijd netjes voorstellen en samen met u het plan nogmaals doornemen. Dankzij het plan van de adviseur kunnen onze monteurs zeer efficiënt werken, waardoor u tijd, rommel en oponthoud bespaart. Na de installatie zal onze monteur de werkplek netjes achterlaten en zullen we samen met u nog een laatste controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat u overal van op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kies voor onze installatieservice voor bewakingscamerasystemen en bescherm uw huis of bedrijf tegen diefstal en vandalisme.

 

 

 

 

 

Super fijne beveiligingscamera/camerabewaking software GRATIS bij al onze installaties

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig en overal uw camerabeelden bekijken op uw computer. Het is gemakkelijk om de beelden terug te kijken en te exporteren wanneer dat nodig is, zowel vanaf Windows als MacOS computers.

 

Onze bewakingscamera’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van videobewaking en hebben een ultrahoge HD-resolutie tot 4K. Hierdoor presteren de camera’s optimaal onder alle lichtomstandigheden en kunnen ze haarscherpe beelden leveren, zowel overdag als ’s nachts.

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichtomstandigheden aan en levert daardoor ook ’s nachts optimale beelden. De camera’s zijn voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR waardoor de beelden in het donker net zo scherp zijn als overdag.

 

Met onze bewakingscamera’s en software heeft u altijd en overal toegang tot de beveiliging van uw eigendommen. Kies voor onze ultramoderne camerabeveiliging en beveilig uw eigendommen met de hoogste kwaliteit beeldmateriaal.

 

 

Installatiekosten en gratis offerte voor uw camerabewakingssysteem

Bent u geïnteresseerd in het installeren van een camerabewakingssysteem, maar mist u de tijd, energie of expertise om het systeem netjes te installeren en te configureren? Wij bieden een complete installatieservice van A tot Z, inclusief vrijblijvend advies op maat. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging en voorziet u ter plekke van de installatiekosten, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

 

Onze professionele installatieservice omvat:

  • Het instellen en netjes wegwerken van de recorder
  • Zorgvuldige afmontage, aansluiting en configuratie van het camerabewakingssysteem
  • Instelling van de app op uw mobiele telefoon en andere gewenste apparaten
  • Een gedetailleerde uitleg van de bediening van het systeem en de verschillende functies door onze monteur
  • Afstelling van alle camera’s in overleg met u

 

Laat ons uw camerabewakingssysteem installeren, zodat u verzekerd bent van de meest optimale installatie en beveiliging van uw pand. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Camerabeveiliging inclusief professionele installatie

Bij CameraInstallatie.nl bieden wij betaalbare professionele camerabewaking pakketten, inclusief installatie door onze ervaren installateurs. Wij hebben sinds 1999 ervaring met het installeren van camerabewaking en kunnen u het perfecte camerabewakingspakket aanbevelen.

 

Wij bieden 4 verschillende pakketten:

  • Pakket 1: Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. U heeft de mogelijkheid om live de beelden van de camera te bekijken via een iOS- of Android-applicatie. De prijs begint vanaf 1099 euro en is afhankelijk van het type camera dat u kiest. Wij bieden camera’s van HD-kwaliteit tot Ultra HD.
  • Pakket 2: Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. De prijs begint bij 1399 euro en is afhankelijk van de kwaliteit van het beeldmateriaal. U heeft de keuze uit HD, Full HD, Super HD en Ultra HD-beeldkwaliteit. U kunt de beelden live bekijken via een speciale applicatie uit de Apple of Android Store.
  • Pakket 3: Dit pakket begint bij een prijs van 1999 euro en bevat 3 professionele bewakingscamera’s om nare situaties te voorkomen! U kunt live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft diverse keuzes in beeldkwaliteit.
  • Pakket 4: Voor een prijs vanaf 2499 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie.nl! U kunt live meekijken via uw telefoon en wij bieden verschillende beeldkwaliteiten.

 

Wilt u meer dan 4 professionele bewakingscamera’s? Vraag dan gerust een offerte aan bij onze specialisten. Met onze pakketten bent u verzekerd van een complete professionele installatie inclusief het instellen en configureren van uw systeem. Wij zorgen dat de opnames op een veilige manier worden opgeslagen en leggen u uit hoe u het systeem kunt bedienen. Zo heeft u alles in één keer geregeld voor een optimale beveiliging van uw huis of bedrijf.

 

Persoonlijk en eerlijk advies

Bij CameraInstallatie.nl voorzien wij u van persoonlijk en eerlijk advies, zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Onze monteurs zijn echte vakmannen met passie voor de techniek die zij installeren. Met onze jarenlange ervaring installeren wij camerabewaking sinds 1999 en kunnen wij het perfecte camerabewakingspakket voor u aanbevelen.

 

Neem contact op met onze professionals

Heeft u nog vragen over onze pakketten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze professionals via telefoon: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl. Bij CameraInstallatie.nl worden uw zorgen uit handen genomen en krijgt u het beste camerabewakingssysteem voor een betaalbare prijs.

Top kwaliteit beveiligingscamera's die tegen een stootje kunnen

Waterdichte en vandaalbestendige bewakingscamerasystemen van Dahua, Hikvision of Hanwha

Onze bewakingscamera’s zijn gecertificeerd met IP67, wat betekent dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals stormen, ijskoude en hitte. De camera’s zijn ontworpen met robuust metaal en polycarbonaat behuizingen, waardoor ze zeer bestand zijn tegen vandalisme en beschadigingen.

 

Opname in de hoogste resolutie

gedurende weken Onze opname recorders worden standaard geleverd met ruime opslagcapaciteit:

✓ 1000 GB opslag – voor 1 tot 4 camera’s
✓ 2000 GB opslag – voor 5 tot 8 camera’s
✓ 4000 GB opslag – voor meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De camera’s bieden de hoogste kwaliteit beelden die veilig en vloeiend worden opgeslagen. Zodra de opslag vol is, worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden. Met Dahua, Hikvision of Hanwha camera’s bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame beveiligingssystemen.

Honeywell ip camera

 

 

Waarom je niet zelf moet knutselen maar het laat installeren door een beveiligingsinstallatie bedrijf

beveiliging advies Eline Klaver camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera’s zijn er in alle soorten en maten en kunnen tegenwoordig gemakkelijk online worden besteld. Maar voordat je de neiging hebt om zelf een camera te gaan installeren, is het belangrijk om te weten dat het geen slimme keuze is. In deze blog lees je waarom je beter een professionele installateur kunt inschakelen en wat de voordelen zijn van het laten installeren van een beveiligingscamera.

 

Het kan verleidelijk zijn om zelf een beveiligingscamera te installeren, omdat je denkt dat je hiermee geld bespaart. Maar er zijn meerdere redenen waarom dit geen slimme keuze is. Ten eerste is het installeren van een camera een ingewikkelde klus die expertise vereist. Je moet weten welke materialen je nodig hebt en hoe je deze op de juiste manier installeert. Daarnaast moet je weten hoe je de camera moet instellen om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en beelden van hoge kwaliteit levert.

 

 

Een ander belangrijk punt is dat de veiligheid van je huis of bedrijfspand afhankelijk is van de kwaliteit van de installatie. Als de camera niet goed is geïnstalleerd, kan deze gemakkelijk worden uitgeschakeld of kan er iets misgaan met de opname van de beelden. Dit kan er zelfs toe leiden dat de beelden niet bruikbaar zijn als er zich een incident voordoet.

 

 

 

 

De voordelen van professionele installatie

Als je een beveiligingscamera laat installeren door een professionele installateur, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van installatie en onderhoud. De installateur heeft de expertise en ervaring om de camera op de juiste manier te installeren en te onderhouden, zodat deze altijd goed werkt en betrouwbare beelden oplevert.

 

Een ander voordeel van professionele installatie is dat de installateur je kan adviseren over welke camera het beste bij jouw specifieke situatie past. Zo kun je er zeker van zijn dat je een camera hebt die geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand.

 

Wat kost professionele installatie?

De kosten voor professionele installatie van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type camera en de locatie van de installatie. Over het algemeen liggen de kosten voor installatie tussen de €100 en €300. Dit lijkt misschien een hoog bedrag, maar als je bedenkt dat je hiermee verzekerd bent van een professionele installatie en betrouwbare beelden, is het de investering zeker waard.

 

 

Wat kost een beveiligingscamera systeem incl installatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het installeren van camerabewaking? Dan bent u bij CameraInstallatie.nl aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige camerabewakingssystemen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken, kunnen wij u altijd voorzien van een systeem dat perfect past bij uw situatie.

 

Maar hoeveel kost het eigenlijk om een bewakingscamerasysteem te laten installeren? Bij CameraInstallatie.nl begrijpen wij dat het lastig kan zijn om hier een exacte prijs voor te bepalen. Daarom hebben wij een unieke offerte tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig uw eigen prijs kunt berekenen. Met onze online calculator hoeft u alleen maar een aantal vragen te beantwoorden over uw situatie en uw wensen en wij doen de rest.

 

Onze offerte tool is niet alleen uniek, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen expert te zijn om het te kunnen gebruiken. Onze calculator geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke componenten u nodig heeft voor uw bewakingscamerasysteem, zoals het aantal camera’s, de beeldkwaliteit, de opslagmogelijkheden en nog veel meer. Hierdoor heeft u de controle over de prijs en kunt u het systeem samenstellen dat het beste bij uw budget past.

 

Bij CameraInstallatie.nl geloven wij in transparantie en daarom krijgt u na het invullen van de vragenlijst direct een heldere offerte met de totale kosten van uw camerasysteem. Deze prijs is inclusief de installatiekosten en alle andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

 

Wilt u meer informatie over onze unieke offerte tool of heeft u vragen over camerabewaking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

Bewakingscamera systeem laten installeren

Wilt u uw woning of bedrijf beter beveiligen? Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals het installeren van een alarmsysteem, goede sloten/toegangscontrolesystemen en de juiste verlichting. Camerabewaking is ook een oplossing die situaties kan signaleren, achterhalen en achteraf kan bewijzen.

 

Het plaatsen van bewakingscamera’s kan helpen bij het afschrikken van criminelen en het voorkomen van inbraken en vandalisme. Met een goed camerasysteem kunt u altijd op afstand meekijken en achteraf beelden terugkijken. Daarnaast kunnen slimme beveiligingscamera’s ook gebruikt worden om bijvoorbeeld mensen of objecten te tellen of te signaleren.

 

Het is aan te raden om uw camerabewaking te laten installeren door een professioneel installatiebedrijf om toekomstige problemen of een slechte afwerking te voorkomen. CameraInstallatie.nl heeft meer dan 23 jaar ervaring en doet het werk met veel passie. Bekijk onze camerabewaking pakketten pagina voor onze prijzen of neem contact met ons op voor een offerte.

 

Een alarmsysteem is tegenwoordig geen luxe meer, maar een standaard voorziening geworden om uw bedrijf of woning te beveiligen. Bij CameraInstallatie.nl leveren wij hoogwaardige alarmsystemen van merken zoals RISCO, GALAXY en AJAX. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te inventariseren en een passend voorstel te maken.

 

Een goed en modern alarmsysteem beveiligt niet alleen uw woning of bedrijf, maar kan ook dienen als domotica toevoeging voor bijvoorbeeld uw deuren, verlichting of registratie van wie er wanneer is binnengekomen. Met een goed alarmsysteem kunt u ook digitaal uw brand- en rookmelders regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand besturen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant