WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Alarm en beveiligingscamera systeem voor Voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad

Trots zijn we zeker op onze recente installatie bij Voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad. Met behulp van onze expertise hebben we dit terrein nu volledig beveiligd met behulp van hyper moderne 4K Dahua camera’s en een Ajax digitaal alarmsysteem.

 

 

We hebben bewust gekozen voor deze combinatie van systemen om een totaalpakket aan beveiliging te bieden voor onze klant. Dahua is een toonaangevend merk op het gebied van beveiligingscamera’s. Hun camera’s staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het is daarom geen verrassing dat Dahua wereldwijd wordt gebruikt voor bewakings- en beveiligingstoepassingen.

 

 

Ajax Systems daarentegen is een bekende speler op het gebied van alarmsystemen. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met slimme functies die uw veiligheid en die van uw eigendommen waarborgen. Bovendien heeft Ajax Systems een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

 

 

We hebben er daarom bewust voor gekozen om een combinatie van deze merken te gebruiken om de beveiliging van Voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad te garanderen. Ons team van beveiligingsexperts aangestuurd door collega Koen heeft voorafgaand aan de installatie een duidelijk plan van aanpak opgesteld om ervoor te zorgen dat de installatie soepel en efficiënt verliep.

 

 

Als fervent voetbalfan was Koen persoonlijk extra gemotiveerd om aan dit project te werken. Hij wilde ervoor zorgen dat Voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad volledig beveiligd zou zijn en met een gerust hart hun aandacht volledig op de sportieve prestaties konden richten. Het is daarom fantastisch om te zien dat onze klant tevreden is met het eindresultaat en dat de installatie van de prachtige Dahua camera’s en het Ajax alarmsysteem hun veiligheid aanzienlijk heeft verbeterd.

 

 

Bent u op zoek naar beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf of woning? Neem dan contact op met CameraInstallatie.nl. Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en werken alleen met de beste merken, zoals Dahua en Ajax Systems, om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig zijn.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Voor sportverenigingen is het belangrijk om te zorgen voor een veilige en beveiligde omgeving voor hun leden en gasten. Het hebben van een goed werkend camerasysteem en alarm systeem is daarom cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van de sportfaciliteiten.

 

 

Camerabewaking zorgt ervoor dat elke hoek van het terrein in de gaten wordt gehouden en dat verdachte activiteiten kunnen worden gedetecteerd en vastgelegd. Dit kan helpen bij het opsporen van vandalisme, diefstal of andere criminele activiteiten. Bovendien werkt het ook als een afschrikmiddel voor potentiële criminelen, omdat zij weten dat er beveiligingscamera’s aanwezig zijn die hen kunnen betrappen.

 

 

Een alarmsysteem biedt daarnaast een extra laag van bescherming. In geval van een inbraakpoging of ander noodgeval zal het systeem onmiddellijk een alarm activeren. Dit kan de politie waarschuwen en ervoor zorgen dat de verdachten snel worden gepakt en dat eventuele schade beperkt blijft. Bovendien zullen de leden en gasten van de sportvereniging zich veiliger voelen als ze weten dat er een alarmsysteem aanwezig is dat hen beschermt.

 

 

Kortom, het hebben van een goed werkend camerasysteem en alarm systeem is essentieel voor sportverenigingen. Het biedt niet alleen bescherming tegen vandalisme en inbraak, maar zorgt er ook voor dat de leden en gasten zich veilig en beschermd voelen tijdens het sporten en andere activiteiten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant