WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Onlangs hebben wij in Hoofddorp een prachtige bewakingscamera set mogen plaatsen in een woning, bestaande uit 4 stuks 4K camera’s. Deze camera’s zijn verbonden met een digitale videorecorder die niet alleen de beelden opslaat, maar ook in staat is om deze te analyseren. Zo kunnen personen, dieren en zelfs auto’s worden herkend en kan er zelfs worden gezocht op kleur.

 

 

Bij het samenstellen van een betaalbare bewakingscamera oplossing streven wij altijd naar de beste oplossing die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. Voor dit project hebben we gekozen voor een oplossing van het bekende merk Dahua, om verschillende redenen. Zo is Dahua op dit moment een van de weinige leveranciers die 8-megapixel camera’s kunnen produceren. Bovendien is het nachtzicht van de Dahua camera’s zeer hoogwaardig, iets waar veel andere merken nog niet aan kunnen tippen.

 

 

Het plaatsen van een dergelijke set is geen beslissing die lichtzinnig genomen moet worden. Het doel van een camerasysteem is immers om een woning te beveiligen en de bewoners te beschermen. In Hoofddorp zijn er de laatste tijd helaas meer woninginbraken geweest en de bewoners van deze woning wilden zich graag extra beveiligen en afschrikken. Het is een investering die zichzelf kan terugverdienen, want als een inbreker je woning overslaat, heb je de kosten van de bewakingscamera set er alweer uit.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

bewakingscamera systemen voor een scherpe prijs

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele camera installatie voor een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de kosten van de installatie een belangrijk onderdeel zijn bij het kiezen van een camerabewakingssysteem en daarom bieden wij onze diensten aan tegen concurrerende prijzen.

 

 

De totale kosten van een camera installatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal camera’s dat je wilt installeren, de gewenste functies van de camera’s, de hoeveelheid kabel die nodig is en het type pand waarin de camera’s geïnstalleerd moeten worden. Wij bieden een uitgebreid scala aan opties die aan jouw specifieke behoeften voldoen en we zullen er alles aan doen om je de beste deal te bieden die past bij jouw budget.

 

 

Als het gaat om de installatie van de bewakingscamera’s, hebben we ervaren professionals in dienst die snel en efficiënt kunnen werken. In de meeste gevallen kunnen we tussen de 1 en 8 camera’s installeren binnen één werkdag. Dit betekent dat je snel kunt genieten van een betrouwbare en veilige beveiligingsoplossing voor jouw pand.

 

 

Onze camera installatie service omvat niet alleen de installatie van de camera’s, maar ook de configuratie van de software, het instellen van de mobiele toegang en het geven van een duidelijke uitleg over het gebruik van het systeem. We willen er zeker van zijn dat je tevreden bent met het resultaat en dat je het maximale uit jouw investering haalt.

Waarom koop je een beveiligingscamera bij Camerainstallatie en niet bij de bouwmarkt

Een betrouwbaar bedrijf is van groot belang bij het kiezen en installeren van een beveiligingssysteem.
Dit komt doordat beveiligingssystemen van cruciaal belang zijn bij het
beschermen van jouw woning of bedrijfspand.
Het is daarom essentieel dat je kunt vertrouwen op het beveiligingssysteem
en de installateur die het systeem installeert.

 

 

Service en een goede helpdesk zijn daarom ook van groot belang.
Mocht er onverhoopt iets misgaan met het beveiligingssysteem, dan wil je geholpen worden
en zo snel mogelijk een oplossing vinden. Een goed bedrijf biedt daarom niet alleen
goede producten en installatie, maar ook service en support achteraf.

 

 

Een draadloze camera is niet altijd de beste keuze voor beveiliging. Een bekabeld
camerasysteem is over het algemeen veiliger en betrouwbaarder. Een betrouwbaar
bedrijf zal je daarom adviseren over welk camerasysteem het
beste past bij jouw situatie en jouw wensen.

 

 

Een goede bewakingscamera laat je samenstellen door een vak specialist.
Een betrouwbaar bedrijf zal daarom ook een specialist in dienst hebben
die jou kan helpen bij het samenstellen van het beste camerasysteem voor jouw situatie.

 

 

Een beveiligingssysteem koop je niet zomaar bij de bouwmarkt.
Het gaat om een belangrijke investering en daarom is het belangrijk
om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf dat jou kan helpen bij het maken
van de beste keuze en het bieden van goede installatie en service achteraf.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant