WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging in Almere

Een camerabewaking systeem om een oogje in het zeil te houden en uw pand te beveiligen in Almere? Dat kan zeker! Camerainstallatie Benelux is gevestigd in Almere Buiten, heeft u een bedrijf/woning in Almere? Dan heten wij u welkom in onze showroom waar wij u de mogelijkheden en beeldkwaliteiten kunnen laten zien! U bent natuurlijk ook welkom als u niet uit Almere komt!

 

Dit project bevind zich in Almere, de klant wilde graag 3 bewakingcamera’s rond het pand om de hoeken om het pand in de gaten te kunnen houden! Met de HDW4300CP serie is dit zeker mogelijk! Een mooie FULL HD bewakingscamera met een resolutie van maar liefst 2048×1536! Deze uiterst scherpe camera heeft een zeer helder en duidelijk beeld! Personen herkennen? Geen enkel probleem.

 

 

De beelden moeten natuurlijk ook opgenomen worden om later terug te kunnen kijken, dit gebeurd door middel van een Netwerk Video Recorder (NVR) die standaard is voorzien van een 1000GB harde schijf. Met 1000GB opslag word er c.a. 2 weken aan beelden opgenomen. Geen zorgen, de oudste opgenomen beelden worden automatische overschreven met nieuwe beelden. Dit zorgt ervoor dat er niks gemist kan worden indien er wat voorkomt.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking is een belangrijk onderwerp in Almere, een snelgroeiende stad in de provincie Flevoland. Het gebruik van camerabewaking wordt steeds vaker ingezet om de veiligheid en beveiliging van burgers en bedrijven in de stad te verbeteren.

 

In Almere worden camera’s op verschillende locaties geplaatst, waaronder openbare ruimtes, winkelcentra, parkeerplaatsen en treinstations. Deze camera’s zijn bedoeld om potentiële criminelen af te schrikken en om verdachte activiteiten te registreren. Op deze manier kunnen autoriteiten snel ingrijpen als dat nodig is.

 

Het gebruik van camerabewaking heeft geleid tot een verhoogd gevoel van veiligheid onder de inwoners van Almere. Burgers voelen zich meer beschermd en weten dat er actie wordt ondernomen als er zich een incident voordoet. Daarnaast heeft camerabewaking bijgedragen aan een vermindering van criminaliteit en vandalisme in de stad.

Natuurlijk zijn er ook bezwaren tegen camerabewaking. Sommige mensen maken zich zorgen over de privacy en de mogelijkheid van misbruik van de beelden. Om deze zorgen weg te nemen, zijn er strenge regels en richtlijnen opgesteld voor het gebruik van camerabewaking in Almere. De beelden worden alleen gebruikt voor beveiligingsdoeleinden en worden niet gedeeld met derden, tenzij dit wettelijk vereist is.

 

In Almere wordt er voortdurend gekeken naar nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van camerabewaking om de veiligheid van burgers en bedrijven te blijven waarborgen. Het is belangrijk om te onthouden dat camerabewaking een belangrijke rol kan spelen bij het handhaven van de veiligheid in de stad, maar dat het ook belangrijk is om de privacy en rechten van burgers te beschermen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant