WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking in Kelder Outlet Store Almere

Kelder Outlet Store in Almere verkoopt babykleding, kinderkleding, herenkleding en dameskleding van verschillende bekende merken.

 

Kleding is één van de producten die gemakkelijk weg te stoppen is en hierdoor zonder te betalen meegenomen kan worden. Kelder Outlet Store heeft last gehad van ongewenste gasten, een poging tot ramkraak en vervelende situaties waarin ongewenste personen zichzelf toegang wilde verschaffen tot de winkel. De oplossing voor een veiligere omgeving, voor zowel klanten als personeel, was eenvoudig: camerabewaking in en rondom het gehele pand.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Binnen drie dagen na de aanvraag, hebben wij het gehele project op kunnen leveren. Wij hebben 16 camera’s aangesloten op een luxe DVR-recorder, welke alle bewegingen en alarmsignalen detecteert. Met behulp van de gerichte video kan een live klantenteller de nauwkeurig in de gaten houden hoeveel bezoekers er op dat moment in de winkel zijn en hoeveel bezoekers er over de hele dag in totaal in de winkel zijn geweest. Deze database is te koppelen aan de omzet van desbetreffende dag.

Op deze manier heeft Kelder Outlet Store inzicht in de omzet per bezoeker, de drukte in de winkel en het totaal aantal bezoekers van die dag. Het gehele onderhoud van het systeem nemen wij voor onze rekening. De wensen van de klant zijn groot en onze service is van dezelfde omvang.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant