WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Döner snackwinkel Almere Centrum

Midden in het centrum van Almere zit de bekendste döner zaak die de jongste stad van Nederland heeft. Het is zeker niet de grootste zaak, maar wel enorm druk en daardoor kan het zijn dat je niet altijd alles ziet. Er is gekozen voor een camerabewaking systeem welke vele mogelijkheden biedt.

 

De eigenaar van de zaak bezit meerdere zaken en deze zijn allemaal gekoppeld aan een content management systeem welke alle zaken in 1 overzicht mogelijk maakt. Zo kan er vanaf het hoofdkantoor gekeken worden in 1 scherm naar  alle zaken zodat het overzicht lekker duidelijk is.

 

De camera’s maken gebruik van bewegingsdetectie, slaan alle beelden op en hebben dag en nacht zicht…  op het moment dat er een nood situatie is kunnen de beelden direct naar een meldkamer gestuurd worden en/of naar een ontvanger welke deze situatie kan afhandelen.

 

Het mooie is dat er via de iPhone, iPad en Blackberry etc live meegekeken kan worden… en dat er in de zaak monitoren aanwezig zijn om de beelden gelijk te kunnen bekijken. Klaar voor de toekomst is deze ondernemer wel! De bewakingscamera neemt op, laat zien en geeft bewijs.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant