WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging woonhuis Almere met bewaking camera's HD kwaliteit

Voor de beveiliging van een woonhuis in Almere is er gekozen voor HD kwaliteit, zeer hoge beeldkwaliteit opnames doormiddel van de Dahua HDW2100 dome camera welke gekoppeld is aan een NVR3204P  een HD opname recorder met ingebouwde POE poorten voor directe voeding van de camera’s door slechts 1 netwerk kabel.

 

Er zijn geen kabels te zien, doordat we de bekabeling op een speciale manier wegwerken, hierdoor is de camera buiten keurig opgehangen en ziet het er in zijn geheel erg netjes uit.

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Deze bewakingcamera is geplaatst in Almere, in heel Almere hebben wij totaal meer dan 3500 camera’s hangen, een groot gedeelte hebben we o.a hangen in de volgende wijken De Werven, De Marken, De Grienden, De Velden, De Hoven, De Meenten, Overgooi, De Wierden, De Laren, De Gouwen, Almere Haven Centrum.

 

Aan een Alarm systeem thuis alleen heb je tegenwoordig niks meer, een camera kan u zoveel meer bieden zeker als het gaat om verzekering.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant