WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

5 megapixel HD IP bewakingscamera Almere Noorderplassen

De Noorderplassen in Almere heeft veel mooie huizen, dit trekt ook het verkeerde publiek aan en veelal ook de rede dat huiseigenaren kiezen voor een huisbeveiliging systeem, dit kan zijn een AlarmInstallatie of een Bewakingscamera Camerabewaking systeem.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Voor dit huis was het de wens zoveel mogelijk te kunnen filmen in een hoge resolutie, en het liefste een mooi afschrikbaar model dome camera. Samen met de rest van de straat hebben de buren met elkaar een beveiliging project gestart waar de verschillende buren de beelden indien gewenst kunnen bekijken, terug kijken en als videobewijs kunnen gaan gebruiken.

 

Het mooie van dit systeem is dat het beeld natuurlijk enorm scherp is, maar ook het gemak van meekijken met je mobiel, en de mogelijkheid om meerdere camera’s in de toekomst aan te kunnen sluiten mogen we zeer zeker niet vergeten. Almere Noorderplassen is veelvuldig voorzien van camera’s van ons bedrijf, zo kan u ons o.a vinden in de volgende straten.

 

Kajuit, Roef, Vooronder, Dek, Spiegel, Kombuis, Het Ruim, Grootzeil, Kraaiennest, Boeilijn, Reling, Midzwaard, kiel, Giek, Plecht, Fokkeboom, Helmstok , Jabobsstaf, ankerbol, kompas, radar, werpanker, drijfanker, poolanker, ploeganker, eindsplits, oogsplits, paalsteek, vissersknoop stopperknoop, timmersteek. 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant