WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning in Almere beveiligd met bewakingscamera's dat is pas veilig

Bij Camerainstallatie.nl zijn we altijd bezig om onze klanten te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen. Zo hebben we onlangs een project afgerond in Almere waar we een prachtig digitaal 4K beveiligingscamera systeem hebben geïnstalleerd. We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen dit graag met u delen.

 

 

Een belangrijk onderdeel van dit project was het trekken van de bekabeling. We hebben hierbij gebruik gemaakt van mooie Cat6 nen8012/CPR klasse d kabels van Datwyler. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige kabels die garant staan voor een betrouwbare en snelle verbinding. Het trekken van de kabels is een kunst op zich, en we hebben dit op een creatieve wijze gedaan zodat de bekabeling nauwelijks zichtbaar is. Zo wordt het esthetische aspect van het project niet uit het oog verloren.

 

 

Voor de camera’s hebben we gekozen voor het merk Dahua. Dit is een gerenommeerd merk op het gebied van beveiligingscamera’s en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. De camera’s zijn van uitstekende kwaliteit en bieden scherpe beelden in 4K resolutie. Dit zorgt voor een uitstekende beveiliging van het object waarvoor ze zijn geïnstalleerd.

 

 

Het resultaat van dit project mag er zijn. We hebben een prachtig beveiligingscamera systeem geïnstalleerd dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het trekken van de bekabeling was een uitdagende klus, maar het is als kers op de taart van ons werk om te zien hoe de camera’s draaien en bijdragen aan de veiligheid van onze klant. Bij Camerainstallatie.nl blijven we ons inzetten voor de beste beveiligingsoplossingen voor onze klanten.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera's plaatsen op een woning

Het installeren van een bewakingscamera op een woning is een slimme zet als het gaat om het vergroten van de veiligheid. Bewakingscamera’s kunnen de kans op inbraak en diefstal verkleinen, omdat ze potentiële indringers afschrikken en in geval van een inbraak nuttige beelden opleveren die kunnen helpen bij het opsporen van de daders.

 

 

Een Dahua camera systeem is een uitstekende optie voor woningbeveiliging. Dahua is een gerenommeerd merk op het gebied van beveiligingscamera’s en biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit. Een Dahua camera systeem biedt vele voordelen en mogelijkheden, waaronder:

 

 

  1. Hoge resolutie beelden: Dahua camera’s bieden een hoge resolutie, wat betekent dat de beelden scherp en gedetailleerd zijn. Dit is belangrijk als het gaat om het identificeren van personen of voertuigen die betrokken zijn bij een incident. 
  2. Nachtzicht: Dahua camera’s zijn voorzien van infrarood technologie, waardoor ze ook in het donker goed beeld kunnen opnemen. Dit is belangrijk omdat veel inbraken ’s nachts plaatsvinden. 
  3. Toegang op afstand: Dahua camera systemen bieden de mogelijkheid om de beelden op afstand te bekijken via een app op een smartphone of tablet. Dit geeft bewoners gemoedsrust, omdat ze altijd toegang hebben tot de beelden van hun woning, waar ze zich ook bevinden. 
  4. Bewegingsdetectie: Dahua camera’s kunnen worden ingesteld om bewegingen te detecteren. Dit betekent dat ze automatisch beginnen met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan helpen om de levensduur van de opnametijd te verlengen en onnodige opnamen te verminderen. 
  5. Duurzaamheid: Dahua camera’s zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw, en gaan lang mee. 
  6. Aanpasbaarheid: Dahua camera systemen zijn aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de bewoner. Er kunnen verschillende soorten camera’s worden geïnstalleerd op verschillende locaties rondom de woning, afhankelijk van de behoeften van de bewoner.

Waarom een Dahua bewakingscamera ?

Er zijn verschillende redenen waarom er voor een Dahua bewakingscamera is gekozen, in het bijzonder een turret camera met een resolutie van 8MP. Ten eerste biedt de turret camera een aantal voordelen ten opzichte van andere camera’s. Een turret camera heeft namelijk een zeer flexibele en aanpasbare montage, omdat de camera in alle richtingen kan worden gedraaid. Dit betekent dat de camera kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de bewoner en dat het gezichtsveld kan worden aangepast aan de vereiste dekkingsgebieden. Bovendien is de turret camera minder gevoelig voor lichtreflectie dan andere camera’s, wat betekent dat het beeld helderder en duidelijker is.

 

 

Daarnaast is de resolutie van de Dahua turret camera van 8MP een belangrijke factor. Een hogere resolutie betekent namelijk dat er meer details worden vastgelegd en dat het beeld scherper is. Dit is met name belangrijk bij het identificeren van personen of voertuigen die betrokken zijn bij een incident. Veel andere merken hebben momenteel slechts 4 of 6MP camera’s beschikbaar vanwege een tekort aan chips, maar Dahua heeft gelukkig nog wel de 8MP camera’s beschikbaar.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant