WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in kledingwinkel Villa Happ Almere

Nadat bleek dat het bestaande camerabewakingssysteem niet meer voldeed, heeft Villa Happ ons benaderd om een goed werkende beveiligingscamera’s te installeren.

 

De huidige bekabeling kon worden hergebruikt, net als de schermen. Om het huidige systeem te upgraden naar de nieuwe standaarden, waren er alleen nieuwe camera’s en een nieuwe DVR-recorder nodig.

 

De beveiligingsbeelden zijn op drie plekken te bekijken, namelijk in de winkel als achter de balie en in het magazijn. Doordat er gebruik gemaakt is van speciale 130 graden camera’s, is het gehele pand goed te bekijken met behulp van maar drie camera’s.

 

Het hele bewakingscamerasysteem is via een veilige VPN-verbinding te zien. Daarnaast worden de beelden opgeslagen op verschillende plekken als back-up, waardoor de beelden altijd en overal beschikbaar zijn.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant