WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Horeca Centrum Almere HCA kiest voor camerabewaking

Horeca Centrum Almere beschikt over een compleet assortiment food en drinks, maar ook een zeer uitgebreid assortiment aan non-food producten.

 

In het enorme pand zijn veel dode hoeken, en is het overzicht snel kwijt gezien de diepte van het pand. Op drukke momenten heb je geen idee of er iemand bij de flessen automaat staat, of er een levering binnenkomt , de vele m2 bieden wel ruimte maar geen overzicht. Een CameraBewaking Systeem bied de oplossing i.c.m enkele monitoren en het gebruik van de iPad. Er zijn HD camera’s geplaatst gekoppeld aan een DVR systeem voorzien van groot nachtzicht.

 

Totaal zijn er 8 camera’s geplaats welke een gehele dekking geven over het gehele pand, via internet is de koppeling gemaakt zodat er ten alle tijden een verbinding is om de beelden te kunnen bekijken. Ook bestaat er de mogelijkheid om de beelden terug te kijken mocht dit nodig zijn, de beelden zijn op tijd, beweging of op basis van een snapshot te downloaden, een directe koppeling naar de meldkamer welke gelijk kan meekijken en een koppeling aan het alarm systeem.

 

Het nieuwste model DVR recorder welke hier geplaatst heeft heeft een geweldige interface, enorm gemakkelijk te bedienen en zeer snel in gebruik. DVT is zelf onderhoudend. Er is dus geen onderhoud nodig en het systeem zal zelf fouten herkennen en deze aanpassen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant